Zürich City Politie

Het operatiecentrum van de stadspolitie van Zürich heeft met monitoren van EIZO een volledig overzicht van alle noodmeldingen in de stad. De FlexScan EV2456 is perfect voor installaties met meerdere schermen dankzij het randloze ontwerp.

Meer informatie
Attiva SpA

De Italiaanse distributeur Attiva SpA maakt de EIZO FlexScan EV2451 beschikbaar voor medewerkers op kantoor en thuis. Het compacte ontwerp past perfect in elke werkomgeving en garandeert een uitstekende werkergonomie op beide plaatsen.

Meer informatie
KDDI

Het Japanse telecommunicatiebedrijf KDDI rust de controlekamers en kantoren van een nieuw netwerkoperatiecentrum uit met DuraVision IP-decoderboxen en FlexScan-monitoren.

Lees meer
Hauck & Aufhäuser

De traditionele bank Hauck & Aufhäuser rust haar medewerkers op de thuiswerkplek uit met maximaal twee beeldschermen om hen in staat te stellen thuis comfortabel en efficiënt te werken. De keuze viel op de EIZO FlexScan EV2460.

Lees meer
Royal Automobile Association

De Australische Royal Automobile Association (RAA) is in 1903 opgericht door een groep motorpioniers en heeft zich sterk ontwikkeld. Duurzaamheid en een langdurig investeringsrendement gaven voor de RAA de doorslag om te kiezen voor FlexScan-monitoren van EIZO.

Lees meer
NEW AG

NEW AG werkt al sinds 2000 uitsluitend met monitoren van EIZO. Voor nieuwe werkplekken kiest het bedrijf nu voor de FlexScan EV2795.

Verder lezen
Hemling GmbH

12 jaar geleden besloot Hemling GmbH om voor het backoffice en het CAD-werk gebruik te maken van monitoren van EIZO. Inmiddels werkt het bedrijf uitsluitend met monitoren van EIZO.

Verder lezen
Energy Saving Trust

Energy Saving Trust gebruikt de energiezuinige kantoormonitoren FlexScan EV2450 van EIZO sinds 2017.

Lees meer
Gemeente Gooise Meren

Ergonomie, laag energieverbruik en een lange garantie: de Gemeente Gooise Meren kiest voor FlexScan monitoren van EIZO.

Lees meer
GLS Bank

Sinds 2016 kiest de GLS Bank voor monitoren van EIZO en vervangt sindsdien voortdurend alle afgeschreven monitoren door de modellen FlexScan EV2450 en EV2750. Lees waarom de GLS Bank doelbewust heeft gekozen voor de monitoren van EIZO uit de FlexScan-reeks.

Verder lezen
De Haan Advocaten & Notarissen

Bij de digitalisering van alle workflows is het Nederlandse advocatenkantoor De Haan Advocaten & Notarissen bezig met het upgraden naar FlexScan Office-monitoren met meerdere schermen per werkplek. Elke werkplek is uitgerust met twee EV2450's.

Lees meer
IJsselgemeenten

In Nederland werken de IJsselgemeenten sinds 2016 met EIZO Office-monitoren. Inmiddels beschikken ze over ruim 1200 verschillende FlexScan-modellen.

Lees meer
De Wüstenrot financiën group

De Wüstenrot financiën group kiest de EV2316 kantoormonitoren voor de Tsjechische vestigingen.

Lees meer
Mizuho Securities Co., Ltd.

In het kader van een verhuizing naar een andere verdieping heeft Mizuho Securities 1000 nieuwe FlexScan EV2750-monitoren geïnstalleerd in alle werkruimtes.

Meer weten
trivago

trivago kiest voor nieuwe bedrijfscampus in de Medienhafen in Düsseldorf voor monitoren van EIZO. De werkplekken van tot 2100 medewerkers worden voorzien van FlexScan-monitoren.

Lees meer
GWG – Wohnungsgesellschaft Reutlingen mbH

De woningbouwcorporatie GWG Reutlingen richt haar ultramoderne kantoorgebouw in met EIZO-monitoren

Naar de referentie
Secrid

Op iedere werkplek in het bedrijf worden EIZO schermen gebruikt. De meeste werkplekken bestaan uit een dual-screen opstelling met twee EV2450’s.

Naar het artikel
Festo AG & Co. KG

Two EIZO FlexScan EV2450 monitors are used at each of the work stations in the new building, where the company develops tailored solutions for factory and process automation.

Naar het artikel (Engels)
Waterschap Zuiderzeeland

Waterschap Zuiderzeeland richt energieneutraal kantoor in met EIZO.

Naar het artikel
EIZO Quality and Design Won Over DGB Rechtsschutz GmbH

The company planned to equip 800 workstations in its office with new monitors in the fall of 2016, and issued a call for tenders to find the ideal monitor for its employees.

Naar het artikel (Engels)
Styria Media Group

480 EIZO displays for the new newsroom.

Naar het artikel (Engels)
FIFA op drie monitoren – gamen als een professional

Samen met FIFA-professional Timo 'TimoX' Siep van VfL Wolfsburg heeft EIZO zich verdiept in het spelen van FIFA-games met een drie-monitor setup. Na het gamen vertelde Timo ons wat hij ervan vond.

Naar het artikel
Toyota Motor Corporation

In January 2004 the Toyota Customer Assistance Center in Aichi, Japan underwent a large-scale overhaul. One of the changes was to introduce a multi-monitor setup for each customer service agent consisting of three 17-inch EIZO monitors.

Naar het artikel (Engels)
.NFQ | Netzfrequenz GmbH

.NFQ was in the market for monitors with even higher quality and greater ergonomics when it chanced upon EIZO. In mid-2015, .NFQ equipped each of its workstations at the entire company with two FlexScan EV2455 monitors from EIZO.

Naar het artikel (Engels)
Forensisch Centrum Teylingereind

Forensisch Centrum Teylingereind gaat voor een professionele uniforme uitstraling, hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Naar het artikel
Bosman

Bosman heeft gekozen voor de EIZO EV2216, vanwege de beeldkwaliteit en het design van de monitor.

Naar het artikel
E-Sport Club München

The ESCM has used EIZO FORIS FG2421 monitors for its consoles and the computers since May 2015 and never once regretted its decision.

Naar het artikel (Engels)
Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield gebruikt EV2416’s en EV2736’s voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden waaronder applicaties voor beeldmateriaal zoals foto´s en video´s, tekeningen en branche-specifieke applicaties.

Naar het artikel
Movir

Movir kiest voor comfortabele werkplekken met de EIZO EV2436-GY.

Naar het artikel
AVAST software a.s.

More than 250 EIZO LCD monitors were supplied to Avast programmers over the course of the last 3 years.

Naar het artikel (Engels)