Het röntgeninstituut Medical Imaging Luzern AG (MIL AG) heeft in mei 2021 een radiologiepraktijk voor poliklinische patiënten geopend in Sursee. Dankzij de nieuwe praktijk is het mogelijk sneller en flexibeler radiologische onderzoeken aan te bieden, de wachttijden te verkorten en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

MIL AG in Sursee vertrouwt daarvoor op RadiForce-monitoren van EIZO, want de hoge beeldkwaliteit is in veel gevallen doorslaggevend voor de verdere behandeling van de patiënten.

MIL Sursee
MIL Sursee

De nieuwste technologieën voor een nauwkeurige diagnose

Bij MIL AG in Sursee worden de RadiForce RX660 monitoren gebruikt voor radiologische rapportage en de MS236WT als besturingsmonitor voor het röntgentoestel. De voordelen liggen voor de hand: een nauwkeurig, uniform en hoog resolutie beeld van de monitor is essentieel voor een betrouwbare diagnose - EIZO zorgt voor maximale diagnostische betrouwbaarheid.

RX660 voor röntgendiagnostiek
RX660 voor röntgendiagnostiek
MS236WT als röntgenbesturingsmonitor
MS236WT als röntgenbesturingsmonitor

De RX660 multi-modaliteity monitor is perfect voor de weergave van radiologische beelden en nauwkeurige rapportage. De beeldscherpte bij een hoog helderheidsniveau is zeer gedetailleerd. De kleurbetrouwbaarheid ondersteunt artsen bij hun diagnoses. Dankzij het compacte ontwerp neemt de monitor zeer weinig ruimte in beslag.

RadiLight is de perfecte oplossing voor de meestal donkere radiologie verslagomgeving. Dankzij de bevestiging aan de achterzijde worden storende reflecties op het display voorkomen. De verlichtingssterkte kan in 10 niveaus worden ingesteld.

De kwaliteitscontrole software EIZO RadiCS wordt gebruikt voor de kwaliteitsborging en grijswaardenkalibratie. Dit helpt MIL AG om een optimale kwaliteitscontrole te garanderen voor elk van de RadiForce monitoren.

MIL Sursee
MIL Sursee

De RadiForce MS236WT monitoren worden in de röntgenkamer gebruikt om het röntgenapparaat te bedienen. Het brede schermformaat en de grote kijkhoek vergemakkelijken het bekijken van de röntgenbeelden, de bijbehorende bevindingen en andere patiëntgegevens. Door een monitor op een zwenkarm te plaatsen, kan de specialist de monitor flexibel in de gewenste stand zetten. Dit ondersteunt efficiënt en nauwkeurig werken.

MS236WT in de röntgenkamer
MS236WT in de röntgenkamer
MS236WT in de röntgen-controlekamer
MS236WT in de röntgen-controlekamer

"Met de hier gebruikte RadiForce-monitoren van EIZO kunnen we er zeker van zijn dat de weergegeven beelden altijd elk detail nauwkeurig weergeven."

Gregor Rieger, MD, Hoofdarts MIL Sursee

Gregor Rieger, MD, presenteert de MIL Sursee in meer detail in deze video. Kijk maar eens, het is de moeite waard.

Verdere productinformatie

RX660 G&R-serie
RX660 RadiForce

Schermgrootte en resolutie maken een flexibele beeldindeling naar eigen inzicht mogelijk. De RX660 bespaart bovendien meer ruimte dan systemen met twee monitoren met ieder 3 megapixels.

  • 76 cm (30 Inch)
  • 6 Megapixels (kleuren),
  • IPS
  • 2x DisplayPort, 1x DVI-D
  • 76 cm (30 Inch)
  • 6 Megapixels (kleuren),
  • IPS
  • 2x DisplayPort, 1x DVI-D
RadiLight
RadiLight Accessoires

Comfortverlichting voor verslagruimten - Gemakkelijk te bevestigen lamp voor RadiForce medische LCD-monitoren.

RadiCS
RadiCS Accessoires

De software RadiCS biedt een scala aan tests en automatische correcties, en garandeert daardoor een constante en consequente weergave op alle RadiForce-monitoren.