FlexScan

Monitors for Computer Aided Design (CAD)

Naar de CAD-monitoren
EIZO_FlexScan_Sideshot_CAD_35368_sRGB_3000x2000.jpg

Met name bij werkzaamheden binnen Computer Aided Design worden hoge eisen gesteld aan monitoren. Hiervoor zijn monitoren van EIZO, dankzij hun grote diagonalen, uitzonderlijke kleurgetrouwheid, hoge resolutie en uitstekende contrasten, de perfecte keuze.

Professionele CAD-monitoren met de hoogste resolutie

Wat CAD-engineers nodig hebben:
  • Ongeëvenaarde beeldkwaliteit door toepassing van hoogwaardige LCD-schermen en elektronica van topklasse
  • Kijkhoekstabiliteit
  • Nauwkeurige weergave van kleuren, gradiënten en witpunten
  • Hoge resolutie en grote beelddiagonalen
  • Efficiënt werken, zonder vermoeide ogen
CAD_Image_2_1_Hoechste_Anzeigequalitaet_grau.jpg

Hoogste beeldkwaliteit voor de beste CAD-beelden

Om complexe CAD- en gerenderde beelden met de fijnste details te kunnen creëren en nauwkeurig te kunnen weergeven, hebt u een monitor nodig met een hoge resolutie en een nauwkeurige en stabiele weergavecapaciteit. Voor optimale bewerking neemt u dus alleen genoegen met de beeldschermen van de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde elektronica.

De beeldschermen van EIZO passen precies in dit plaatje door hun bijzondere kleurgetrouwheid, rijke contrasten en consistente weergave tijdens het hele bewerkingsproces. Hun hoge resolutie - tot wel 4K - biedt optimale ondersteuning zodat u uw werk met de grootste precisie kunt uitvoeren. Ook bij de meest kleurkritische CAD-toepassingen gooien EIZO ColorEdge-displays hoge ogen dankzij hun kleurgetrouwheid en kalibratie.

Meer ruimte tijdens het werk

Of u nu werkzaam bent als architect, ontwerper, verpakkingsontwerper, tandtechnicus of in een ander CAD-gebied, voor iedereen geldt: de monitor is het middelpunt van alle werkzaamheden en moet daarom een toereikend formaat en een hoge resolutie hebben. EIZO-modellen voor CAD-bewerkingen zijn daarom ook in verschillende formaten en met verschillende resoluties beschikbaar.

CAD_Image_Size-Resolution_1500x1500.jpg
Warranty_5Y_NL.jpg

Fail-safe-garantie

Bij CAD-toepassingen is natuurlijk ook de betrouwbaarheid van de monitoren een van de kernpunten. Uitval of storingen zijn niet alleen bijzonder vervelend en tijdrovend, maar kunnen ook leiden tot aanzienlijke inkomstenverliezen.

Op de CAD-monitoren van EIZO kunt u gegarandeerd vertrouwen. Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn CAD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam. Maar dat is nog niet alles: bij EIZO profiteert u altijd van ongekende klantenservice, inclusief onze ongecompliceerde on-site omruilservice. En met een garantieperiode van maar liefst vijf jaar.

Ergonomie

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit absoluut een vereiste om langere tijd geconcentreerd te kunnen werken zonder dat u vermoeide ogen krijgt.

EIZO CAD-monitoren zijn uitgerust met doordachte functionaliteit die u helpt om efficiënter te werken, zoals een ontspiegeld schermoppervlak, een flikkeringsvrije weergave en automatische helderheidsinstelling. En dit zijn nog maar drie van de diverse innovatieve ergonomische functies die uw werk comfortabeler maken. Alle functies zijn speciaal geïntegreerd om te zorgen dat u zich beter en langer kunt concentreren tijdens monitorwerk en dat uw ogen fit blijven.

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg

Monitor aanbevelingen voor Computer Aided Design

CAD monitoren in de praktijk

Hemling_Stage_2048.jpg

Hemling GmbH

FlexScan-monitoren voor CAD-toepassingen en kantoorwerk: Hemling GmbH, specialist voor winkelinterieurs, vertrouwt uitsluitend op monitoren van EIZO.

Meer informatie

Heb je nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen je graag bij het selecteren van het juiste model voor gebruik in jouw omgeving.

Neem contact met ons op
H07_Kontakt.jpg