Voor op kantoor en thuiskantoor

Office-monitoren van EIZO: working with the Best

Office Monitor EIZO

U geeft iedere dag het maximale en u weet waar het om draait – om het beste resultaat.

Zo denken wij bij EIZO ook. Of u nu werkt op kantoor of op een eigen werkplek thuis, wij zijn ervan overtuigd dat alleen met de beste beeldkwaliteit, de beste ergonomische eigenschappen en de beste features het best mogelijke resultaat bereikt kan worden. Daarom doen wij er alles aan om voor iedere toepassing altijd de beste monitor te produceren. Daarmee leggen wij de lat hoog, maar dat kunt u immers van ons verwachten. Welkom bij EIZO.

EIZO Beeldkwaliteit EV2457

De perfecte beeldkwaliteit voor iedere toepassing

Beeldkwaliteit Office Monitor

Met onze kantoormonitor van EIZO kunt u te allen tijde vertrouwen op een uitstekende beeldweergave, met haarscherpe beelden, precieze kleur- en grijstinten en een uitstekende kijkhoekstabiliteit.
Daarvoor ontwikkelen we onze monitortechnologie continu verder, maken we gebruik van high-end-materialen en vertrouwen we op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor.

De perfecte beeldkwaliteit is voor ons niet perfect genoeg – Meer informatie.

Overige goede redenen
Ergonomie

Unieke ergonomische eigenschappen zorgen voor een gezondere rug en verminderen vermoeidheid van de ogen.

Ergonomische eigenschappen in detail
Betrouwbaarheid

Een zorgvuldige afwerking, hoogwaardige componenten en strenge kwaliteitscontroles garanderen de buitengewone duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze monitoroplossingen.

Clean Desk

Of het nu gaat om docking-functies, oplossingen voor multi-monitoropstellingen, thin client-houders of handige kabelgeleiding: onze monitoren maken iedere werkplek opgeruimder en moderner.

5 jaar garantie

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen.

Meer weten
Naar het productoverzicht

Alle zakelijke monitoren op een rij
Monitoren voor op kantoor

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken