Daisy-Chain

In een opstelling met twee of meerdere beeldschermen kunnen EIZO-monitoren met een USB-C-aansluiting of een DisplayPort-signaaluitgang het beeldsignaal doorgeven aan de naast-geplaatste monitor. Zo kunt u verschillende monitoren van EIZO met elkaar verbinden (daisy-chain-methode). De voorwaarde voor deze verbinding is een DisplayPort-signaal, versie 1.2 of later. Afhankelijk van de resolutie en het vermogensspectrum van de grafische kaart kunnen maximaal vier monitoren worden verbonden. U hebt dus geen last meer van een wirwar aan kabels naar de computer. Ideale accessoires: een korte USB-C- of DisplayPort-kabel van EIZO met een lengte van slechts 1 meter voor de verbinding tussen twee monitoren.

Digital Uniformity Equalizer (DUE)

Voor de meest nauwkeurige beeldweergave zijn een homogene luminantieverdeling en een goede kleurechtheid van essentieel belang. Hiervoor zorgt ons DUE-circuit, de Digital Uniformity Equalizer. Deze speciale functionaliteit corrigeert bij elke tonaliteit en over het gehele beeldoppervlak automatisch oneffenheden van de luminantie en chrominantie, pixel voor pixel.

DisplayPort

Dit is een digitale signaalinterface voor beeld- en geluidssignalen van computermonitoren met hoge overdrachtsbandbreedte en compacte connectorformaten.

DVI

Digital Visual Interface. Digitale interface voor beeldschermen die met behulp van TMDS-signaaloverdracht digitale gegevens van de pc rechtstreeks en zonder verlies doorgeeft. Er zijn twee soorten DVI-aansluitingen: de DVI-D-aansluiting wordt uitsluitend gebruikt voor digitale signaalingangen en de DVI-I-aansluiting kan worden gebruikt voor zowel digitale als analoge signaalingangen.

Dynamische contrastversterking

Door de functie voor dynamische contrast- en contourversterking worden kleuren met groter contrast weergegeven en wordt tegelijkertijd de scherpte geoptimaliseerd. Daardoor kunnen ook donkere scenes kleurgetrouw en gedetailleerd worden weergegeven. Afbeeldingen en films zien er met deze functie nog kleurrijker en levendiger uit.