Software

Screen InStyle Server

Met de servertoepassing Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders alle monitoren en PC’s in een netwerk instellen en beheren.

Product afbeelding Screen InStyle Server

Screen InStyle Server

Monitorbesturing door system administrators

Met de servertoepassing Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders alle monitoren in een netwerk instellen en beheren. Weergave- of energiebesparingsinstellingen van gedefinieerde doelmonitoren kunnen centraal worden geconfigureerd. De op een browser gebaseerde software helpt bovendien bij efficiënt asset management, omdat asset informatie via aangesloten monitoren en PC’s kan worden bekeken.

Opmerking

Om Screen InStyle Server te kunnen gebruiken, moeten de monitoren compatibel zijn met de Screen InStyle-software en verbonden zijn met een client-PC.

Monitoren en PC’s in het netwerk beheren

Screen InStyle Server maakt efficiënt asset management mogelijk. Beheerders kunnen onder andere het aantal, het model of serienummer en de operationele status van alle monitoren in het netwerk bekijken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld plannen wanneer monitoren op basis van hun totale gebruikstijd moeten worden vervangen.

Daarnaast zijn ook PC-gegevens zoals het besturingssysteem, de gebruikersnaam of het IP-adres opvraagbaar. Monitor- en PC-gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd en aan andere beheersoftware worden overgedragen.

Screen InStyle Server serverbeheer

Screen InStyle Server is een op een browser gebaseerde tool waarmee u monitoren in het netwerk kunt beheren.

Toon willekeurige items in de lijst

Informatie over monitoren (bijvoorbeeld model, serienummer, kleurmodus) maar ook gegevens van de PC (bijvoorbeeld besturingssysteem, gebruikersnaam, IP-adres) kunnen naar behoefte worden geselecteerd en weergegeven.

Beschikbare informatie over monitoren en PC’s in het netwerk

 

Monitor

Model, Serienummer, Ingeschakeld/Uitgeschakeld, Gebruikstijd, Helderheid, Kleurmodus, Kleurinstellingen, Energiebesparingsinstellingen, Toetsenbordvergrendeling

PC

Fabrikant, Model, Serienummer, Computernaam, Gebruikersnaam, Besturingssysteem, IP-adres, MAC-adres, Energievoorziening

Monitor- en PC-informatie kan worden geïmporteerd en geëxporteerd naar een Excel-blad. De informatie kan gemakkelijk worden overgebracht naar de beheersoftware van een ander bedrijf.

Weergave-instellingen aanpassen

Monitorinstellingen zoals de kleurmodus of helderheid kunnen voor afzonderlijke monitoren of hele afdelingen worden ingesteld. Dit is handig om de ergonomische omstandigheden voor elke werkplek aan te passen. 

Screen InStyle Server biedt bovendien voordelen bij grote implementaties, omdat de basisinstellingen voor afzonderlijke gebruikers of gebruikersgroepen in één keer centraal kunnen worden ingesteld. Zo wordt ook voorkomen dat instellingen onbedoeld worden gewijzigd door de gebruiker.

Scherm InStyle Server optimale weergavemodi voor individuele gebruikersgroepen.

Systeembeheerders kunnen optimale weergavemodi voor afzonderlijke gebruikersgroepen configureren.

InStyle Server keuzemenu

Het instellingenmenu van elke monitor in het netwerk kan via een vervolgkeuzelijst worden geopend.

InStyle Server monitorinstellingen

Via de monitorinstellingen worden commando’s naar de geselecteerde doelmonitor gestuurd.

Energieverbruik optimaliseren

Screen InStyle Server geeft apparaatbeheerders de mogelijkheid om het totale energieverbruik van PC’s en monitoren in het netwerk te verminderen.

De apparaten kunnen zo worden ingesteld dat ze na een bepaalde periode zonder gebruikersinteractie automatisch in de slaapstand worden gezet, zodat ze minder energie verbruiken.

Monitoren en pc's gaan na een ingestelde tijd in de slaapstand.

Monitoren en PC’s worden na een bepaalde periode in de slaapstand gezet.

Meer veiligheid door automatische vergrendeling

Gebruikers vergeten vaak hun PC te vergrendelen wanneer ze hun werkplek verlaten. Met Screen InStyle Server kan een commando naar netwerk-PC’s worden gestuurd, waardoor ze na een bepaalde periode zonder interactie automatisch vergrendeld worden. Dit verhoogt de veiligheid in kantooromgevingen.

Scherm InStyle Server automatische vergrendeling van netwerk-pc's

De vergrendelingsfunctie van PC’s kan met Screen InStyle Server centraal worden ingesteld.

Technische gegevens

Specificaties

 

Compatibele besturingssystemen

Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2(64-bit), Windows 10(64-bit), Windows 8.1(64-bit), Windows 7 SP1(64-bit)

PC

Compatibel met de systeemvereisten van de besturingssystemen

Compatibele browsers

Internet Explorer, Chrome

Compatibele monitoren

EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2480, EV2460, EV2457, EV2456, EV2455, EV2451, EV2450

Resolutie

1280 x 1024 of hoger