Met de RadiForce- en CuratOR-serie biedt EIZO onder één dak een uitgebreide keuze aan innovatieve high-end-oplossingen voor diverse medische toepassingsgebieden. Het aanbod van medische beeldschermen wordt aangevuld door producten van de EIZO FlexScan-serie, die bijvoorbeeld in klinische spreekkamers en aan de ontvangstbalie kunnen worden ingezet, en door medische grafische kaarten die door EIZO zijn aanbevolen en goedgekeurd.

Onder het merk RadiForce ontwikkelt en verkoopt EIZO beeldscherm-oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen voor gebruik bij diagnoses en evaluaties. Ze voldoen aan de strengste medische veiligheidsnormen.

De grijstint- en kleurenbeeldschermen van de RadiForce-serie ondersteunen kalibratie volgens de DICOM®-norm en staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit, die door de bedrijfseigen softwareoplossingen RadiCS en RadiNET Pro van EIZO worden gegarandeerd. Ze zorgen voor een precieze diagnose dankzij hun hoge betrouwbaarheid en krachtige functies. Een van deze functies is de unieke Work & Flow-functie, die de werkprocessen voor de diagnostiek vereenvoudigt en speciaal door EIZO voor radiologen is ontwikkeld.

De EIZO CuratOR-serie staat voor optimaal aangepaste visuele oplossingen voor een integraal uitgeruste operatiekamer. Met schaalbaarheid en uitbreiding in gedachten zijn deze producten speciaal voor de eisen en de workflow de operatiekamers ontworpen en voldoen ze specifiek aan de behoeften van chirurgen, OK-teams en ziekenhuistechniek.

Voordelen van medische beeldschermen van EIZO

De perfecte beeldkwaliteit voor iedere toepassing

EIZO RadiForce-beeldschermen staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit vanuit elke kijkhoek. Dankzij eigenschappen zoals gelijkmatige beeldweergave op het hele scherm, constante helderheid en precieze helderheidskarakteristiek (DICOM® GSDF) geven ze medische beelden scherp en getrouw weer. Met het bedrijfseigen kwaliteitsborgingssoftware van EIZO is bovendien een consequente beeldkwaliteit gegarandeerd. Het volledige productie- en ontwikkelingsproces van RadiForce-producten is in handen van EIZO. Zo behouden we bij het ontwikkelen van medische beeldscherm-oplossingen onze voorsprong in kwaliteit en techniek.

Perfecte ergonomie voor perfecte resultaten

Met slimme oplossingen voorkomt EIZO een slechte lichaamshouding en vermoeide ogen. Zo bieden bijvoorbeeld de uiterst veelzijdige voeten van de RadiForce-beeldschermen veel comfort: je kunt ze in de hoogte verstellen, kantelen, zwenken en - afhankelijk van het model - 90° draaien om ze aan de individuele behoeften van de gebruiker aan te passen. Intelligente toebehoren zoals RadiLight-comfortlichten en uitmuntende technologieën zoals Hybrid Gamma PXL Sharpness Recovery verbeteren de herkenbaarheid van beelden. De doeltreffende ontspiegeling van het beeldschermoppervlak zorgt er bovendien voor dat de ogen langer scherp blijven.

Een investering die loont

Voor praktisch alle medische beeldschermen biedt EIZO een extra lange garantie van vijf jaar, inclusief onsite omruilservice. Dat betekent optimale investeringsgarantie en minimale eigendomskosten. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten van een EIZO-beeldscherm namelijk lager, omdat de levensduur aanzienlijk langer is en een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd is. Bovendien zorgen unieke work-and-flow-functies voor optimale efficiëntie tijdens het uitvoeren van diagnoses. En ingebouwde sensors besparen tijd, kosten en energie tijdens de verplichte kwaliteitsborging (acceptatie- en constantheidstest, kalibraties).

Kwaliteitsservice met hoofdletter K

Naast de productkwaliteit speelt ook de kwaliteit van de dienstverlening een belangrijke rol. We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossingen, we bieden technische ondersteuning (voor en na de verkoop) en een garantieservice met korte reactietijden. En mocht u nog niet overtuigd zijn: vraag een testinstallatie aan, zodat u het product van uw keuze direct op uw werkvloer kunt uitproberen. De uitmuntende productkwaliteit en het innovatieve serviceconcept van EIZO zijn toonaangevend en spelen in op de trend van langere afschrijvingsperiodes. Dat levert zekerheid waar u op kunt bouwen.

Productlijnen

De beeldschermen van de RadiForce-serie dekken uitgebreid de verschillende eisen op het vlak van medische toestellen.

Meer info over RadiForce

Krachtige techniek voor beeldweergave en videobeheer in de operatiekamer gecombineerd met bekwaamheid en ervaring.

Meer info over CuratOR

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag bij het kiezen van het juiste model voor uw omgeving. Neem contact met ons op.

Nu contacteren