Video: een overzicht van de functies

De functies in detail

Organiseer het bureaublad en verhoog de werkefficiëntie met schermindeling


Multitasking met meerdere draaiende applicaties zoals tekstverwerking, spreadsheets, browsers en andere programma's is gemeengoed voor de meeste professionele kantoorwerkzaamheden. Een ongeorganiseerd scherm kan echter de productiviteit belemmeren en het moeilijk maken om zich te concentreren.

Met de schermindelingsfunctie kunt u het bureaublad opsplitsen en programmavensters schikken waar u ze wilt hebben, of ze steeds opnieuw laten schikken, zodat u intelligent en efficiënt kunt werken.

EIZO ScreenInStyle: Zonder schermlayout functie
Zonder schermlayout functie
EIZO ScreenInStyle: Met schermlayout functie
Met schermlayout functie

Gemakkelijk kleur en witpunt aanpassen

Pas eenvoudig de helderheid en kleurinstellingen van uw monitor aan met Screen InStyle, bijvoorbeeld om deze aan te passen aan een monitor van een buurman of aan uw eigen unieke kijkbehoeften. U kunt het witpunt van de monitor niet alleen instellen op kleurtemperatuur, maar ook op RGB-waarden. Met één klik kunt u de bureaubladachtergrond op "wit" zetten om de aanpassing te controleren en bij te stellen. De witte achtergrond kan dus ook op meerdere aangesloten monitoren worden weergegeven om hun kleuraanpassingen gelijktijdig uit te voeren.

EIZO ScreenInStyle: Colour Settings

Colour Briefcase: overal toegang tot uw eigen instellingen

Neem uw individuele instellingen met u mee als u uw laptop of tablet op wisselende werkplekken aansluit op een moderne EIZO-monitor. Uw instellingen worden automatisch overgenomen als u uw laptop met een USB-C-kabel aansluit op een monitor die Screen InStyle ondersteunt. Zo profiteert u op kantoren met wisselende bureaus of bij het thuiswerken van meer comfort en kunt u efficiënter aan de slag.

Automatische kleurmodus

Met de automatische kleurmodus kunt u een specifieke weergavemodus toewijzen aan afzonderlijke toepassingen. Zodra u een toepassing opent, schakelt het beeldscherm automatisch over naar de daarvoor ingestelde modus.

Wanneer u bijvoorbeeld een tekstverwerkingsprogramma gebruikt, schakelt de monitor meteen over naar de Paper-modus. Voor het bewerken van foto’s kunt u bijvoorbeeld de sRGB-modus instellen.

ScreenInStyle: Auto ColorMode
Als u de monitor wilt gebruiken voor het bewerken van foto’s in de sRGB-modus of voor het werken met Word-bestanden in de Paper-modus, dan zorgt de software ervoor dat de weergavemodus automatisch op het juiste moment wordt gewijzigd.
ScreenInstyle: schermopname Auto Color Mode
Wijs een specifieke weergavemodus toe aan afzonderlijke toepassingen.

Geoptimaliseerde muisbediening

Het verplaatsen van de muisaanwijzer gaat niet altijd even soepel op systemen met meerdere schermen. Als de muis uit het oog verliest, helpt het hulpprogramma Muisaanwijzer u het snel terug te vinden.

Ook kunt u de cursor vrij tussen monitoren bewegen zonder de typische obstakels, zelfs als u schermen van verschillende grootte gebruikt. De muisaanwijzer blijft niet langer hangen bij schermovergangen. Kleine storingen tijdens het schermwerk worden zo geëlimineerd.

Power Management met verschillende monitoren

Power Management voor meerdere monitoren met Screen InStyle
Slechts één monitor in- of uitschakelen is voldoende. Alle aangesloten beeldschermen worden ook automatisch bestuurd.

Via de Power-knop van een monitor worden alle aangesloten monitoren automatisch in- of uitgeschakeld. Zie wordt energie besparen heel eenvoudig.

Bij monitoren met aanwezigheidssensor wisselen alle monitoren naar de stand-bymodus, wanneer u niet aanwezig bent.

Synchronisatie van monitorinstellingen

Synchronisatie van monitorinstellingen met Screen InStyle
De beeldscherminstellingen van een monitor worden aan aangesloten monitoren doorgegeven.

Met Screen InStyle kunnen de instellingen van één monitor in een opstelling met meerdere monitoren probleemloos worden toegepast op alle monitoren.

De kleurmodus, kleurtemperatuur of de automatische helderheidsaanpassing van een monitor worden aan alle aangesloten monitoren overgedragen. Als monitoren per USB-C-daisy-chain aan elkaar gekoppeld zijn, worden bovendien alle wijzigingen automatisch op alle monitoren weergegeven. Dat bespaart tijd bij de configuratie en verzekert een monitoroverkoepelende, consequente kleurstelling.

Signaalingang en kleurmodus via een sneltoets selecteren

Een andere handige functie is de mogelijkheid om de signaalingang via een sneltoets of toetsencombinatie te selecteren wanneer er meerdere PC’s op een monitor zijn aangesloten.

Op deze manier kunt u bijvoorbeeld tegelijkertijd met uw notebook en PC op één monitor werken en eenvoudig tussen beide apparaten omschakelen. Afhankelijk van de monitor werkt dat zelfs bij het gebruik van Picture-by-Picture of Picture-in-Picture.

Ook de kleurmodus kan snel worden gewisseld via een sneltoets of toetsencombinatie.

Signaalingang via een sneltoets selecteren
Gemakkelijk omschakelen tussen twee aangesloten pc's.
ScreenInstyle: selectie van signaalingang configureren
Selectie van signaalingang configureren.

Circadian Dimming

Screen InStyle omvat de functie ‘Circadian Dimming’, die de kleurtemperatuur van de monitor verlaagt naarmate de dag vordert. Deze aanpassing vindt plaats met tussenpozen van 30 minuten en is hierdoor niet waarneembaar of storend voor de gebruiker. Tegen de avond vermindert de functie automatisch de hoeveelheid blauw licht.

Screen InStyle: de functie ‘Circadian Dimming’
De kleurtemperatuur van de monitor wordt verlaagd naarmate de dag vordert.
Screen InStyle: schermopname ‘Circadian Dimming’
‘Circadian Dimming’ kan naar wens worden geconfigureerd.

Specificaties

Print tabel
Compatibele monitoren EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360
Compatibele besturingssystemen Windows 10 (32-bit, 64-bit), Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit, 64-bit)
PC USB-interface
Opmerking

Om Screen InStyle te kunnen gebruiken, moet de monitor via een USB-kabel op de PC worden aangesloten. Bij het gebruik van meerdere beeldschermen moeten de monitoren onderling worden verbonden via USB-kabels.

Gratis download
  • Screen InStyle

    Met de software van EIZO kunt u eenvoudig alle instellingen voor uw monitor beheren, ook in een opstelling met meerdere monitoren: voeding, kleur, helderheid en nog veel meer.