RadiForce referentie

Radiologiepraktijk in Biberach

Biberach_Header.JPG

Met volle overtuiging gekozen voor EIZO-producten

Begin april 2019 openden de twee specialisten diagnostische radiologie Wolfgang Fuchs en Victor-Götz Bansemer hun groepspraktijk voor radiologie samen met dr. Kai Hammer. Sindsdien verwelkomen zij samen met 20 andere medewerkers hun patiënten op de nieuwe gezondheidscampus in de wijk Hauderboschen in het Duitse Biberach.

Het gebouw van de praktijk telt twee verdiepingen en is 730 vierkante meter groot. Mensen kunnen er terecht voor de modernste diagnostiek, de hoogste vakbekwaamheid en optimale service in een aangename sfeer en gemoedelijk ingerichte ruimtes. De aangeboden specialismen omvatten CT- en MRI-scans, röntgenonderzoek en mammografie.

De uitstekende productkwaliteit en de 5 jaar garantie, inclusief on-site omruilservice, speelden daarbij een bijzonder belangrijke rol voor Fuchs. Ook het competente advies van de IT-specialist MF MED UG en het EIZO-team en zijn jarenlange positieve ervaringen met EIZO-monitoren voor mammografie in het kader van het programma voor bevolkingsonderzoek, hebben bijgedragen aan de keuze voor EIZO.

Biberach_Wolfgang_Fuchs.JPG

“Van de deurklinken tot de MRI-uitrusting: bij het aanschaffen van de hele praktijkinrichting hebben we aandacht besteed aan de hoogste kwaliteit en een lange levensduur”, aldus Fuchs. “Daarom hebben we bij het kiezen van de monitoren snel en met volle overtuiging gekozen voor EIZO-producten”, licht de ervaren radioloog zijn beslissing toe.

Wolfgang Fuchs

Mede-eigenaar van de groepspraktijk voor radiologie in Biberach

Hoogste beeldkwaliteit voor diagnose met RadiForce-monitoren

Het praktijkteam vertrouwt voor diagnose op twee RadiForce-modellen: de RX660 en de RX560 MammoDuo. Dankzij zijn uitstekende beeldkwaliteit wordt de RX560 MammoDuo, die bestaat uit twee RX560-monitoren op een speciaal ontworpen voet, ook gebruikt voor mammografiescreening en curatieve diagnose.

Biberach_Image_02.JPG

Ook in de backoffice EIZO-monitoren

De praktijk van Fuchs/Bansemer maakt niet alleen voor diagnose gebruik van EIZO-monitoren, maar ook voor administratie en verwerking van patiënten- en beeldgegevens, modaliteiten en de backoffice. Hier vertrouwt het praktijkteam op het FlexScan EV2450-model, dat hen wist te overtuigen met zijn oogstrelende design en ultrasmalle bezel. Zo komen zowel de specialistische monitoren voor medisch gebruik als de kantoormonitoren van één en dezelfde leverancier, wat de complete afhandeling sterk heeft vereenvoudigd.

Biberach_Image_01.jpg
Biberach_Image_03.JPG
Biberach_Image_04.JPG