Software voor medische professionals

RadiNET Pro

Speciale software van EIZO voor netwerkondersteund kwaliteitsbeheer in grote installaties. Met functionaliteit voor externe bediening van monitoren.

Product afbeelding RadiNET Pro

RadiNET Pro

Centrale administratie en efficiënt kwaliteitsbeheer

Die Software RadiNET Pro von EIZO ermöglicht eine zentrale Verwaltung und damit ein effizientes Qualitätsmanagement aller im Netzwerk verbundenen Monitore eines Krankenhauses. In Krankenhäusern ist die Aufrechterhaltung der Qualitätskontrolle von einer großen Anzahl von Monitoren komplex und extrem zeitaufwendig. EIZO bietet eine zentralisierte Verwaltung der an das Krankenhausnetzwerk angeschlossenen Client-Monitore, wodurch die Überwachung der Qualitätssicherungsprozesse effizienter wird.

RadiNET_Pro_en.png

Efficiënt beheer met uitgebreid dashboard

Met de Dashboard functie kunt u in één oogopslag de operationele status van alle RadiForce monitoren in de faciliteit controleren en de apparaten beheren. De gegevens worden gepresenteerd in een uitgebreid grafisch formaat, zodat beheerders de informatie snel kunnen beoordelen en de RadiForce-monitoren efficiënt kunnen beheren.

Dashboard

Gecentraliseerd monitormanagement

RadiNET Pro maakt centraal remote beheer via het netwerk van het ziekenhuis mogelijk van alle client-PC-monitoren met geïnstalleerde RadiCS-software. Aangezien het een webgebaseerde toepassing is, kunnen beheerders kwaliteitsborgingsprocessen vanaf overal in de kliniek via de webbrowser probleemloos uitvoeren.

Tijdbesparende remote kalibratie

Kwaliteitsborgingsopdrachten, zoals controleren en kalibreren met de geïntegreerde frontsensor (IFS), kunnen “remote” op afstand worden uitgevoerd. Dit reduceert aanzienlijk de benodigde tijd en het benodigde werk voor de gebruikers en beheerders die met de kwaliteitsborging belast zijn.

Kalibratie op afstand

Virtuele desktopinfrastructuur

Om de werkefficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en plaats te besparen, komen desktops in de medische sector steeds vaker voor. Met RadiNET Pro is het mogelijk om client-monitoren centraal vanuit een virtuele desktopinfrastructuur te beheren.

Virtuele desktop-infrastructuur

Uniform inventarisbeheer

De inventarisgegevens, zoals modelnaam en gebruikstijd van RadiForce-monitoren en monitoren van de FlexScan EV-reeks die gebruikt worden om patiëntgegevens weer te geven, kunnen met RadiNET Pro weergegeven worden. Informatie, zoals de aangesloten PC en de grafische kaart, de medische instelling en de installatieplaats, kan eveneens geregistreerd worden. Door het omwisselen van monitoren met lange gebruikstijden met monitoren die korte gebruikstijden hebben, kan bijvoorbeeld het apparaatgebruik effectiever gemaakt worden.

Bovendien kunnen beheersregels met behulp van een intuïtieve beeldschermassistent vastgelegd worden om de werkwijze van de monitoren in verschillende groepen en instellingen te optimaliseren.

Unified-Asset-Management_neu.jpg

Instelling op afstand per groep

Naast het plannen van de monitorkalibratie en de afname- en constantheidscontrole kunnen instellingen voor de Backlight Save en Monitor Power Switch, afhankelijk van de situatie van de betreffende instelling, via een groepsrichtlijn voor meerdere apparaten in een enkele procedure vastgelegd worden. Deze groepsrichtlijn kan met behulp van een intuïtieve beeldschermassistent, afhankelijk van de instelling of afdeling, vastgelegd worden.

Groepsrichtlijnen

Veilig groepsbeheer

Om een groepsrichtlijn effectief te gebruiken, zijn niet alleen de instellingen van de richtlijn van belang, maar ook de betrouwbaarheid van de toepassing ervan. Bij de installatie van een nieuwe client-monitor hoeft de richtlijn niet handmatig op iedere monitor worden toegepast, aangezien de geconfigureerde groepsrichtlijn met RadiNET Pro automatisch op nieuwe monitoren geïnstalleerd wordt. Daardoor verloopt het monitorbeheer automatisch volgens de vooraf vastgelegde richtlijn.

Beheert 8000 monitoren

Volledige uitgebreid is RadiNET Pro in staat om het totale klinieknetwerk met max. 8000 monitoren ingeschakeld tot max. 1000 workstations te beheren - van diagnostische monitoren tot en met KIS/RIS-monitoren.

Waarschuwingsmeldingen

Als de beeldkwaliteit van een monitor een controle nodig maakt, wordt een automatische melding naar een bepaald e-mailadres gestuurd.

Verslagfunctie

Gedetailleerde informatie over iedere monitor wordt op aanvraag samengevat in een verslag. Dit bevat informatie over de datum van ingebruikname, meetresultaten van kalibraties alsmede gegevens van afname- en constantheidscontroles. Gewoon afdrukken ter documentatie. Documentatie van meerdere monitoren kan in een werkstap opgesteld en afgedrukt worden.

Overige eigenschappen

  • Vooruitplanning van nieuwe aankopen van monitoren
  • Remote upgrade van de RadiCS-software
  • CSV-bestandsexport

De ideale aanvulling

RadiCS_5_website.jpg

Technische gegevens

VEREISTE VOOR DE BEHEERDER-PC

 

ONDERSTEUNDE WEBBROWSERS

Microsoft Edge 79 of hoger / Google Chrome™

MIN. RESOLUTIE

1024x768

SERVERVERZOEK

 

BESTURINGSSYSTEMEN

Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2012 R2 Standard / Windows 10 SP1 (64-bit) / Windows 7 SP1 (64-bit)

DATABASES

SQL Server 2016 Standard / Express Edition SP1, SQL Server 2014 Standard / Express Edition SP1

HARDE SCHIJF

Minimaal 150 GB

WERKGEHEUGEN

Minimaal 8 GB

Algemene informatie/bediening

 

MAX. AANTAL TE BEHEREN PC'S

1000 pc's

MAX. AANTAL TE BEHEREN MONITOREN

8000 monitoren

ONDERSTEUNDE TALEN

Engels, Duits, Japans, Chinees, Frans