Aanbevolen grafische kaarten voor RadiForce-monitoren

MED-XN92

MED-XN92, versnelling van complexe 3D-datasets – optimaal voor 3D-segmentering

8 GByte GDDR6 | 3 x DisplayPort, 1 x USB-C  | Bus System PCIe 3.0 x16

Product afbeelding MED-XN92

Aanbevolen grafische kaarten voor RadiForce-monitoren

Om de buitengewone mogelijkheden van onze hoge-resolutie RadiForce-monitoren optimaal te benutten, adviseren wij het gebruik van een gevalideerde MED-XN grafische kaart van EIZO. Deze zijn gebaseerd op NVIDIA Quadro grafische kaarten en zijn qua drivers en BIOS geoptimaliseerd voor de specifieke eisen van de aansturing van EIZO RadiForce monitoroplossingen. Ook een oplossing met maximaal vier schermen met één grafische kaart is mogelijk. EIZO biedt technische ondersteuning en gegarandeerde service voor alle MED-XN grafische kaarten.

 

Hoogste helderheid en veiligheid

Een duidelijke aanbeveling van de fabrikant voor de door EIZO gevalideerde combinatie van het EIZO RadiForce monitormodel en de MED-XN grafische kaart garandeert een correcte werking, taakgerichte prestaties en volledige compatibiliteit.

 

Uitstekende beeldkwaliteit

Weergave van beelden tot 10-bits grijswaardendiepte.

 

Native image representation

Uitschakelen van interpolerende driverfuncties (bijv. dithering) en kleurbeheeropties voor een betrouwbare diagnose.

 

Hoge investeringszekerheid

Significant langere productlevenscycli, een hoge beschikbaarheidsstrategie en zeer stabiele prijzen helpen bij langetermijnprojecten.

Technische gegevens

Technische gegevens MED-XN92

Acceleratie van complexe 3D datasets - optimaal voor 3D segmentatie. Aanbevolen schermklasse: 5, 8 en 12 MP rapportage

  • 8 GByte GDDR6 geheugen
  • Memory Interface 256 Bit
  • Memory Bandwidth 243 GB/s
  • 3 x DisplayPort, 1 x USB-C
  • Bus Systeem PCIe 3.0 x16
  • Extra voedingsaansluiting (PCIe 8-pins)
Volledig overzicht & specificaties

Downloads en ondersteuning

Rondom uw product

Handleidingen & documenten

Recommended graphics cards for RadiForce monitors

PDF | 396 KB

Software

Stuurprogramma - MED-XN92

Garantie

EIZO biedt een garantie van maximaal vijf jaar, maar voor sommige producten geldt een andere garantietermijn. De exacte garantietermijnen voor elk product vindt u in de bovenstaande garantievoorwaarden, in het gegevensblad of op de internationale EIZO-website. De lange garantietermijnen worden mogelijk gemaakt door een hoogontwikkeld productieproces dat is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: geavanceerde en innovatieve monitortechnologie, vervaardigd van hoogwaardige materialen. Voor u betekent de 5 jaar garantie een hoge mate van investeringszekerheid en besparing op vervolgkosten (total cost of ownership), die zonder garantieservice bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties zouden ontstaan.

  • Innovatief serviceconcept van EIZO, dat maatstaven zet en inspeelt op de trend naar langere afschrijvingstermijnen. Veiligheid die overtuigt en waarop u kunt rekenen.
  • Eersteklas materiaal en zorgvuldige verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur en maken zo lange garantietermijnen mogelijk.
  • Vervolgkosten die zonder garantieservice zouden ontstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud en reparaties, worden vermeden en leiden tot optimale kostentransparantie (Total Cost of Ownership (TCO)).
Details van de EIZO-garantieservices