5 jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie.* Dit wordt mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, gemaakt van hoogwaardige materialen.

Naast de hoge eisen aan productie en materialen hecht EIZO ook veel waarde aan de kwaliteitsborging. Al tijdens de productie wordt de kwaliteit van een EIZO-monitor daarom na afzonderlijke montagestappen voortdurend gecontroleerd en indien nodig worden de productiestappen direct geoptimaliseerd. Vóór levering wordt elk apparaat in gebruik genomen en automatisch afgesteld. In plaats van steekproeven wordt elke individuele monitor nauwkeurig gecontroleerd.

Verder zorgt het zogenaamde verouderingsproces voor maximale betrouwbaarheid: de LCD's ondergaan tijdens de productie een langdurige test, waardoor mogelijke problemen al ter plaatse worden ontdekt en niet later tijdens het gebruik.

Voor u betekent de garantie van 5 jaar een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties

5_years_garantie_across_NL.jpg

Het EIZO serviceconcept

  • Vijf jaar garantie incl. on-site vervangingsservice*
    Het innovatieve serviceconcept van EIZO zet maatstaven en voldoet aan de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Zekerheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Hoge kwaliteit
    Eersteklas materiaal en zorgvuldige afwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo de garantie van vijf jaar mogelijk.
  • Investeringszekerheid
    Latere kosten, die zonder garantie zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO).

Algemeen garantieoverzicht

* Voor sommige producten geldt een andere garantie. Kijk op de internationale EIZO-website voor de respectievelijke garantietermijnen van de producten.

Gedetailleerde garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden voor de respectieve producten zijn te vinden in het downloadgedeelte van de producten of op de productdetailpagina's onder "Downloads".