Voor op kantoor en thuiskantoor

Office-monitoren van EIZO: working with the Best

Office Monitor EIZO

U geeft iedere dag het maximale en u weet waar het om draait – om het beste resultaat.

Zo denken wij bij EIZO ook. Of u nu werkt op kantoor of op een eigen werkplek thuis, wij zijn ervan overtuigd dat alleen met de beste beeldkwaliteit, de beste ergonomische eigenschappen en de beste features het best mogelijke resultaat bereikt kan worden. Daarom doen wij er alles aan om voor iedere toepassing altijd de beste monitor te produceren. Daarmee leggen wij de lat hoog, maar dat kunt u immers van ons verwachten. Welkom bij EIZO.

Perfecte ergonomische eigenschappen voor de beste prestaties

Office Monitor

Dagelijks zit u meerdere uren achter uw computer. Daarom is het des te belangrijker dat uw werkplek perfect op u is afgestemd. Onze monitoren zijn uitgerust met unieke ergonomische features die ervoor zorgen dat u minder snel last krijgt van uw rug en uw ogen minder snel vermoeid raken tijdens het werken. Want wie het beste uit zijn werk wil halen, moet zich goed voelen.

Onze ergonomie in detail

Overige goede redenen
Beeldkwaliteit

LCD-monitoren van EIZO onderscheiden zich dankzij haarscherpe beelden, een nauwkeurige kleur- en grijstintenweergave en de innovatieve paneeltechnologie.

Betrouwbaarheid

Een zorgvuldige afwerking, hoogwaardige componenten en strenge kwaliteitscontroles garanderen de buitengewone duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze monitoroplossingen.

Clean Desk

Of het nu gaat om docking-functies, oplossingen voor multi-monitoropstellingen, thin client-houders of handige kabelgeleiding: onze monitoren maken iedere werkplek opgeruimder en moderner.

5 jaar garantie

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen.

Meer weten
Naar het productoverzicht

Alle zakelijke monitoren op een rij
Monitoren voor op kantoor

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken