Hoe stel ik mijn FlexScan-monitor correct in?

Een korte video geeft informatie over de beste locatie, de juiste schermhoogte en hoe FlexScan-monitoren moeten worden aangesloten. De monitorinstelling en het admonistratormenu worden ook besproken.

Welke richtlijn voor kwaliteitsborging is de norm in Duitsland?

Volgens het ministerie van Milieu, Natuurbescherming en Nucleaire Veiligheid (BMU) is de richtlijn aangaande de kwaliteitsborging conform de Röntgenverordening (QS-RL): “Uitvoering van kwaliteitsborging bij röntgeninstallaties die worden gebruikt voor onderzoek en de behandeling van mensen“ normbepalend.

Wat is het voordeel van Smart Insight en hoe werkt deze functie?

Smart Insight reguleert de inhoud van donkere scènes en optimaliseert deze zo, dat de scènes op het display beter en helderder te zien zijn.

Welke EIZO producten ondersteunen Windows 11?

In principe is er geen speciale compatibiliteit nodig tussen EIZO-monitoren en Windows 11. Indien ondersteund door de grafische kaart of chip en het stuurprogramma, zullen alle monitoren en hun resoluties correct worden herkend en toegepast.

 
EIZO-software zal Windows 11 in de toekomst als volgt ondersteunen: Windows 11-ondersteuning 
Zie de voetnoot onder de tabel.

Waar is de QS-RL te verkrijgen?

Deze is verkrijgbaar bij het Duitse ministerie van Milieu, Natuurbescherming en Nucleaire Veiligheid.

Waar kan ik ICC-profielen voor mijn EIZO-monitor vinden?

ICC-profielen vindt u in de downloadsectie op onze internationale EIZO-website.

Welke voordelen bieden EIZO RadiForce-monitoren bij de radiologische rapportage? Waarop moet worden gelet bij de keuze van een monitor voor conventionele röntgenstralen?

EIZO RadiForce-monitoroplossingen zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor gebruik in de digitale radiologie.
In de hier gelinkte video leert u wat u moet overwegen bij het kiezen van een diagnostische monitor en hoe een typisch diagnostisch werkstation in de digitale radiologie eruit kan zien. Aan de hand van het voorbeeld van de RadiForce RX370 laten wij u zien welke voordelen de oplossingen van EIZO bieden.

Oudere EIZO-modellen

Meer informatie over oudere EIZO-modellen is te vinden op de EIZO Global-website.

Naar EIZO Global gaan