WERELDWIJDE CREATIEVE PARTNERS

EIZO ColorEdge ambassadeurs en creatieve partners

EIZO_ColorEdge_Filmender_Fotograf_1537_v4_sRGB_3000x2250.jpg

WERELDWIJD

EIZO ColorEdge Ambassadors

ColorEdge Ambassadors - de ambassadeurs van ons merk - zijn professionele fotografen, ontwerpers, filmmakers en andere creatieven die uitblinken en met hun werk veel mensen inspireren. EIZO werkt nauw met hen samen om waardevolle input uit de praktijk te krijgen.

Het EIZO ColorEdge ambassadeursprogramma groeit voortdurend en wordt steeds uitgebreid met nieuwe internationale leden uit de meest uiteenlopende creatieve vakgebieden. Laat u inspireren door het werk van onze ambassadeurs en duik in de wereld van de ColorEdge Ambassadors.

Op de Engelstalige ColorEdge Ambassador website heeft elke Ambassador een eigen profiel met een CV en een galerij van hun werk.

Ga naar de wereldwijde EIZO ColorEdge ambassadeurspagina

stage_ambassador.png

Ook heel dichtbij

EIZO ColorEdge ambassadeurs in de Benelux

Tot de ColorEdge ambassadeurs uit de Benelux behoren Evely Duis en Pascal Vandecasteele.

Evely_Duis_1500x1500.png

Evely Duis

Evely Duis, geboren in 1994, is een gepassioneerd fotograaf gevestigd in Nederland. In 2014 studeerde ze Cum Laude af aan Sint Lucas in de richting fotografie. Daar leerde ze verschillende takken van fotografie kennen en in september 2014 begon ze aan haar tweede fotografieopleiding - een professionele bachelor in fotografie aan de campus Narafi in Brussel, België waar ze Cum Laude afstudeerde in juni 2017. Met deze twee studies heeft ze veel verschillende aspecten van professionele fotografie leren kennen.

Bekijk profiel | Referentie | Video

Pascal Vandecasteele

De Belg Pascal Vandecasteele heeft in zijn leven al heel wat baantjes gehad. Hij werkte lange tijd in de kledingindustrie. Maar hij heeft ook een restaurant gehad. Lange tijd was fotografie slechts een hobby die geleidelijk meer en meer ruimte innam en uiteindelijk binnen enkele maanden zijn hoofdberoep werd. Vandecasteele heeft vandaag een studio in Antwerpen en is actief in de hele Benelux. "Ik ben ontzettend nieuwsgierig, leer graag bij en verveel me waanzinnig snel," legt Vandecasteele uit. Daarom heeft Vandecasteele, een autodidactisch fotograaf, zich niet op één enkel fotografisch onderwerp vastgelegd, maar bestrijkt hij een grote verscheidenheid van gebieden.

Referentie | Bekijk profiel

profile_pascal.jpg

Lokale helden

EIZO creatieve partners

Naast ons wereldwijde ColorEdge Ambassador-programma zijn er ook tal van samenwerkingen met creatieveling op lokaal niveau. Case studies, workshops en lezingen over het creatieve proces van idee tot expressie vormen de basis van de samenwerking.

M.vOosten_Quote_552x690.jpg

Marsel van Oosten

  • Categorie: Wildlife Fotografie
  • Land: Nederland
  • Web: www.squiver.com/
  • Monitor: ColorEdge CG2730