FDF4627W-IP DuraVision

The IP decoding monitor allows you to connect to security and surveillance cameras without a computer. It carries out control records for Axis (VAPIX) and Panasonic IP cameras in keeping with the ONVIF standard.

  • H.264, MJPEG
  • Full HD: 1-4 streams, simultaneous streams VGA: 1-16 streams simultaneous streams
  • Alert-to-Action
Product afbeelding FDF4627W-IP DuraVision

Hoge performance

Zonder computer

Computerloze aansluiting van meerdere bewakingscamera's

De monitor is perfect voor een efficiënte weergave van de beelden van uw bewakingscamera's. Tot maximaal 16 IP-camera's kunnen met behulp van een LAN-kabel direct op de monitor worden aangesloten. Dat betekent dat de monitor zonder pc kan worden gebruikt en met behulp van een VESA-bevestiging naar wens aan een muur of het plafond kan worden gemonteerd. Hierdoor is geen tijdrovende installatie van een pc nodig en wordt tegelijkertijd het kabelbeheer vereenvoudigd. U heeft alleen een voeding en een netwerkverbinding nodig. (De afbeelding van de FDF2304W-IP dient als voorbeeld)

Computerless-operation_Camera-connection.jpg

Hoogwaardige decoderingstechnologie

De monitor is voorzien van decoderingstechnologie, zodat het beeld zonder vertraging wordt getoond en trouw is aan de brondata. Daardoor is een extra decoder niet meer nodig.

Gegevensbescherming en het bekijken van camerabeelden

Soms zijn livebeelden gewenst, maar mogen er geen opnames worden opgeslagen. Hoe kan er in zo'n geval worden gegarandeerd dat er niets wordt opgenomen? Met de IP-decoder-oplossingen van EIZO is uitsluitend een liveweergave van beelden mogelijk, zodat operators geen toegang hebben tot videostreams en de beelden niet kunnen worden geëxporteerd. Situaties en omgevingen waar dit bijvoorbeeld het geval is, zijn ziekenhuizen, gevangenissen, openbare ruimtes, winkels, recepties en toepassingen voor persoonlijke veiligheid.

Edge recording en live video

Bij gebruik van een gedecentraliseerde oplossing voor opnames (zoals bij edge recording met cloudopslag) is de liveweergave een uitdaging. Hiervoor is software nodig of er moeten streams uit de cloud worden opgevraagd (2), wat extra verkeer voor uw internetverbinding als gevolg heeft. Met de DuraVision FDF4627W-IP van EIZO kunnen de video's die door de camera's zijn opgenomen, direct live worden weergegeven (1), omdat de camera's volledig gescheiden zijn van de opnameoplossing.

Computerless-operation_Edge-Recording.jpg

De IP-decoder-oplossingen geven de video's direct live weer. Dat bespaart bandbreedte, is eenvoudig te integreren en draagt daardoor bij aan de kostenverlaging.

Veilige investering met ondersteuning voor ruim 300 camera's

Computerless-operation_Secure-Investment.jpg

Comfortabele bediening

Uitrusting om comfortabel te werken

Afstelbare monitorlay-out

Met de gebruikersvriendelijke web-UI kunt u de lay-out van de videostreams gemakkelijk afstellen met 6 standaardopties en tot en met 16 videobeelden tonen. Daarnaast kunnen de weergaven op iedere monitor flexibel worden gerangschikt in een aangepaste lay-out, om ook aan individuele weergavebehoeften te voldoen. Met de aangepaste lay-out kunt u afzonderlijke vensters samenvoegen, zodat u zich op specifieke gebieden kunt concentreren, of splitst u deze om meer op één display te zien. Video-feeds kunnen in hun originele beeldverhouding worden bekeken of worden uitgerekt om een aangepast gebied te vullen.

Integratie in beveiligingssystemen

Hoge compatibiliteit

VMS Failover

De EIZO-decoderoplossing neemt, indien gewenst, de beeldweergave in de gewenste lay-out direct van de camerastreams over. Het biedt dus een back-up oplossing als - door wat voor gebeurtenis dan ook - hete VMS niet langer streams voor schermuitvoer initieert of levert. Dit is vooral interessant wanneer de verbinding met het VMS kwetsbaar is, bijvoorbeeld bij een zwakke infrastructuur. Of wanneer er bijzondere gevaren dreigen en de uitschakeling van het VMS het middelpunt is van criminele of terroristische acties.

VMS-Failover-without_NL.jpg

Zonder VMS failover: videostream wordt niet meer weergegeven

VMS-Failover-with_NL.jpg

Met VMS failover: videostream blijft rechtstreeks van de IP-camera worden ontvangen

Functionaliteit met toonaangevende VMS

Integration-security-systems_VMS.jpg

Plug-in beveiligingscentrum van Genetec

EIZO en Genetec hebben gezamenlijk een plug-in ontworpen die voldoet aan de veelgevraagde vereisten van eindgebruikers voor beveiligingssystemen wereldwijd. Door integratie met het Genetec™ Security Center framework voor videowanden kunnen gebruikers de DuraVision IP-decodeermonitoren op afstand gemakkelijk instellen en beheren. Via de interface van het Security Center kunnen de operators simpelweg de video-feed van geregistreerde camera's slepen en neerzetten op de gewenste positie en worden de instellingen vervolgens automatisch weergegeven op de doelmonitor. Op hetzelfde display kunnen ook het aantal en de lay-out van de video-feeds gemakkelijk worden geconfigureerd. DuraVision IP-decodeeroplossingen kunnen ook reageren op dynamische opdrachten van het Security Center wanneer er specifieke gebeurtenissen optreden, door bijvoorbeeld een bepaalde weergave te vergroten bij onbevoegde toegang.

Integration-security-systems_GenetecSecurityCenter.jpg

De camerapositie en de video-layout van de IP-decoder-oplossingen kunnen worden beheerd via het Genetec Security Center.

Aanpasbare reacties op gebeurtenissen met Alert-to-Action

De FDF4627W-IP kan via een web-API in beveiligingssystemen worden geïntegreerd. De API is bestemd voor communicatie en reactie op alarmen in het beveiligingsnetwerk. Een alarmmelding van een IP-camera of een VMS (Video Management System) aan de IP-decoder-oplossing kan op die manier vele maatregelen in werking stellen; denk aan de aanpassing van lay-outs, het weergeven van teksten of diverse andere opties. De API maakt een flexibele koppeling mogelijk met een reeks meldingssystemen van IP-camera's, VMS, toegangscontrolesystemen en andere apparaten en toepassingen die alarmfuncties ondersteunen.

EIZO werkt nauw samen met leveranciers van beveiligingssystemen en eindgebruikers om Alert-to-Action voor elke omgeving op maat te maken.

Alert-to-Action - doelgericht en snel in beeld

Alert-to-Action helpt om tijdig relevante beelden te tonen aan beveiligingspersoneel in drukbezochte gebieden of kritieke infrastructuur. Met het oog op de middelen wordt de reactiesnelheid gestroomlijnd, terwijl de veiligheid in bijvoorbeeld ziekenhuizen en het openbaar vervoer wordt gehandhaafd.

Integration-security-systems_Alert-to-Action_EventResponse.jpg

Beeldkwaliteit

Nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte

Voor heldere beelden

Visibility Optimizer

Deze monitor is uitgerust met de Visibility Optimizer, waarmee de gebruiker in real-time heldere en duidelijke beelden op het scherm tovert dankzij de technologieën voor beeldverbetering Defog, Low-Light-Correction en Outline Enhancer. Het voordeel: De beeldverbetering gebeurt in de monitor en u kunt ook eenvoudigere bewakingscamera's gebruiken.

U kunt voor maximaal 4 camera's Low-Light Correction en Outline Enhancer los instellen, ongeacht de verdere cameralayout. Dat is handig als er camera's in omgevingen met verschillende lichtomstandigheden zijn geplaatst.

Verbeterde weergave van donkere gedeeltes

Low-Light Correction

Low-Light Correction spoort automatisch donkere en slecht zichtbare gedeeltes in het beeld op en optimaliseert deze. Donkere gedeeltes worden lichter gemaakt, waardoor een realistischere dieptewerking wordt bereikt. Zo wordt de zichtbaarheid van beelden van bewakingscamera's bij lastige lichtomstandigheden verhoogd. Personen of objecten kunnen dus niet meer in de schaduw wegvallen.

Ook praktisch: de standaardinstellingen voor dag en nacht. Via de afstandsbediening kunt u kiezen tussen de standaardmodi 'dag' en 'nacht'. Deze zijn geoptimaliseerd voor de actuele, veranderende lichtomstandigheden.

Scherpere beelden

Outline Enhancer

De door EIZO ontwikkelde technologie Outline Enhancer analyseert de weergegeven inhoud en corrigeert automatisch onscherpe gedeeltes. Het beeld is scherper, de ruis minder. Er wordt scherpgesteld op objecten op de voorgrond, voor een realistische dieptescherpte.

Ruisonderdrukking

De monitor vermindert blokvormige artefacten die door videocompressie ontstaan.

Exacte beeldweergave dankzij 10-bit-convertering

De monitor converteert 8-bit-signalen naar 10 bit en selecteert daarbij uit een 10 bit grote Look-Up-Table (LUT) de optimale kleurwaarden. Het effect: U geniet van een kleurecht beeld in hoge resolutie. De geoptimaliseerde gegevens worden vervolgens weer in een 8-bit-uitgangssignaal omgezet. Dit zorgt voor vloeiende kleurovergangen. Dat maakt het detecteren en onderscheiden van personen en objecten makkelijker.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De FDF4627W-IP heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de FDF4627W-IP overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Ergonomics_Anti-glare.png

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden

Snel, sneller, overdrive. De overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 7 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.

Eenvoudige installatie

Onderhoudsvrije werking

Onderhoudsvrije werking

De FDF4627W-IP is zo ontworpen dat deze continu werkt zonder onderhoud, en is beschermd tegen onbevoegde toegang. Voor het bedrijf zijn geen virusscanners, beveiligingsupdates, onderhoud van besturingssystemen of licenties nodig. Daardoor worden de onderhoudsuitgaven aanzienlijk verlaagd en worden onnodige uitval en ook kosten voorkomen.

Geïntegreerde voeding

Dankzij een geïntegreerde voeding kunt u de monitor via een netsnoer rechtstreeks met een stopcontact verbinden.

Duurzaamheid

En betrouwbaarheid

Twee jaar garantie

EIZO biedt twee jaar garantie. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

24/7 gebruik

De FDF4627W-IP is gebouwd voor 24-uurs gebruik en maximale betrouwbaarheid.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

Maatschappelijk verantwoorde productie

De FDF4627W-IP wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere FDF4627W-IP wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen. 

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De FDF4627W-IP is ontwikkeld voor een lange gebruikslevensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Vervangende onderdelen blijven nog vele jaren beschikbaar, nadat de monitor uit productie is genomen. De volledige gebruikslevensduur houdt rekening met de effecten op het milieu, omdat duurzaamheid en reparatiemogelijkheden de natuurlijke hulpbronnen beschermen en daarmee ook het milieu. Bij het ontwerp van de FDF4627W-IP hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen, en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Technische gegevens

Algemeen
Artikelnr.
FDF4627W-IP
Behuizingskleur
Zwart
Toepassingsgebied Videobewaking, Industrie
Productlijn DuraVision
Toepassingsgebied IP-decoder-monitoren, Videobewaking
Scherm
Diagonaal [in inch] 46
Diagonaal [in cm] 116,8
Formaat 16:9
Zichtbare beeldgrootte (breedte x hoogte) [in mm] 1018 x 573
Ideale en aanbevolen resolutie 1920 x 1080 (Full HD)
Pixelafstand [in mm] 0,53 x 0,53
Panel technologie VA
Max. kijkhoek horizontaal 178
Max. kijkhoek verticaal 178
Weergavekleuren of grijswaarden 16,7 miljoen kleuren (RJ-45, 8 bit), 16,7 miljoen kleuren (HDMI, 8 bit)
Max. helderheid (standaard) [in cd/m²] 700
Max. darkroomcontrast (standaard) 4000:1
Reactietijd grijs-grijs overgang (standaard) [in ms] 7
Backlight LED
IP decodering
Kleurvariant behuizing H.264, MJPEG
Aantal gelijktijdige streams Full HD: 1-4 streams, VGA: 1-16 streams
Supported transfer protocols Axis VAPIX, Panasonic/i-PRO, RTSP, ONVIF Profile S
Video decodering Genetec (max. 16 streams), Accellence Technologies, Schille
Functies en bediening
PTZ-bediening incl. presets
Alert-to-Action
24/7 gebruik
Beeldverbeteringsproces Smart Insight/Low-Light Correction, Smart Resolution/Outline Enhancer
On-Screen menu talen de, en, fr, es, it, se
Instelmogelijkheden Image noise reduction
Afstandsbediening
Geïntegreerde voeding
Aansluitingen
Signaalingangen RJ-45 (IP-Video), HDMI (HDCP 1.4)
Netwerkverbinding RJ-45
Energie informatie
Maximaal energieverbruik [in watt] 110
Energieverbruik (Stand-by) [in watt] 16
Energieverbruik als netschakelaar is uitgeschakeld [in watt] 0
Voeding AC 100-120 V / 200-240 V, 50/60 Hz
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (zonder voet) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 1067 x 622,5 x 80,4
Gewicht (zonder voet) [in kg] 19.6
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Kantelbaarheid 0 / 0
Gatafstand 400 x 200
Certificering & normen
Bedrijfstemperatuur 0 - 40 °C / 20-80 % (R.H., non condensing)
Certificering CE, CB, UL/cUL, FCC-A, CAN ICES-3 (A), VCCI-A, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC
Software & Accessoires
Meegeleverde accessoires Afstandsbediening, Handleiding via download, Voedingskabel, Beknopte handleiding
Garantie
Garantieperiode 2 jaar

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Handleiding - FDF4627W-IP

Product afbeeldingen FDF4627W-IP

ZIP | 804 KB

EIZO DuraVision and FlexScan solutions for control rooms

(Engels)

PDF | 1 MB

DuraVision IP Decoding Solutions

(Engels)

PDF | 3 MB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Engels)

PDF | 9 MB

Software

Stuurprogramma - FDF4627W-IP

Monitortest

Met behulp van door EIZO zelf ontwikkelde software kunt u snel en eenvoudig de eigenschappen en instellingen van uw eigen monitoren testen.

Veelgestelde vragen

De meeste monitoren van EIZO zijn uitgerust met twee of meer signaalingangen. Via een knop vooraan op de monitor kunt u probleemloos heen en weer schakelen tussen 2 of meer computers. Bij apparaten met een KVM-switch (KVM staat voor keyboard, video & mouse) schakelt zelfs de USB-hub over naar de betreffende computer.

Dit kan onder meer liggen aan het stuurprogramma van de grafische kaart. Installeer het meest recente stuurprogramma voor uw grafische kaart en start vervolgens de pc en het beeldscherm opnieuw op.
Oudere grafische kaarten zijn soms niet in staat om de gevraagde resolutie weer te geven. In dat geval dient u een nieuwe grafische kaart aan te schaffen met een passende uitgang.

Controleer eerst welke resolutie is ingesteld op het LCD-scherm. Zorg dat u de voor uw LCD-scherm aanbevolen resolutie hebt ingesteld. Als een lagere resolutie is ingesteld dan de aanbevolen resolutie, dan kan dit ervoor zorgen dat het beeld onscherp wordt weergegeven.

Het LCD-scherm bestaat uit een vast aantal beeldelementen (pixels) die oplichten om video-inhoud weer te geven. Het weergegeven beeld omvat zowel horizontale als verticale pixels. De beste beeldkwaliteit bij LCD's wordt gerealiseerd wanneer gegevens kunnen worden toegewezen aan alle pixels, wat inhoudt dat de resolutie van uw computer overeenkomt met de resolutie van het LCD-scherm.

De kleurtemperatuur is een maatstaf voor het meten van wittonen en de waarden worden aangeduid in Kelvin. Bij hoge temperaturen lijkt de wittoon enigszins blauw en bij lagere temperaturen juist wat roder te worden weergegeven.
5000 K: Dit is de temperatuur die gewoonlijk wordt gebruikt in de drukkerijbranche.
6500 K: Deze temperatuur is geschikt voor weergave van foto's en videobeelden.

De kleurweergave houdt verband met veranderingen in het ingangssignaalniveau. Deze relatie wordt ook wel de gammakarakteristiek genoemd. Bij beeldweergave leiden lage gammawaarden tot witachtige beelden en zorgen hoge gammawaarden juist ook voor een hoog contrast.

Dit is de internationale standaard voor een RGB-kleurruimte. Om kleurafstemming tussen toepassingen en hardware zoals monitoren, scanners en digitale camera's mogelijk te maken, is een kleurruimte gecreëerd die op de meeste apparaten kan worden verwerkt. sRGB-afbeeldingen die zijn vastgelegd op of worden verzonden door "sRGB-apparaten" maken gebruik van de volledige sRGB-kleurruimte en bevatten geen kleuren die buiten deze sRGB-kleurruimte liggen. Kleurtoewijzingen zoals witpunt en gamma zijn vastgelegd.

Indien verbonden met een USB-compatibele computer functioneert de monitor als een hub waarop u andere USB-compatibele randapparatuur aan kunt sluiten.

De term 'kijkhoek' verwijst naar de hoek waarbij het contrast bij zicht op het scherm beter is dan 10:1. Over het algemeen is dit bij waarden tussen 160° en 178°. Deze waarden geven echter geen informatie over de enorme verschillen die kunnen optreden binnen elke kijkhoek. Voor gebruikers geldt dat het contrast niet aanzienlijk mag veranderen wanneer loodrecht en licht zijdelings naar het scherm gekeken wordt. Er mag ook geen verschil waarneembaar zijn wanneer gebruikers naar de weergave in het midden van het scherm of op de buitenrand van het scherm kijken. De contraststabiliteit kan door de verschillende LCD-technologieën best uiteenlopen en dit kan het beste worden vastgesteld met behulp van een meetdiagram of bij een directe visuele vergelijking. Des te stabieler de contrasten binnen het blikveld van de kijker zijn, des te beter is de beeldweergave.

In dit onderdeel van de monitor worden de signaalwaarden aan de kleurtonaliteiten voor weergave toegewezen. Om een nauwkeurige kleuraansturing te bewerkstelligen, beschikken EIZO-monitoren over een 24-bit, 16-bit, 14-bit of 10-bit Look-Up-Table in plaats van de gebruikelijke 8-bit Look-Up Table (LUT). Dit omvat een echt precisiewerkje dat wordt uitgevoerd door een innovatieve, hoogwaardige chip die EIZO speciaal voor dit doel heeft ontwikkeld.

10 van 24 FAQ's worden getoond

Garantie

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices