23" IP-decoder-monitor

FDF2312W-IP DuraVision

23" monitor voor computerloze weergave van videostreams via geïntegreerde IP-decodering. Er is geen software of andere hardware nodig.

  • H.265, H.264, MJPEG
  • 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s simultaneous streams
  • Alert-to-Action
Product afbeelding FDF2312W-IP DuraVision

Hoge performance

Zonder computer

Geïntegreerde oplossing

De DuraVision FDF2312W-IP maakt een verbinding met een IP-camera of switch, en voert video rechtstreeks naar een aangesloten monitor aan. Deze heeft voor de werking geen PC, software of andere hardware nodig, waardoor de installatie veel eenvoudiger is en tijd en arbeidskosten worden bespaard. Deze set-up elimineert ook verschillende mogelijke storingspunten die kenmerkend zijn voor een conventionele configuratie, doordat er zo veel minder apparatuur nodig is voor het beheren van gevoelige visuele data.

Video decoderen

De DuraVision FDF2312W-IP kan H.265- (HEVC), evenals H.264- en MJPEG-codecs decoderen, en geeft deze weer in real-time om iedere situatie snel te kunnen beoordelen. Daarnaast verzekert de decodeertechnologie een hoge fps (frames-per-seconde) voor de weergegeven content; zelfs bij het streamen van video met een hoge resolutie. Bij 16 Full HD (1920 x 1080) video-feeds, tegelijkertijd weergegeven op een enkele monitor, bereikt de box bijvoorbeeld consequent 20 fps.

Opstelling met meerdere monitoren

De Full HD-monitor DuraVision FDF2312W-IP is voorzien van een HDMI-uitgang, waaraan een tweede monitor kan worden aangesloten met een resolutie tot Full HD (1920 x 1080). Met een opstelling met meerdere monitoren kan de gebruiker video's van dezelfde netwerkbron flexibel weergeven op twee displays.

Computerless-operation_Multi-Monitor_FDF2312.jpg

Live-streaming rechtstreeks van IP-camera's

Door IP-camera's rechtstreeks te verbinden met de DuraVision FDF2312W-IP is live-streaming van video mogelijk zonder een gedecentraliseerde opnameoplossing, zoals edge-opname of cloud-archivering. Dit biedt een oplossing voor scenario's die live-streaming vereisen, maar waar opslag van opgenomen beelden niet is toegestaan.

Computerless-operation_Live-Streaming.jpg

Registreer maximaal 48 IP-camera's

Tot 48 verschillende IP-camera's (16 cameraregistraties zonder optionele uitbreiding licentie), inclusief 4K camera's, kunnen worden geregistreerd voor de DuraVision FDF2312W-IP via de gebruiksvriendelijke Camera Registration List (web UI). Camera's kunnen automatisch worden gedetecteerd of handmatig worden geregistreerd en individuele instellingen kunnen eenvoudig centraal worden beheerd.

Veilige investering met ondersteuning voor ruim 300 camera's

Computerless-operation_Secure-Investment.jpg

Ondersteuning voor RTSP via HTTP/HTTPS

De IP-decoder kan een stream ontvangen via HTTP of HTTPS en kan dus nog steeds communiceren met de camera als DirectURI geselecteerd is, zelfs als RTSP geblokkeerd wordt door een firewall of router.

Computerless-operation_RTSP_over_HTTP_HTTPS.jpg

Comfortabele bediening

Uitrusting om comfortabel te werken

Afstelbare monitorlay-out

Met de gebruikersvriendelijke web-UI kunt u de lay-out van de videostreams gemakkelijk afstellen met 7 standaardopties en tot en met 32 videobeelden tonen. Bij een oplossing met twee schermen wordt een lay-out via een decoderbox of decodermonitor over beide monitoren uitgebreid. Daarnaast kunnen de weergaven op iedere monitor flexibel worden gerangschikt in een aangepaste lay-out, om ook aan individuele weergavebehoeften te voldoen. Met de aangepaste lay-out kunt u afzonderlijke vensters samenvoegen, zodat u zich op specifieke gebieden kunt concentreren, of splitst u deze om meer op één display te zien. Video-feeds kunnen in hun originele beeldverhouding worden bekeken of worden uitgerekt om een aangepast gebied te vullen.

Comfortable-use_Screen-layout-32-Enterprise.jpg

Vaste stream bij opvolgende weergave

Als bij een opvolgende weergave gewisseld wordt tussen verschillende streams, kan de gebruiker een specifieke stream aanwijzen die altijd in beeld moet blijven. Zo kunt u het bereik van een specifieke camera altijd in het oog houden en tegelijkertijd andere gebieden bewaken.

Comfortable-use_Sequential-Lock.gif

Intuïtieve PTZ-besturing van camera's

Via knoppen kunt u Pan-Tilt-Zoom-instellingen rechtstreeks in het betreffende beeldfragment van de camera toepassen, in plaats van apart gebruik te maken van de camera-instellingen. Deze intuïtieve gebruikersinterface optimaliseert de bediening en zorgt voor een efficiëntere bewaking.

Comfortable-use_PTZ.jpg

Virtuele PTZ-functie

Met de virtuele PTZ-functie kan een deel van het weergegeven beeld digitaal worden vergroot voor nadere inspectie. Eenmaal uitvergroot kan de gebruiker het beeld virtueel omhoog, omlaag, naar links of naar rechts draaien. Dit is handig bij het bekijken van video van camera's die niet zijn uitgerust met PTZ-functies.

Comfortable-use_VirtualPTZ.jpg

Commando's naar netwerkapparatuur verzenden

Via een berichtenvenster kunnen gebruikers HTTP-commando's handmatig uit de live-weergave rechtstreeks naar de IP-monitor of een apparaat in het netwerk verzenden. Zo kan bijvoorbeeld een deurslot worden bediend of een alarm worden uitgeschakeld en naar de oorspronkelijke weergavetoestand worden gereset.

Comfortable-use_Command-network.jpg

Bediening via USB-interface

U kunt een USB muis, toetsenbord of joystick aansluiten via een USB downstream poort om de gebruikersinterface of de online interface te sturen.

Daarentegen worden USB-opslagmedia niet ondersteund, om ongewenste toegang resp. datatransmissies te voorkomen.

Integratie in beveiligingssystemen

Hoge compatibiliteit

Functionaliteit met toonaangevende VMS

Integration-security-systems_VMS.jpg

Alert-to-Action

Geïntegreerde alarmen via het netwerk

IP-decoderoplossingen ondersteunen integratie met lokale beveiligingssystemen via een web-API om reactie op alarmen via het security-netwerk mogelijk te maken.

Wanneer zich een gebeurtenis voordoet en er een alarm wordt verzonden door IP-camera's, toegangscontrole, gevaardetectie, VMS of andere systemen, kunnen de IP-decoderoplossingen van EIZO reageren met een vooraf gedefinieerde actie, zoals aanpassing van de lay-out, weergave van berichten, activering van audio, aanpassing van de camera, maskering, inschakelstatus en nog veel meer. Acties kunnen ook worden gepland op een specifiek tijdstip, zoals het automatisch wijzigen van de cameralay-out elke zondag om 16:00 uur.

Koppeling en integratie in de workflow zorgt ervoor dat de belangrijkste informatie op het juiste moment wordt weergegeven om snel op situaties te kunnen reageren.

Meer informatie over Alert-to-Action

Veilige netwerkcommunicatie

Voor veilige communicatie ondersteunt de DuraVision FDF2312W-IP het HTTPS-protocol om zo te garanderen dat de netwerktoegang steeds geautoriseerd is.

Maskeringen en virtuele begrenzingen

Met de DuraVision FDF2312W-IP kunnen gebruikers in omgevingen met live-surveillance statische maskeringen (privacymaskeringen) en virtuele begrenzingen vastleggen. Met de maskering kunt u een betrouwbare surveillance realiseren, binnen de kaders die de gegevensbeveiliging vereist voor specifieke omgevingen. Virtuele begrenzingen zijn nuttig, wanneer fysieke begrenzingen anders mogelijk lastig zijn te herkennen of te traceren. Per stream kunnen max. 10 objecten tegelijkertijd worden toegepast, waarvan de afmetingen, vorm en kleur kunnen worden gewijzigd. De datastream van de bron wordt daardoor niet beïnvloed. De betrouwbare bewaking voldoet aan de bepalingen voor gegevensbescherming, terwijl de originele gegevens apart kunnen worden opgeslagen.

Integration-security-systems_PrivacyMask.jpg
Maskeringen

Een voorbeeld van maskeringen voor gegevensbeveiliging bij een geldautomaat: 1. gecamoufleerde pinpas, 2. gecamoufleerd toetsenbord

Integration-security-systems_VirtualLimitation.jpg
Virtuele begrenzingen

Voorbeeld van een virtuele lijn die de bewakingszone van een straat begrenst.

Uitbreiding licenties

Voor extra functies

Uitbreiding licenties

Afspelen van opnamen

Videosequenties die door IP-camera's zijn opgenomen, kunnen snel worden opgevraagd en afgespeeld. Camera en videosequentie worden eenvoudig geselecteerd via een pull-down menu. (Ondersteuning vereist van camera's met Panasonic/iPro of AXIS protocol.)

Enterprise-Licence_PlaybackVideo.jpg

Weergaven op afstand van livestreams via online interface

Live-videostreams die op monitoren op bepaalde bedieningsplekken worden weergegeven, kunnen in real-time (1fps) worden weergegeven via de online interface. Zo is de live-weergave bij de configuratie zichtbaar en kan deze worden gecontroleerd zonder terug te keren naar de installatielocatie.

Enterprise-Licence_RemoteLiveStream.jpg

De live-stream-weergave toont de huidige scherminhoud van de geselecteerde IP-decoder-monitor.

Met de Icon Arranger functie kunt u het Live View menu aanpassen met voorgeprogrammeerde iconen en namen naar keuze. Bovendien kunnen tot zeven aangepaste lay-outs worden opgeslagen en aan het Live View menu worden toegevoegd.

Enterprise-Licence_MenuCustomization.jpg

De wijzigingen van de weergaveopties verschijnen ook op de doelmonitor.

Staand en liggend formaat

Indien nodig kan de schermweergave worden gedraaid van liggend naar staand formaat.

Enterprise-Licence_ScreenRotation_Monitor.jpg

VMS Failover

De EIZO-decoderoplossing neemt, indien gewenst, de beeldweergave in de gewenste lay-out direct van de camerastreams over. Het biedt dus een back-up oplossing als - door wat voor gebeurtenis dan ook - hete VMS niet langer streams voor schermuitvoer initieert of levert. Dit is vooral interessant wanneer de verbinding met het VMS kwetsbaar is, bijvoorbeeld bij een zwakke infrastructuur. Of wanneer er bijzondere gevaren dreigen en de uitschakeling van het VMS het middelpunt is van criminele of terroristische acties.

VMS-Failover-without_NL.jpg

Zonder VMS failover: videostream wordt niet meer weergegeven

VMS-Failover-with_NL.jpg

Met VMS failover: videostream blijft rechtstreeks van de IP-camera worden ontvangen

Stabiele verbinding, toegangscontrole en encryptie voor meer veiligheid

SRT (Secure Reliable Transport)
SRT is een open videotransportprotocol dat de levering van veilige video van hoge kwaliteit met een lage latentie via het openbare internet mogelijk maakt. Het is ideaal voor het streamen van video in omgevingen waar latency en consistente connectiviteit een uitdaging zijn, zoals aan boord van schepen of op afgelegen locaties.

LDAP-toegangscontrole
De ondersteuning van het LDAP-protocol zorgt voor meer veiligheid en toegangscontrole. User en password management is eenvoudig en veilig onder de LDAP-server.

AXIS SRTP-codering 
AXIS SRTP (Secure Real-Time Protocol) is beschikbaar voor gecodeerde videostreams van AXIS-camera's.

Eenvoudige installatie

Onderhoudsvrije werking

Flexibele en eenvoudige installatie

VESA-montage
De DuraVision FDF2312W-IP kan met het VESA-systeem aan de muur of aan het plafond worden gemonteerd, voor een probleemloze inbouw in uiteenlopende omgevingen.

Geïntegreerde netvoeding
Door de geïntegreerde voedingsadapter is er alleen een kabel nodig voor de voeding. Zo blijft de werkruimte rondom de monitor opgeruimd en overzichtelijk.

Diefstalbeveiliging
De monitor is voorzien van een houder voor een veiligheidsslot, zodat u de monitor bijvoorbeeld met een staalkabel kunt beveiligen tegen diefstal.

Duurzaamheid

En betrouwbaarheid

Twee jaar garantie

EIZO biedt twee jaar garantie. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve techniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

2_years_garantie_across_nl.jpg

24/7 gebruik

De FDF2312W-IP is gebouwd voor 24-uurs gebruik en maximale betrouwbaarheid.

Warranty-reliability_24-7.jpg

Duurzaamheid

Milieu- en sociaal bewuste productie

Maatschappelijk verantwoorde productie

De FDF2312W-IP wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Sustainability_Production.jpg

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere FDF2312W-IP wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieu- en energiebeheersysteem conform ISO 14001 en ISO 50001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen.

Sustainabilty_ISO14001.jpg

Duurzaam en met een lange levensduur

De FDF2312W-IP is ontwikkeld voor een lange gebruikslevensduur – in het algemeen veel langer dan de garantieperiode. Vervangende onderdelen blijven nog vele jaren beschikbaar, nadat de monitor uit productie is genomen. De volledige gebruikslevensduur houdt rekening met de effecten op het milieu, omdat duurzaamheid en reparatiemogelijkheden de natuurlijke hulpbronnen beschermen en daarmee ook het milieu. Bij het ontwerp van de FDF2312W-IP hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen, en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Sustainability_Sustainable-durable.jpg

Technische gegevens

Algemeen
Artikelnr.
FDF2312W-IP
Behuizingskleur
Zwart
Toepassingsgebied Videobewaking, Industrie
Productlijn DuraVision
Toepassingsgebied IP-decoder-monitoren, Videobewaking, Control rooms
Scherm
Diagonaal [in inch] 23
Diagonaal [in cm] 58,4
Formaat 16:9
Zichtbare beeldgrootte (breedte x hoogte) [in mm] 509,1 x 286,4
Ideale en aanbevolen resolutie 1920 x 1080 (Full HD)
Pixelafstand [in mm] 0,265 x 0,265
Panel technologie IPS
Max. kijkhoek horizontaal 178
Max. kijkhoek verticaal 178
Weergavekleuren of grijswaarden 16,7 miljoen kleuren (RJ-45, 8 bit)
Max. helderheid (standaard) [in cd/m²] 300
Max. darkroomcontrast (standaard) 1000:1
Reactietijd grijs-grijs overgang (standaard) [in ms] 8
Backlight LED
IP decodering
Kleurvariant behuizing H.265, H.264, MJPEG
Streaming protocols RTP (H.265, H.264, MJPEG, MPEG2-TS), UDP (MPEG2-TS)
Aantal gelijktijdige streams 3840 x 2160 / 20 fps x 4 streams, max. 8192 bit/s
Prestatie beeldweergave 1-screen layout: 3840 x 2160 / 30 fps, 1920 x 1080 / 60 fps; 4-screen layout: 3840 x 2160 / 20 fps, 1920 x 1080 / 60 fps; 16-screen layout: 1920 x 1080 / 20 fps; 32-screen layout: 1280 x 720 / 15 fps
Maximale resolutie signaal uitgang 1920 x 1080 / 60 Hz
Lay-outs beeld fixatie, custom, corridor formaat, 3x3, 4x4, 4x8, rotatie, 1x1, 2x2
Supported transfer protocols Axis VAPIX, Panasonic/i-PRO, RTSP, ONVIF Profile S
Video decodering Qognify, Milestone Systems, Siemens, Genetec (max. 16 streams), Accellence Technologies, Mobotix
Management support SNMP v1, v2c
IP-adresfilter
Functies en bediening
Web-API voor configuratie en bediening
PTZ-bediening incl. presets
Communication protocols DHCP, DNS, HTTP, HTTPS, NTP, RTP, RTSP, SNMP
Privacy maskering en virtuele grens
Alert-to-Action
Stuur commando's naar netwerkapparaten
Optionele functies (licenties vereist) Playback recorded video, LDAPS Protocol, livestream weergave, SRT Protocol (H.265, H.264), LDAP-protocol, SRTP Protocol (H.265, H.264), VMS-ondersteuning, VMS Failover, IEEE 802.1X Protocol, icoontje arranger
24/7 gebruik
Geïntegreerde luidspreker
Geïntegreerde voeding
Aansluitingen
LAN/RJ-45
Signaalingangen RJ-45 (IP-Video)
Signaaluitgangen 1x HDMI
USB-specificatie USB 2
USB-downstream-poorten 2x type A
Netwerkverbinding RJ-45
LAN standaarden IEEE802.3ab (1000BASE-T)
Audio-/koptelefoon-uitgang 3,5 mm stereojack
Energie informatie
Maximaal energieverbruik [in watt] 49 (bij maximale helderheid en gebruik van alle signaal- en USB-poorten)
Energieverbruik als netschakelaar is uitgeschakeld [in watt] 0
Voeding AC 100-240V, 50/60Hz
Afmetingen & gewicht
Afmetingen (incl. standaard) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 547.2 x 411.3 x 157
Gewicht (incl. standaard) [in kg] 6.6
Afmetingen (zonder voet) (breedte x hoogte x diepte) [in mm] 547.2 x 324.4 x 59.5
Gewicht (zonder voet) [in kg] 4.2
Technische tekening (PDF) Technische tekening (PDF)
Kantelbaarheid voor/achter [in °] 0 / 30
Gatafstand 100 x 100
Certificering & normen
Certificering CE, UKCA, CB, RCM, cTÜVus, FCC-A, CAN ICES-3 (A), TÜV/S, PSE, VCCI-A, RoHS, WEEE, China RoHS, CCC, BIS
Software & Accessoires
Meegeleverde accessoires Handleiding via download, Voedingskabel, Beknopte handleiding
Garantie
Garantieperiode 2 jaar
Type garantie 24/7

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Handleiding - FDF2312W-IP

Datasheet - FDF2312W-IP

PDF | 8 MB

Product afbeeldingen FDF2312W-IP

ZIP | 13 MB

EIZO Security & Surveillance Visual Solutions

(Engels)

PDF | 9 MB

EIZO DuraVision and FlexScan solutions for control rooms

(Engels)

PDF | 928 KB

DuraVision IP Decoding Solutions

(Engels)

PDF | 967 KB

Software

Stuurprogramma FDF2312W-IP

Monitortest

Met behulp van door EIZO zelf ontwikkelde software kunt u snel en eenvoudig de eigenschappen en instellingen van uw eigen monitoren testen.

Veelgestelde vragen

Het wordt aanbevolen om uw monitor regelmatig te reinigen. Hierdoor ziet de monitor er niet alleen als nieuw uit, maar wordt ook de levensduur en de bruikbaarheid verlengd. U kunt de behuizing en het LCD-schermoppervlak reinigen zoals hieronder wordt beschreven:

BELANGRIJK: Gebruik nooit thinner, benzeen, alcohol (ethanol, methanol of isopropanol), schuurmiddelen of andere sterke oplosmiddelen, want deze kunnen schade aan de behuizing of het LCD-scherm veroorzaken.

Behuizing
Vlekken op de behuizing kunt u verwijderen door deze weg te vegen met behulp van een zachte, licht bevochtigde doek en een mild reinigingsmiddel. Spuit in geen geval was of andere reinigingsmiddelen rechtstreeks op de behuizing. (Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde informatie)

LCD-scherm
Gebruik voor reiniging van het schermoppervlak een zachte doek (bijvoorbeeld een katoenen doek of een brillenpoetsdoekje). Hardnekkige vlekken kunnen meestal worden verwijderd door de doek met wat water te bevochtigen.

De automatische EcoView-functie kan worden ingeschakeld met één druk op de knop. Bij sterk omgevingslicht wordt de helderheid vergroot en bij zwak omgevingslicht juist verminderd. De functie zorgt er zo voor dat het contrast steeds constant is en dit bevordert niet alleen de ergonomie op de werkplek, maar u spaart ook kosten én het milieu.

Nee, u hoeft geen stuurprogramma te installeren. De monitoren worden gedetecteerd via de signaalkabel en vervolgens geïnstalleerd als standaard of Plug&Play-monitor.

Hierover kunnen wij helaas geen eenduidige uitspraak doen. Wat grafische kaarten betreft is het belangrijk dat het uitgangssignaal digitaal is en dat de maximale resolutie van uw monitor wordt ondersteund.

Dit is een digitaal signaalcoderingssysteem dat wordt gebruikt als kopieerbeveiliging voor digitale inhoud als video, muziek, enz. De overdracht van digitale inhoud wordt beschermd door de inhoud aan afzenderszijde te versleutelen, via een DVI-uitgang te verzenden en aan ontvangerszijde weer te decoderen. Digitale inhoud kan echter niet worden weergegeven wanneer de apparatuur voor verzenden en ontvangen niet allebei ondersteuning voor HDCP bieden.

Deze sensor meet het licht in de omgeving en past de helderheid van de monitor volledig automatisch aan, zodat het contrast zo constant mogelijk blijft. Bij veel licht wordt de beeldhelderheid verhoogd, bij weinig licht wordt deze verlaagd. De helderheid kan ook met de hand worden ingesteld.

Monitoren beschikken over miljoenen beeldelementen die elk afzonderlijk een oppervlakte hebben van minder dan één honderdste vierkante millimeter. In deze elementen kunnen fouten optreden als gevolg van voortdurend in- en uitschakelen. De zichtbaarheid van zo'n fout hangt voornamelijk af van de omgeving rond de betreffende pixel. In een goed verlichte omgeving zijn niet-oplichtende pixels bijna niet waar te nemen. Wat betreft het optreden van pixelfouten is elk LCD-scherm uniek.
Om een duidelijke indicatie te geven van het aantal pixelfouten dat door EIZO als ontoelaatbaar wordt beschouwd, worden beeldschermen van EIZO gecontroleerd in overeenstemming met internationaal erkende normen. Gemiddeld genomen over blijft het aantal pixelfouten zelfs ver onder de gestelde tolerantiewaarden. LCD-modellen die deze test niet met goed gevolg doorlopen, worden door EIZO niet uitgeleverd.  Afhankelijk van het model hebben EIZO-monitoren een zero-pixel-error-garantie voor volledige oplichtende subpixels (Deelelementen van beeldschermen ISO 9241-307). Geldigheidsduur: zes maanden vanaf de aanschafdatum.

Reparaties en procedure rond de EIZO on-site omruilservice wordt uitgevoerd en afgehandeld door onze servicepartner UNISERV GmbH.

UNISERV GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 28
24558 Henstedt-Ulzburg

Bij vragen kunt u kosteloos contact opnemen via onze hotline op telefoonnummer +31 (0)40-76.00.376.
Deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:30u.
Indien reparaties buiten de garantie vallen, ontvangt u een schatting van de reparatiekosten.

Garantie & Reparatieservice

Sinds de inwerkingtreding van de Duitse wet aangaande elektrische en elektronische apparatuur (ElektroG) op 24 maart 2006 mogen monitoren niet meer worden weggegooid als huisafval. Monitoren moeten op een milieuvriendelijke manier worden verwijderd. En dit geldt ook voor de apparatuur van EIZO.

Particuliere consumenten kunnen oude monitoren eenvoudig afgeven bij een lokaal inzamelpunt. Dit kan kosteloos. Vraag uw gemeente waar zich het dichtstbijzijnde inzamelpunt bevindt.

Als u een zakelijk gebruiker bent, kunt u contact opnemen met EIZO.

10 van 25 FAQ's worden weergegeven

Garantie

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices