Diana Mehner

In een interview geeft professioneel hondenfotografe Diana Mehner tips voor bijzondere foto's van viervoeters en legt ze uit hoe belangrijk het voor haar is om met haar ColorEdge CG2700S monitor van EIZO in ware kleuren te werken.

Meer lezen
Marvin Dreblow

Met zijn werk "Toestand van de Natuur" deconstrueert Dreblow de getransfigureerde perceptie van het bos. Daarmee veroverde hij de tweede plaats in de nieuwe BFF Promotion Award 2022 en won hij een EIZO ColorEdge CG2700S.

Lees meer
Edisen

Edisen is een wereldwijd opererende full-service partner op het gebied van communicatie, entertainment, postproductie en MarTech en heeft de CG3146 referentiemonitor van EIZO gekozen om de kwaliteit van de color grading te waarborgen.

Lees meer
Christin Necker

Fotografe en filmmaker Christin Necker wil haar kijkers inspireren door de kracht van visual storytelling en rekent time-lapse, hyperlapse en drone videografie tot haar specialiteiten.

Lees meer
Martin Hülle

Met "Another Time, Another Place" heeft fotograaf Martin Hülle zijn tweede fotoboek gepubliceerd. Zijn ColorEdge CS2740 was zijn centrale gereedschap.

Lees meer
ColorEdge Ambassadeur Pascal Vandecasteele

De ColorEdge CG319X is de betrouwbare metgezel van architectuur- en portretfotograaf Pascal Vandecasteele. Ook bij productfotografie kan de fotograaf vertrouwen op de briljante kleurweergave van de monitor.

Lees meer
Thomas Adorff

Fotograaf Thomas Adorff gebruikt de ColorEdge CS2740 nu zes maanden. Hier beschrijft hij zijn ervaringen met de nieuwe 4K grafische monitor.

Lees meer
Marzotto Group

Marzotto streeft ernaar zijn ontwerp- en monsternameproces zoveel mogelijk te digitaliseren.

Lees meer
ColorEdge Ambassador Christian Ammann

Mode- en schoonheidsfotograaf Christian Ammann zet balletdanseres Marta vakkundig in scène.

Lees meer
Chris Burkard

EIZO sprak met fotograaf Chris Burkard over zijn foto's, zijn reizen en het belang van kleur in zijn werk.

Lees meer
Fotograaf Xavier Portela

Xavier Portela legt uit hoe zijn fotoserie met intense neonadvertenties en felle kleuren profiteert van de CG279X.

Lees meer
Sascha Hüttenhain

Bewegingen vol elegantie en gratie op het ritme van de muziek, perfecte beheersing van het lichaam, dat is wat Sascha Hüttenhain fotografisch wil vastleggen.

Lees meer
Flying Holland

In dit interview vertelt fotograaf John Gundlach ons hoe de ColorEdge CG279X hem helpt bij zijn werk.

Lees meer
National Gallery

De National Gallery in Londen werkt met ColorEdge-monitoren van EIZO voor de digitalisering van hun collectie.

Lees meer over de workflow
Digital Texile Connection

Met de ColorEdge-monitoren maakt EIZO deel uit van de Digital Textile Conneciton om de digitale transformatie voor de mode- en textielindustrie eenvoudig te maken.

Verder lezen
Claudia Rocchini

In dit interview vertelt de veelgevraagde journaliste en fotografe hoe de ColorEdge CG2420 haar helpt bij haar werk.

Verder lezen
Het Tsjechisch Filharmonisch Orkest

Het Tsjechisch Filharmonisch Orkest vertrouwt bij de nabewerking op ColorEdge-monitoren.

Verder lezen
Origin Point

Origin Point is a full service commercial, narrative, and documentary production company that specializes in creating branded content for their clients.

Read more
Mehrdad Abedi

Mehrdad Abedi reist voor zijn werk de hele wereld rond – altijd met zijn foto-uitrusting. Mehrdad geeft een indrukwekkende inkijk in de cockpit van een vliegtuig en het spectaculaire uitzicht erbuiten.

Verder lezen
Microstockfotograaf Lasse Behnke

In dit interview vertelt Lasse Behnke over zijn succesvolle carrière en zijn belangrijkste gereedschap: de ColorEdge CG2730 van EIZO.

Verder lezen
Daniele Barraco – Fotograaf met een passie voor mensen

In het interview met EIZO vertelt Daniele Barraco over zijn passies als fotograaf en de manier waarop de CG319X zijn werk gemakkelijker maakt.

Naar het interview
ColorEdge-ambassadeur Marianna Santoni

Marianna vertelt over het effect van ColorEdge-monitoren op haar werkprocessen.

Lees meer
Skydance Media

Het productiebedrijf Skydance Media gebruikte ColorEdge-monitoren van EIZO voor de visuele effecten van Terminator: Dark Fate.

Lees meer
Studio Isar Animation

Studio Isar Animation maakt gebruik van EIZO ColorEdge-monitoren voor de bewerking van bioscoopfilms.

Verder lezen
Marsel van Oosten kiest voor de CG2730.

In deze persoonlijke review legt natuurfotograaf Marsel van Oosten uit waarom hij koos voor een upgrade naar de CG2730 van EIZO.

Lees meer
Onderwaterfotograaf Pietro Formis

De Italiaanse onderwaterfotograaf Pietro Formis legt de schoonheid en geheimen van de onderwaterwereld vast in fascinerende beelden. Voor het bewerken van de beelden vertrouwt hij op ColorEdge grafische monitoren.

Lees meer
Amazon Fashion

Amazon Fashion heeft besloten om wereldwijd alle monitoren voor kleurkritische toepassingen in de Amazon Fashion-studio's te vervangen door producten van EIZO.

Meer weten
ColorEdge-ambassadeur Magda Wasiczek

ColorEdge-ambassadeur Magda Wasiczek heeft een naam opgebouwd met haar magische, inspirerende stijl, met close-ups van bloemen en macro-opnames van insecten in de natuur.

Meer lezen over Magda Wasiczek
Onvervalst zicht op het binnenste van de aarde

Op haar 18e won Ulla Lohmann een geldprijs voor jonge onderzoekers, die ze gebruikte om op wereldreis te gaan. Inmiddels is ze 40, maar de wereldreis lijkt nog niet ten einde.

Naar het artikel
Dierenfotograaf Tanja Brandt

Dierenfotograaf en valkenier Tanja Brandt toont in haar foto’s de oprechte, soortoverstijgende vriendschap tussen haar hond, uil en andere roofvogels. Dit levert hartverwarmende beelden op die je echt raken.

Lees meer
Natuurfotograaf en radioloog Timm Allrich

Sommigen kennen Timm Allrich als natuurfotograaf en docent. Anderen kennen hem als radioloog. Hoewel de twee vakgebieden heel verschillend zijn, spelen EIZO-monitoren in beide een belangrijke rol.

Meer lezen over Timm Allrich
Grafisch vormgever James Tan

James Tan is een van de meest gewilde grafisch vormgevers in Zuidoost-Azië. Voor de beeldbewerking vertrouwt hij sinds jaar en dag op EIZO ColorEdge-monitoren.

Meer lezen over James Tan
ColorEdge-ambassadeur Martin Stranka

De karakteristieke werken van ColorEdge-ambassadeur Martin Stranka getuigen van een evenwicht en een bepaalde ontspannenheid. Al vele jaren vertrouwt hij op monitoren van EIZO.

Naar de referentie
Marsel van Oosten

Toen ColorEdge-ambassadeur Marsel van Oosten een nieuwe monitor nodig had, wist hij meteen dat het er weer een van EIZO zou worden. Hij vertelt waarom zijn keuze op de CG247X viel.

Lees meer
Landschapsfotograaf Stefan Forster

Chasing Light - op ontelbare reizen rondom de globe is de landschapsfotograaf Stefan Forster altijd op zoek naar spectaculaire natuur en het perfecte licht. Voor de beeldbewerking vertrouwt hij sinds 12 jaar op EIZO ColorEdge-monitoren.

Lees meer
Pirates 'N Paradise

De HDR grading monitor ColorEdge PROMINENCE CG3145 werd in de praktijk getest door de postproductiespecialisten van Pirates ´N Paradise, een van de meest gerenommeerde postproductiebedrijven in Duitsland.

Lees meer
Roularta Media Group

Roularta Media Group, de belangrijkste redactie van België, vertrouwt op EIZO. Deze beursgenoteerde multimediagroep heeft meer dan 2000 medewerkers en gebruikt ruim 1000 EIZO-monitoren voor kantoortoepassingen, lay-outs, beeldbewerking en kleurproeven.

Lees meer
Onderwaterfotograaf Uli Kunz

Onder water heerst een ware kleurenpracht! Met flitser en lampen slaagt onderwaterfotograaf Uli Kunz erin om de fantastische kleuren in de donkere diepte van de zee op de foto te krijgen. Voor de beeldbewerking maakt hij gebruik van de Wide Gamut-monitor ColorEdge CG2730 met een volledige Adobe RGB-kleurruimtedekking.

Lees meer
ColorEdge Ambassador Marsel van Oosten

"When I’m processing, I want to be 100% certain that I’m looking at the closest possible representation of my original raw file, so I work on the best monitors money can buy - those from EIZO."

Lees meer
Fotolab Kiekie

Als professioneel fotolab hebben wij dagelijks te maken met het beoordelen van foto's.

Naar het artikel
Jan R Smit Fine Art Printing Specialist

Mijn beeldscherm heeft een centrale plek in mijn printproces, de EIZO CG248-4K voldoet perfect aan de zeer hoge eisen die ik daarbij stel.

Naar het artikel
Fondazione Fotografia Modena

The Fondazione Fotografia Modena is an exhibition and training center entirely devoted to photography and contemporary imagery. Through its activities it provides a privileged platform for dialogue and investigation of the fundamental role played by imagery in our culture.

Naar het artikel (Engels)
Gilles Peress

Working at 4K produces sharper images and a faster, more cost-efficient workflow for Gilles Peress and his studio.

Naar het artikel (Engels)
Mackevision Medien Design GmbH

Mackevision has been relying upon the high-performance EIZO monitors for over ten years, using these devices for image production in all color-critical applications.

Naar het artikel (Engels)
Radomir Jakubowski

Radomir Jakubowski is one of Germany’s most successful nature and wildlife photographers. Through various contests, he has received countless awards for his photographs.

Naar het artikel (Engels)
Universal Production Partners, a.s.

The Czech post-production studio Universal Production Partners (UPP) uses over 100 EIZO 4K graphic monitors for creating visual effects of international film projects.

Naar het artikel (Engels)
Natuurfotograaf Stefan Christmann

Kleuren in het eeuwig ijs – met spectaculaire foto's documenteert natuurfotograaf Stefan Christmann het leven van de keizerpinguïns in Antarctica. Tot zijn uitrusting voor de beeldbewerking in deze barre omgeving behoort de EIZO ColorEdge CG2730.

Lees verder
Tomaso Baldessarini

De Berlijnse fotograaf Tomaso Baldessarini liep voor zijn boek “28MM – Edition Manhattan” vier weken door New York. Uit 10.000 opnamen is een indrukwekkend fotoboek ontstaan. De EIZO ColorEdge CG2730-monitor was hierbij van doorslaggevend belang voor de postproductie en softproofing.

Lees verder
Staud Studios

STAUD STUDIOS has already been using a wide variety of models from the EIZO FlexScan and ColorEdge series in photography, CGI, filming and post production for more than a decade.

Naar het artikel (Engels)