8-megapixel monitor met USB-C-docking

MX317W RadiForce

USB-C docking monitor voor grijswaarden- en kleurenbeelden in (tele)radiologie.

  • 77,5 cm (30,5")
  • 8 Megapixels (kleuren)
  • 17:9 Formaat
Product afbeelding MX317W RadiForce

Aansluitings­mogelijkheden

Beste connectiviteit

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Video afspelen, snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal en power delivery voor aangesloten apparaten, dit alles en nog veel meer kan worden gerealiseerd met één enkele USB-C kabel. De MX317W wordt het centrale dockingstation waarop u snel en handig uw notebook kunt aansluiten. Vooral praktisch als u een notebook gebruikt voor teleradiologie of telepathologie thuis.

De 94 W voeding via USB-C laadt kleine computers of notebooks betrouwbaar op. Dit creëert meer ruimte op het bureau, omdat een extra computervoeding overbodig wordt.

Connectivity_USB-C_RadiForce_NL.jpg

Daisy-chain-methode

Efficiënte opstelling met meerdere monitoren

Via de USB-C-poorten van de monitor kunt u per daisy-chain-aansluiting meerdere monitoren koppelen, zonder extra verbindingen naar de computer. Hierdoor kunt u moeiteloos twee monitoren naast elkaar gebruiken, zonder onhandig gedoe met kabels. Als u meerdere toepassingen naast elkaar kunt weergeven, werkt u comfortabeler en efficiënter.

Overigens kunnen computers en monitoren met een DisplayPort-aansluiting ook op USB-C worden aangesloten. De juiste kabel hiervoor uit onze optionele accessoires heet CP200.

USB-C daisy chain compatibiliteit van de MX317W.

Connectivity_DaisyChain_HomeTeleradiology.jpg

Stabiele netwerkverbinding

LAN-poort

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-kabel aan te sluiten op de MX317W om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem. Als netwerkapparaat heeft de monitor zijn eigen MAC-adres. Deze transparantie verleent geauthenticeerde PC's netwerktoegang via de monitor.

Connectivity_LAN.jpg

Eén monitor, veel verschillende aansluitingen

Gemakkelijker kan het niet: de meeste eindapparaten die u hebt, zoals pc, laptop, muis of toetsenbord, kunt u rechtstreeks op de monitor aansluiten. De monitor beschikt namelijk over verschillende signaalinterfaces en aansluitingen. Het dagelijks werk wordt daarvoor veel gemakkelijker en u hebt bovendien een opgeruimd bureau.

Beeldkwaliteit

Nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte

Excellente beeldkwaliteit voor de kleinste details

Dankzij een hoge resolutie van 8 Megapixels (kleuren), een sterke contrastverhouding van 1800:1 en een stabiele helderheid van tot maar liefst 550 cd/m2 biedt de monitor een excellente beeldkwaliteit. Zelfs de kleinste details worden gedifferentieerd weergegeven, onafhankelijk van de kijkhoek van waaruit de monitor wordt bekeken. Dit is een groot voordeel als meerdere artsen het beeldscherm bekijken.

ImageQuality_ExcellentImageQuality_MX317W.jpg

Zwart-wit en kleurenafbeeldingen bekijken met slechts één monitor

Met de Hybrid Gamma PXL-functie wordt onderscheid gemaakt tussen monochrome en kleurenbeelden. Automatisch. Pixel per pixel. Op die manier ontstaat een hybride display waarop iedere pixel wordt weergegeven met de optimale toonwaarde. Dit garandeert een hoge precisie en betrouwbaarheid.

De MX317W geeft geavanceerde monochrome beelden net zo betrouwbaar weer als kleurenbeelden van alle denkbare modaliteiten. In de praktijk betekent dit een aanzienlijke toename in efficiëntie, omdat beelden van verschillende beeldvormingsprocedures op slechts één monitor kunnen worden weergegeven.

ImageQuality_HybridGammaPXL_16to9_format.jpg

Vooraf ingestelde modus voor digitale pathologie

De MX317W heeft een beeldweergavemodus voor pathologische beelden. Deze biedt aangepaste instellingen voor de gedetailleerde weergave van microscopische cel- en weefselstructuren op de monitor. Bij het gebruik van EIZO-monitoren voor pathologie is het aan te raden om het hele systeem inclusief de scanner te evalueren.

Preset_Mode_for_Digital_Pathology.jpg

Vermindering van onscherpte

LCD-panels met een hoge helderheid geven afbeeldingen door overbelichting vaak onscherper weer dan het origineel. EIZO biedt daarom een in de monitorhardware geïntegreerde functie voor de vermindering van onscherpte. Deze functie zorgt ervoor dat de details die in de onscherpe randen zijn verdwenen, weer in maximale helderheid op het beeldscherm worden weergegeven.

Consistente beeldkwaliteit dankzij geïntegreerde luminantiesensor

De nauwkeurige kalibratie van witpunt en tonaliteitscurve is gegarandeerd dankzij een in het frame geïntegreerde luminantiesensor. Deze meet helderheid en grijswaarden en kalibreert de monitor zelfstandig conform de DICOM®-standaard. De sensor werkt automatisch, zonder daarbij het zichtveld van de monitor te beperken. U bent minder tijd kwijt aan onderhoud en kunt vertrouwen op een constant hoge beeldkwaliteit.

ImageQuality_IntegratedSensor_landscape.jpg

Gelijkmatige verlichting en zeer zuivere kleuren

De monitor blinkt uit met een hoge kleurnauwkeurigheid en uniforme verlichting. Dit wordt gegarandeerd door de Digital Uniformity Equalizer (DUE), die onregelmatigheden pixel voor pixel automatisch corrigeert. Grijs- en kleurtinten van radiologische en andere medische beelden worden correct gereproduceerd op het volledige schermoppervlak. Dit is essentieel voor een nauwkeurige beeldweergave.

Constante helderheid tijdens het gebruik

Een sensor voor de achtergrondverlichting bepaalt continu de luminantie van de monitor. Het voordeel: De ingestelde en gekalibreerde waarden worden enkele seconden na inschakeling al exact weergegeven en blijven gedurende de volledige bedrijfsduur constant. De sensor is onzichtbaar in de monitor geïntegreerd.

ImageQuality_ConstantBrightness.jpg

Achterkant van het beeldscherm

Eén miljard kleuren dankzij 13-bit-LUT

De kleurweergave gebeurt via een 13-bit-Look-Up-Table (LUT). Met DisplayPort- en USB-C-aansluitingen is tot 10 bits beschikbaar voor het beeldscherm. Dat zorgt voor een resolutie met maximaal 1 miljard kleuren. De voor de diagnose noodzakelijke weergavecurves en detailstructuren zijn daardoor nauwkeurig te herkennen.

ImageQuality_13bitLUT_with.jpg

Met 13-bit-LUT

ImageQuality_13bitLUT_without.jpg

Zonder 13-bit-LUT

Software en bedieningsgemak

De uitrusting om comfortabel te werken

Consequente borging van de beeldkwaliteit

De optionele EIZO-software RadiCS voor borging van de beeldkwaliteit maakt uitgebreid onderhoud en onderzoek aan monitoren mogelijk. Deze software dekt alle stappen af, van de kalibratie via de overdrachts- en stralingstest tot de archivering. Als u met meerdere monitoren werkt, adviseren wij het gebruik van de software RadiNET Pro. Via deze software wordt de kalibratie van alle monitoren inclusief datahistorie centraal aangestuurd. Zo bespaart u veelt tijd en beschikt u voor het hele systeem over een uniform hoge beeldkwaliteit. De basisversie RadiCS LE - zonder acceptatie- en bestendigheidstesten - wordt al meegeleverd met de RadiForce-monitoren.

 

SoftwareUse_RadiCS_RadiNetPro.jpg

De Work & Flow-technologie

Met de toenemende digitalisering van modaliteiten worden radiologen geconfronteerd met een groeiende hoeveelheid informatie op hun scherm. Dankzij de unieke work-and-flow-technologie van EIZO met nieuwe functies die zijn afgestemd op de behoeften van radiologen, wordt de complexiteit van gegevens effectief tegengegaan. Met RadiForce MX317W en de meegeleverde RadiCS-LE-software profiteert u van de Work & Flow-functies.

Meer informatie over de Work-and-Flow functies

Point-and-Focus: concentratie op het analysebereik

Met de Point & Focus-functie kunt u relevante beeldgebieden snel met de muis of het toetsenbord selecteren en scherpstellen. Door middel van helderheid en grijswaarde worden omringende zones verduisterd, waardoor interessante beeldgebieden beter naar voren komen.

WaF_Point-and-Focus.gif

Hide-and-Seek: snel informatie oproepen

Met Hide & Seek heeft u rapporten, patiëntendossiers en andere informatie snel en efficiënt binnen handbereik, zonder dat u een extra monitor nodig heeft. Als u simpelweg de cursor naar een hoek van het beeld beweegt, wordt informatie met behulp van picture-in-picture weergegeven of weer verborgen.

WaF_Hide-and-seek.gif

Switch-and-Go: één muis en één toetsenbord voor twee systemen

Als het diagnostische station met twee computersystemen werkt, zorgt Switch & Go ervoor dat u maar één set randapparatuur nodig heeft. Door de muis eenvoudig tussen de beeldschermen heen en weer te bewegen, kunt u beide computers afwisselend bedienen. Dit vergroot de efficiëntie en maakt uw werkplek overzichtelijker.

WaF_Switch-and-go.gif

Uitgebreid comfort

Efficiëntie in beeldreproductie

Ideale afspeelmodi voor verschillende modaliteiten

De functie Manual Mode Switch biedt verschillende modi voor beeldweergave van beelden van verschillende modaliteiten zoals CR, CT, endoscopie en voor pathologie. Met de meegeleverde RadiCS LE software kunnen de modi vooraf worden ingesteld zodat het scherm automatisch overschakelt naar de optimale beeldweergaveconditie.

Select_the_Ideal_Mode_for_Modalities.jpg

1. CR-modus; 2. CT-modus; 3. Pathologie-modus; 4. Endoscopie-modus

Elegant design

Een behuizing met afgeronde hoeken en elegante rondingen aan de achterkant presenteert een zachte esthetiek en creëert een aangename indruk voor patiënten en gebruikers.

Design_Curved-Design.jpg

Ergonomische voet

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare standaard heeft ergonomie hoog in het vaandel staan. U kunt de monitor draaien en zwenken op de manier die voor uw rug, nek en zithouding het meest comfortabel is. Hij kan traploos in hoogte worden versteld en tot bijna aan het bureau of de voet van de standaard worden neergelaten. Hierdoor kunt u de bovenste rij beelden ergonomisch onder ooghoogte plaatsen.

foot_height.png
Hoogte

100 mm

foot_tilt_FlexScan.png
Kantelen

Tussen 5° voorwaarts en 30° achterwaarts

foot_swivel_FlexScan.png
Draaien

70°

RadiLight: Comfortverlichting van EIZO is vriendelijk voor de ogen

EIZO presenteert de nieuwe RadiLight, een speciale, gebruiksvriendelijke comfortverlichting voor radiologen, die in donkere verslagruimten werken. Het zachte licht achter de monitor voorkomt een overmatige inspanning van de ogen, die zich normaal gesproken snel voor kan doen als de ogen in een donkere omgeving met een licht monitorscherm continu wisselen tussen licht en donker.

Diagnostics_RadiLight.jpg

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

Milieuvriendelijk gebruik van materialen

De MX317W bestaat voor meer dan 70% uit gerecycled plastic. Dit vermindert de hoeveelheid plastic afval die in het milieu terechtkomt, bespaart grondstoffen en bevordert het hergebruik van materialen om natuurlijke ecosystemen te behouden.

Sustainability_Eco-Material_RF-BK_.jpg

Milieuvriendelijke verpakking

Voor de verpakking van het MX317W gebruikt EIZO een vulling van cellulose. Het materiaal is gemaakt van gerecycleerd karton en papier, en heeft een veel geringer milieueffect wanneer het wordt weggegooid dan traditioneel polystyreen of plastic. Alle kabels worden opgeborgen in een kartonnen compartiment in plaats van in plastic zakken.

Sustainabilty_Packaging_RadiForce.jpg

Links: conventionele verpakking / Rechts: milieuvriendelijke materialen

Maatschappelijk verantwoorde productie

De MX317W wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere MX317W wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieu- en energiebeheersysteem conform ISO 14001 en ISO 50001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De MX317W is ontwikkeld voor een lange gebruikslevensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Vervangende onderdelen blijven nog vele jaren beschikbaar, nadat de monitor uit productie is genomen. De volledige gebruikslevensduur houdt rekening met de effecten op het milieu, omdat duurzaamheid en reparatiemogelijkheden de natuurlijke hulpbronnen beschermen en daarmee ook het milieu. Bij het ontwerp van de MX317W hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen, en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainabilty_Durable_RadiForce.jpg

Garantie

Maximale investeringszekerheid

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

5_years_garantie_across_NL.jpg

Advies over grafische kaarten

Voor nauwkeurige diagnoses

EIZO Grafische kaart MED-XN63

De EIZO grafische kaart ondersteunt de eigenschappen, functies en instellingen van de RadiForce MX317W optimaal. Het maakt nauwkeurige rapportage mogelijk en kan meerdere monitoren tegelijk aansturen. EIZO biedt technische ondersteuning en garantieservice voor de grafische kaart.

Meer informatie over grafische kaarten

MED-XN63.jpg

Technische gegevens

Algemeen
Artikelnr.
MX317W
Behuizingskleur
Tweekleurig, zwart-wit
Toepassingsgebied Medisch
Productlijn RadiForce
Toepassingsgebied Computertomografie en MR-beeldvorming, Pathologie, (bij gebruik van EIZO-monitoren voor pathologie wordt aanbevolen om het hele systeem inclusief de scanner te evalueren), Non-destructive-testing
EAN
4995047064800
Scherm
Diagonaal [in inch] 30,5
Diagonaal [in cm] 77,5
Formaat 17:9
Zichtbare beeldgrootte (breedte x hoogte) [in mm] 685,7 x 361,6
Resolutie in megapixel 8 Megapixels (kleuren)
Ideale en aanbevolen resolutie 4096 x 2160 (4K DCI)
Pixelafstand [in mm] 0,1674 x 0,1674
Panel technologie IPS
Max. kijkhoek horizontaal 178
Max. kijkhoek verticaal 178
Weergavekleuren of grijswaarden 1,07 miljard kleuren (DisplayPort, 10 bit), 16,7 miljoen kleuren (DisplayPort, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (HDMI, 8 bit)
Kleurenpalet/Look-Up-Table 543 miljard kleurgradaties / 13 bit
Max. helderheid (standaard) [in cd/m²] 550
Af fabriek gekalibreerde helderheid [in cd/m²] 270
Max. darkroomcontrast (standaard) 1800:1
Reactietijd verandering zwart/wit/zwart (typisch) 25
Backlight LED
Functies en bediening
USB type-C
KVM switch
Vooraf ingestelde kleur-/grijswaardenmodi 2x manuele geheugenplaatsen, Text, sRGB, DICOM, Patho
DICOM curve
Hardwarekalibratie van helderheid en luminantiecurve
Digital Uniformity Equalizer (homogeniteitscorrectie)
Hybrid Gamma PXL
Blur reduction
Sensoren Omgevingslichtsensor, Geïntegreerde luminantiesensor, Backlightsensor
Automatische herkenning van ingangssignalen
On-Screen menu talen de, en, fr, es, it, se
Instelmogelijkheden DICOM- kleurtooncurven, Helderheid, Contrast, Kleurtemperatuur/Witpunt, Gamma, Kleurverzadiging, Resolutie, Signaalingang overslaan, OSD-taal, Signaalingang, Sleutelslot, Vermindering van onscherpte
Geïntegreerde voeding
Aansluitingen
LAN/RJ-45
Signaalingangen USB-C (DisplayPort Alt Mode), HDMI, 2x DisplayPort
Signaaluitgangen USB-C (voor serieschakeling)
Geschikt voor daisy-chain
USB-specificatie USB 2
USB-upstream-poorten 1 x type C (DisplayPort Alt Mode, stroomvoorziening 94 W max.), 2 x type B
USB-downstream-poorten 3 x type A, 1 x type C (DisplayPort Alt Mode, stroomvoorziening 15 W max.)
Netwerkverbinding RJ-45
LAN standaarden IEEE802.3ab (1000BASE-T)
Grafisch signaal DisplayPort, HDMI (RGB, YUV)
Energie informatie
Frequentie USB Type-C: 31 - 134 kHz / 59 - 61 Hz; DisplayPort: 31 - 134 kHz / 59 - 61 Hz; HDMI: 31 - 136 kHz / 59 - 61 Hz
Energieverbruik (standaard) [in watt] 62
Maximaal energieverbruik [in watt] 260 (bij maximale helderheid en gebruik van alle signaal- en USB-poorten)
Energieverbruik (Stand-by) [in watt] 0.5
Energieverbruik als netschakelaar is uitgeschakeld [in watt] 0
Voeding AC 100-240V, 50/60Hz
Max. USB-C Power Delivery [in Watt] 94
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (incl. standaard) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 721 x 469,5 - 569,5 x 225,1
Gewicht (incl. standaard) [in kg] 12.4
Afmetingen (zonder voet) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 721 x 401 x 73
Gewicht (zonder voet) [in kg] 8.2
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Draaibaarheid van de standaard [in °] 70
Kantelbaarheid voor/achter [in °] 5 / 30
Verstelbaarheid in hoogte [in mm] 100
Gatafstand 100 x 100
Certificering & normen
Certificering CE (Medical Device), UKCA (Medical Device), ANSI/AAMI ES60601-1, CSA C22.2 Nr. 601-1, EN60601-1, IEC60601-1, CB, RCM, FCC-B, CAN ICES-3 (B), VCCI-B, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
Software & Accessoires
Bijbehorende software en verdere accessoires beschikbaar als download RadiCS LE
Meegeleverde accessoires 2x Signaalkabel DisplayPort - DisplayPort, 2x USB-kabel (type A - type B), Signaalkabel HDMI - HDMI, USB-/signaalkabel (USB-C - USB-C), Handleiding via download, Voedingskabel, Beknopte handleiding
Optionele accessoires RadiCS (UX2-Kit), RadiLight, UX2-Sensor, RadiNET Pro
Aanbevolen grafische kaart MED-XN63
Garantie
Garantieperiode 5 jaar
Type garantie Omruilservice op locatie

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Handleiding - MX317W

Datasheet - MX317W

PDF | 6 MB

Product afbeeldingen MX317W

ZIP | 12 MB

RadiForce Brochure

(Engels)

PDF | 9 MB

Recommended graphics cards for RadiForce monitors

PDF | 2 MB

Software

Stuurprogramma - MX317W

Monitortest

Met behulp van door EIZO zelf ontwikkelde software kunt u snel en eenvoudig de eigenschappen en instellingen van uw eigen monitoren testen.

RadiCS

Met de software van EIZO kunt u het volledige kwaliteitsbeheerproces aansturen - van de kalibratie en het asset-management tot aan de overdrachts- en consistentiecontrole.

RadiCS LE

RadiCS LE is kwaliteitsmanagementsoftware waarmee u EIZO RadiForce-monitoren kunt kalibreren en kalibratiegegevens kunt beheren.

RadiNET Pro

Speciale software van EIZO voor netwerkondersteund kwaliteitsbeheer in grote installaties. Met functionaliteit voor externe bediening van monitoren.

Veelgestelde vragen

EIZO heeft speciaal voor de kwaliteitsborging bij beeldweergaveapparaten uit de RadiForce-serie die worden gebruikt in medische toepassingen de software RadiCS ontwikkeld. Deze softwaresuite omvat uitgebreide testen en functionaliteit voor automatische aanpassing, waardoor een constante en consistente beeldweergave op alle RadiForce-monitoren kan worden gewaarborgd. De software doorloopt automatisch de testafbeeldingen waardoor metingen en evaluaties in overeenstemming met het beleid kunnen worden uitgevoerd, en tijd en kosten bespaard worden. Meetresultaten worden bijvoorbeeld automatisch opgeslagen in documentatie en worden gearchiveerd, en kunnen dan met de optionele software RadiNET Pro centraal worden beheerd en verwerkt. Ook is de software voorzien van een agenda met herinneringsfunctie zodat controles regelmatig en tijdig worden uitgevoerd. Om de luminantie te kunnen meten, met inbegrip van de sluierluminantie, is een geschikt meetapparaat vereist. RadiCS is in staat om de meetwaarden te lezen van de meest uiteenlopende luminantiemeters.

Software RadiCS

Volgens het ministerie van Milieu, Natuurbescherming en Nucleaire Veiligheid (BMU) is de richtlijn aangaande de kwaliteitsborging conform de Röntgenverordening (QS-RL): “Uitvoering van kwaliteitsborging bij röntgeninstallaties die worden gebruikt voor onderzoek en de behandeling van mensen“ normbepalend.

De norm DIN V 6868-157 reguleert de overdrachtscontrole en de consistentiecontrole van beeldweergavesystemen voor radiografie om de daarvoor vereiste beeldkwaliteit te waarborgen.

Afhankelijk van het onderzochte lichaamsgebied en de toegepaste methodiek gelden conform DIN 6868-157 verschillende minimumvereisten voor weergaveapparatuur. Aan de hand van EIZO's software voor kwaliteitsborging RadiCS kunnen deze vereisten worden onderverdeeld in de klassen I tot en met VIII. In de volgende tabel kunt u een overzicht bekijken van alle afzonderlijke klassen en de bijbehorende minimumvereisten. 

Let op: Voor elk beeldweergavesysteem dat wordt gebruikt voor diagnosticering conform DIN 6868-157, moet een overdrachtscontrole worden uitgevoerd.

Ja, dit is mogelijk met de notebook open en gesloten via de power delivery functie van de monitor. Deactiveer hiervoor de USB-C voeding van de notebook in inactieve modus in het Admininstrator menu van de monitor.

Compatibiliteitsmodus AAN = voeding actief in inactieve modus
Compatibility Mode OFF = voeding alleen bij ingeschakeld beeldscherm

Om de notebook op te starten met ingeschakeld beeldscherm, activeert u de functie "Power On with AC attach"  in de BIOS/UEFI.
Afhankelijk van de computer kan de naam van de functie enigszins verschillen.

Het wordt aanbevolen om uw monitor regelmatig te reinigen. Hierdoor ziet de monitor er niet alleen als nieuw uit, maar wordt ook de levensduur en de bruikbaarheid verlengd. U kunt de behuizing en het LCD-schermoppervlak reinigen zoals hieronder wordt beschreven:

BELANGRIJK: Gebruik nooit thinner, benzeen, alcohol (ethanol, methanol of isopropanol), schuurmiddelen of andere sterke oplosmiddelen, want deze kunnen schade aan de behuizing of het LCD-scherm veroorzaken.

Behuizing
Vlekken op de behuizing kunt u verwijderen door deze weg te vegen met behulp van een zachte, licht bevochtigde doek en een mild reinigingsmiddel. Spuit in geen geval was of andere reinigingsmiddelen rechtstreeks op de behuizing. (Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde informatie)

LCD-scherm
Gebruik voor reiniging van het schermoppervlak een zachte doek (bijvoorbeeld een katoenen doek of een brillenpoetsdoekje). Hardnekkige vlekken kunnen meestal worden verwijderd door de doek met wat water te bevochtigen.

Voor de meest nauwkeurige beeldweergave zijn een homogene luminantieverdeling en een goede kleurechtheid van essentieel belang. Hiervoor zorgt ons DUE-circuit, de Digital Uniformity Equalizer. Deze speciale functionaliteit corrigeert bij elke tonaliteit en over het gehele beeldoppervlak automatisch oneffenheden van de luminantie en chrominantie, pixel voor pixel.

De looptijd van de garantie op EIZO RadiForce-monitoren bedraagt voor de meeste modellen 5 jaar, en deze garantie is inclusief on-site omruilservice. EIZO beveelt voor medische beeldschermen een helderheid aan die ruim boven de minimumvereisten conform QS-RL ligt. Deze aanbevolen helderheid wordt door EIZO gegarandeerd.
Welke garantie voor elk RadiForce-model van toepassing is, is te vinden in de bijbehorende productinformatie die bij elk model wordt meegeleverd.

Via de installatiewizard voor RadiCS 5 en met de daarvoor bestemde functie in RadiNET Pro wordt een gegevensmigratie voor u verzorgd.

Let wel: u moet daarvoor minstens RadiCS 4-versie 4.6.1 hebben. Hebt u een oudere versie van RadiCS 4? Voer dan eerst een update uit.

De monitor en de computer gebruiken automatisch een zogeheten handshake-protocol voor de voeding. Hierdoor is de voeding beveiligd tegen overbelasting. Als gebruiker hoeft u alleen maar de kabel aan te sluiten – verder niets. We raden aan om de meegeleverde USB-C-kabel te gebruiken, omdat deze een laadstroom van 5 ampère ondersteunt.

10 van 40 FAQ's worden weergegeven

Garantie

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices