Creatieve partners wereldwijd

EIZO ColorEdge ambassadeur en creatieve partners

EIZO_ColorEdge_Filmender_Fotograf_1537_v4_sRGB_3000x2250.jpg

Wereldwijd thuis

EIZO ColorEdge Ambassadore

ColorEdge Ambassadors - de ambassadeurs van ons merk - zijn professionele fotografen, ontwerpers, filmmakers en andere creatieven die uitblinken en met hun werk veel mensen inspireren. EIZO werkt nauw met hen samen om waardevolle input uit de praktijk te krijgen.

Het EIZO ColorEdge ambassadeursprogramma groeit voortdurend en wordt steeds uitgebreid met nieuwe internationale leden uit de meest uiteenlopende creatieve vakgebieden. Laat u inspireren door het werk van onze ambassadeurs en duik in de wereld van de ColorEdge Ambassadors.

Op de Engelstalige ColorEdge Ambassador website heeft elke Ambassador een eigen profiel met een CV en een galerij van hun werk.

Ga naar de wereldwijde EIZO ColorEdge ambassadeurspagina

stage_ambassador.png

Ook heel dichtbij

EIZO ColorEdge ambassadeurs in Nederland

Among the ColorEdge Ambassadors from Germany are the multi-award-winning nature photographer Radomir Jakubowski and the expedition photographer Ulla Lohmann, whose work provides fascinating insights into the world of volcanoes. People and portrait photographers Tomaso Baldessarini and Alexander Heinrichs know exactly how important it is to work in colour, especially with skin tones.

Evely_Duis_1500x1500.png

Evely Duis

Evely Duis, geboren in 1994, is een gepassioneerd fotograaf gevestigd in Nederland. In 2014 studeerde ze Cum Laude af aan Sint Lucas in de richting fotografie. Daar leerde ze verschillende takken van fotografie kennen en in september 2014 begon ze aan haar tweede fotografieopleiding - een professionele bachelor in fotografie aan de campus Narafi in Brussel, België waar ze Cum Laude afstudeerde in juni 2017. Met deze twee studies heeft ze veel verschillende aspecten van professionele fotografie leren kennen.

Bekijk profiel | Naar de casestudie

Marsel van Oosten

Marsel van Oosten is een professionele natuurfotograaf uit Nederland. Zijn beelden staan vooral bekend om zijn grafische benadering van compositie. In zijn werk probeert hij te vereenvoudigen, zich te ontdoen van het overbodige: Eenvoud is de ultieme verfijning.

Bekijk profiel

M.vOosten_Quote_552x690.jpg