Betrouwbare high-end-monitoren voor alle medische toepassingsgebieden

De digitalisering van de geneeskunde heeft beeldvormende methoden opgeleverd, die het binnenste van de mens verder en nauwkeuriger dan ooit in kaart kunnen brengen. In verreweg de meeste gevallen is beeldvorming, via röntgen, CT- of MRI-scans, echografie of endoscopie, tegenwoordig een vast onderdeel van de diagnoseprocedure.

Daarom is het van groot belang dat de nauwkeurig gemaakte beelden en diagnoses van de betreffende modaliteit even nauwkeurig worden weergegeven. Monitoren voor diagnosticering of waarneming moeten daarom niet alleen voldoen aan vastgestelde kwaliteitsstandaarden, maar ook aan de specifieke vereisten van de betreffende onderzoeksmethode en lichaamsregio. Met de RadiForce-serie heeft EIZO medische monitoren ontwikkeld, die zich exact aanpassen aan de diagnostische vereisten en die de arts helpen een nauwkeurige diagnose te stellen.

Zeer nauwkeurige diagnoses

Eén ding hebben de EIZO RadiForce-monitoren met elkaar gemeen: een beeldkwaliteit die volledig voldoet aan de wettelijke vereisten. De monitoren onderscheiden zich van de concurrentie door:

  1. duurzame nauwkeurigheid dankzij kalibratie conform DICOM-standaard
  2. ondersteuning bij de overdrachts- en stralingstests door de software RadiCS
  3. lange levensduur dankzij led-achtergrondverlichting
  4. gelijkmatige helderheidsverdeling dankzij Digital Uniformity Equalizer-functie

Daarnaast profiteren onze klanten van:

  1. een unieke prijs-kwaliteitsverhouding
  2. de EIZO-belofte: onze klanten zijn onze partners. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
  3. investeringszekerheid en duurzaamheid doordat we onze producten en services continu blijven ontwikkelen