De nieuwe professionele grafische monitoren in 27 inch


Voor het meest veeleisende werk met foto's, video's en beeldbewerking:
ColorEdge CG2700S met een resolutie van 2,5K en de ColorEdge CG2700X met 4K.

Met ruim 92 Watt USB-C-voeding, LAN-aansluiting, geïntegreerde kalibratiesensor en uitstekende beeldkwaliteit.

Productpresentatie

Voordelen van EIZO grafische monitoren

Ideale combinatie van grote kleurruimte en hoogste precisie

Om het volledige kleurenspectrum van moderne camera's te kunnen gebruiken, hebt u een monitor nodig die een zo groot mogelijke kleurruimte bestrijkt. Anders zijn visuele beoordeling en bewerking van de verzadigde tinten in het bestand niet mogelijk. Daarom dekt het IPS-paneel van onze ColorEdge-monitoren grote fotokleurenruimten zoals AdobeRGB en de CMYK-printkleurenruimte ISO-Coated V2. Het volledige kleurenspectrum van moderne camera's wordt dus ongewijzigd en zonder hiaten weergegeven. En een nauwkeurige simulatie van het afdrukresultaat in de softproofweergave is eveneens gegarandeerd.

Snelle, eenvoudige en verliesvrije kalibratie zonder compromis

Om ervoor te zorgen dat een monitor gedurende zijn hele levensduur altijd hetzelfde bestand op dezelfde manier weergeeft, is regelmatige kalibratie onontbeerlijk. Alle ColorEdge-monitoren gebruiken hiervoor de verliesloze hardwarekalibratiemethode. In tegenstelling tot softwarekalibratie, die altijd het risico van kwaliteitsverlies van de weergave inhoudt, wordt bij hardwarekalibratie niet alleen een correctieprofiel voor de grafische kaart gemaakt, maar wordt ook de LUT (Look-Up-Table) van de monitor gekalibreerd. In combinatie met de gebruiksvriendelijke, gratis kalibratiesoftware ColorNavigator van EIZO kan een ColorEdge-monitor heel eenvoudig en zonder verlies worden gecorrigeerd.

Klaar voor gebruik Out of the Box - Perfect gekalibreerd af fabriek

Om ervoor te zorgen dat een ColorEdge-monitor direct uit de doos klaar is voor gebruik, wordt elke afzonderlijke ColorEdge-monitor in de fabriek individueel gemeten en optimaal afgesteld. Daartoe worden de gammacurven van de rode, groene en blauwe kanalen nauwkeurig gecontroleerd en, zo nodig, gecorrigeerd.

Dankzij deze unieke EIZO-fabriekskalibratie kan de gebruiker de monitor direct uit de doos met de vooraf ingestelde kleurruimten gebruiken. Deze uitgebreide fabriekskalibratie is ook de reden waarom de herkalibratie met ColorNavigator door de gebruiker zo snel gaat.

Lang leve uw monitor

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen. We werken continu aan onderzoek en ontwikkeling, gebruiken high-end-materialen, produceren onze monitoren volledig in eigen beheer en onderwerpen ze aan de strengst mogelijke kwaliteitscontroles. En daarom geven we ook met alle vertrouwen vijf jaar garantie, inclusief on-site omruilservice als dat nodig is. Dat is tot drie jaar meer dan gebruikelijk.

Zo heeft u de eerste vijf jaar gegarandeerd geen reparatie- en vervolgkosten. 5 jaar garantie – compleet zonder zorgen.

Naar het garantie-overzicht

Hebt u nog vragen?

Wij en onze geautoriseerde partners helpen u graag bij het kiezen van het juiste model voor uw omgeving. Neem contact met ons op.

Dealers & distributeurs EIZO Key Accounts