Bosman heeft gekozen voor de EIZO EV2216, vanwege de beeldkwaliteit en het design van de monitor.

Bosman levert medische hulpmiddelen, ondersteuning en advies aan mensen met een stoma, wond, diabetes en urologische problemen, maar ook aan zorginstellingen en professionals.

Om hun werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren hebben ze gekozen voor de EIZO EV2216. Deze keuze is voornamelijk gebaseerd op de beeldkwaliteit die EIZO biedt en het design van de monitor. De belangrijkste eis aan een monitor op de kantoorwerkplekken is faciliteren van een rustig beeld en een ergonomische instelbaarheid. De monitoren worden gebruikt door onder andere de medewerkers op de klantenservice. Zij zijn uitgerust met ieder twee 22 inches op hun bureau.

De monitoren die Bosman vóór de EIZO’s hadden aangeschaft, verloren na 3 jaar al kwaliteit en toonde relatief veel uitval. Ze hadden al enkele EIZO monitoren staan en waren daar zeer tevreden over. Toen een overstap gemaakt moest worden naar een ander merk ten behoeve van de standaardisatie was de keuze voor EIZO snel gemaakt.

De vijf jaar garantie die geboden wordt speelde een belangrijke rol tijdens de selectie. De garantie staat borg voor de EIZO kwaliteit en het prijsverschil was minimaal.

Het grootste voordeel voor Bosman: de prijs-kwaliteit verhouding.