Wat wordt bedoeld met de term Full HD?

Full High Definition. Dit is een beeldweergave met hoge resolutie, met 1920 pixels in 1080 beeldlijnen. Full HD kan worden doorgegeven in full-screenmodus, met 1080p (progressive) of met 1080i (interlaced).

Hoe kan ik mijn weergavegebied opsplitsen om mijn apps herhaaldelijk in een specifieke lay-out te plaatsen?

Hiervoor wordt de Screen InStyle software gebruikt. Met de Screen-Layout-functie kunt u het scherm splitsen. Laat de app gewoon in het schermsegment vallen met Shift+muisbeweging en Screen InStyle schaalt het automatisch. Meer hierover en over alle functies van de EIZO-software vindt u hier.

Bij het aansluiten via USB-C van notebookcomputers met Intel Core-processors van de 11e generatie (Tiger Lake), kunnen resoluties van 4K (of meer) ertoe leiden dat de verversingssnelheid halveert of dat de kleurdiepte daalt van 8 naar 6 bits. Hoe kan dit worden voorkomen?

Update zo nodig eerst uw computer naar een actuele BIOS-versie en controleer vervolgens de UEFI/BIOS-instellingen met betrekking tot de DisplayPort-instellingen. Sommige PC-fabrikanten bieden reeds een oplossing. Alleen als deze stappen niet helpen, zou een firmware-update van uw monitor kunnen helpen. In alle andere gevallen is een firmware-update van de monitor niet nodig.

Welke richtlijn voor kwaliteitsborging is de norm in Duitsland?

Volgens het ministerie van Milieu, Natuurbescherming en Nucleaire Veiligheid (BMU) is de richtlijn aangaande de kwaliteitsborging conform de Röntgenverordening (QS-RL): “Uitvoering van kwaliteitsborging bij röntgeninstallaties die worden gebruikt voor onderzoek en de behandeling van mensen“ normbepalend.

Wat is het voordeel van Smart Insight en hoe werkt deze functie?

Smart Insight reguleert de inhoud van donkere scènes en optimaliseert deze zo, dat de scènes op het display beter en helderder te zien zijn.

Wat zijn de belangrijkste instellingen van mijn FlexScan-monitor?

In een korte video laten wij u zien hoe u EcoView instelt voor de meest ergonomische helderheidskeuze. U zult ook meer te weten komen over de kleurmodi van FlexScan-monitoren en de Picture-by-Picture-functie van sommige modellen. Ook de instelling van de monitor en het administratormenu worden besproken.

Kan ik mijn persoonlijke kleur- en helderheidsinstellingen opslaan en ze meenemen naar een andere werkplek?

In een korte video laten we u de functies van Screen InStyle zien. Dit omvat de Color Briefcase-functie voor uw persoonlijke instellingen, die u kunt gebruiken op verschillende werkplekken met moderne FlexScan-schermen.

Wat zijn mijn opties voor het aansluiten van meerdere schermen?

Leer in een korte video meer over de opties zoals single port of DaisyChain en de mogelijkheid om Screen InStyle te gebruiken om de aangesloten schermen tegelijk te bedienen of om hun functies te gebruiken.

Hoe kan ik mijn FlexScan-monitor comfortabel instellen en welke extra functies biedt de EIZO-software Screen InStyle voor Windows mij?

EIZO Screen InStyle geeft u slimme controle over uw FlexScan-monitor. Het maakt ook een aangepaste schermindeling mogelijk, kleurinstellingen die u gemakkelijk kan meenemen naar wisselende werksplekken, en kleurmodi die automatisch worden geactiveerd bij een specifieke toepassing. Bovendien kan de hoeveelheid blauw licht in de loop van de dag worden aangepast met Circadian Dimming. Klik hier om de video over Screen InStyle te bekijken.

Hoe kan ik meerdere FlexScan-monitoren tegelijk bedienen in een opstelling met meerdere schermen?

In een korte video tonen wij u de mogelijkheden van Screen InStyle. Dit omvat de Multi-Monitor-Sync-functie, waarmee u kunt bepalen welke instellingen van één monitor worden toegepast op alle aangesloten monitoren.

Oudere EIZO-modellen

Meer informatie over oudere EIZO-modellen is te vinden op de EIZO Global-website.

Naar EIZO Global gaan