De EIZO reparatie-service

Reparaties en garantieclaims worden snel en betrouwbaar afgehandeld door onze lang gevestigde en erkende reparatie servicepartner UNISERV.

  • Snel: Als de vervanging van uw apparaat noodzakelijk is, staat er binnen één werkdag een gelijkwaardige vervanging voor u klaar.
  • Transport: De logistieke afhandeling wordt uitgevoerd door UNISERV. De afzonderlijke stappen worden individueel met u afgestemd.
  • Garantiediensten: De garantie omvat defecte achtergrondverlichting en dekt vijf jaar of 30 000 bedrijfsuren, wat het eerst komt. Bij normaal kantoorgebruik zal 30.000 bedrijfsuren echter niet binnen 5 jaar worden bereikt. Uitgaande van een 5-daagse werkweek met 52 weken per jaar en 8 uur per dag, komt dit neer op meer dan 14 jaar. De garantie is productafhankelijk. Let op de garantievoorwaarden*.

Reparatie & omruilservice ter plaatse

De reparatieservice binnen en buiten de garantie wordt snel en betrouwbaar uitgevoerd door onze servicepartner UNISERV GmbH. Vriendelijke medewerkers nemen de reparatiewensen, de logistieke details en eventuele kosten met u door. Ook vervangende en reserveonderdelen kunnen via deze service worden verkregen.

Zoek productinformatie & aankoopbewijs

De modelaanduiding en het serienummer vindt u op het typeplaatje links van de voet aan de achterkant van uw monitor. U kunt beide gegevens ook vinden in het OSD-menu.

Controleer de garantievoorwaarden

De meeste monitoren en schade vallen onder onze garantie, maar u dient na te gaan of er aparte garantievoorwaarden gelden.

Vul serviceformulier in

U kunt het serviceformulier gebruiken om een garantiegeval te melden. Documenteer en beschrijf het geval zo nauwkeurig mogelijk om het oplossen van problemen te versnellen.

UNISERV Service Hotline

U kunt onze servicepartner bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur op het gratis telefoonnummer +31 (0)40-76.00.376.

UNISERV GmbH
Rudolf-Diesel-Strasse 28
24558 Henstedt-Ulzburg

Reserveonderdelen voor EIZO-monitoren

Bij UNISERV kunt u de volgende onderdelen voor EIZO-monitoren voor zelfinstallatie bestellen.

 • Voedingskabel
 • Signaalkabel
 • USB-kabel
 • Monitorvoet
 • Cable cover
 • Externe voeding
 • Remote control

Zie de gebruikershandleiding of installatiegids van uw monitor voor onderdeelnummers en/of gedetailleerde instructies voor het installeren van elk vervangend onderdeel. Vervangende onderdelen zijn verkrijgbaar tot drie jaar (zeven jaar voor externe voedingen en afstandsbedieningen) nadat de productie van de monitor is gestopt. Als het gewenste onderdeel niet meer leverbaar is, behoudt EIZO zich het recht voor een alternatief vervangend onderdeel aan te bieden.

Recycling en verwijdering van EIZO-monitoren (oude apparaten)

Het inleveren van uw oude EIZO-monitor is eenvoudig:

Verwijdering