Digital Uniformity Equalizer (DUE)

Voor de meest nauwkeurige beeldweergave zijn een homogene luminantieverdeling en een goede kleurechtheid van essentieel belang. Hiervoor zorgt ons DUE-circuit, de Digital Uniformity Equalizer. Deze speciale functionaliteit corrigeert bij elke tonaliteit en over het gehele beeldoppervlak automatisch oneffenheden van de luminantie en chrominantie, pixel voor pixel.

DisplayPort

Dit is een digitale signaalinterface voor beeld- en geluidssignalen van computermonitoren met hoge overdrachtsbandbreedte en compacte connectorformaten.

DVI

Digital Visual Interface. Digitale interface voor beeldschermen die met behulp van TMDS-signaaloverdracht digitale gegevens van de pc rechtstreeks en zonder verlies doorgeeft. Er zijn twee soorten DVI-aansluitingen: de DVI-D-aansluiting wordt uitsluitend gebruikt voor digitale signaalingangen en de DVI-I-aansluiting kan worden gebruikt voor zowel digitale als analoge signaalingangen.

Dynamische contrastversterking

Door de functie voor dynamische contrast- en contourversterking worden kleuren met groter contrast weergegeven en wordt tegelijkertijd de scherpte geoptimaliseerd. Daardoor kunnen ook donkere scenes kleurgetrouw en gedetailleerd worden weergegeven. Afbeeldingen en films zien er met deze functie nog kleurrijker en levendiger uit.

Eco View-Sense

Als energiebesparing prioriteit heeft, scoort de functie EcoView-Sense. Deze functie zorgt ervoor dat het beeldscherm automatisch in- of uitschakelt wanneer gebruikers zich voor het scherm bevinden of juist afwezig zijn. Ook detecteert EcoView-Sense direct wanneer een gebruiker weer plaatsneemt en wordt het scherm al geactiveerd voordat hij of zij de muis of het toetsenbord heeft aangeraakt. Het scherm is dus altijd actief wanneer werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en schakelt uit wanneer de gebruiker weg is, zodat energie wordt bespaard.

EcoView-Index

De EcoView-Index kan op het beeldscherm worden geopend met één druk op de knop. In de index kunt u zien hoe ecologisch het beeldscherm op dat moment is ingesteld. Daardoor kunt u meteen bekijken wat de energie- en kostenefficiëntie van de huidige helderheidsinstelling is.

FineContrast

Deze functie zorgt voor ideale omstandigheden voor weergave van videoclips, grafische vormgeving, beeld- en tekstverwerking en surfen op internet. De monitor beschikt dan altijd over de juiste instellingen voor elke toepassing. U hoeft dus niet meer handmatig alle instellingen te configureren.

Flexstand

De voet maakt draaien en kantelen van de monitor mogelijk en het gebruik van de monitor in liggend en staand formaat. De traploze hoogteverstelling begint helemaal onderaan op het tafelblad en staat toe dat het scherm bijzonder ver naar boven kan worden bewogen. Dat garandeert optimale ergonomie, of u nu voor het scherm staat of zit. Hoewel de FlexStand-voet maximaal kan bewegen, staat deze toch altijd volledig stabiel.

Full HD

Full High Definition. Dit is een beeldweergave met hoge resolutie, met 1920 pixels in 1080 beeldlijnen. Full HD kan worden doorgegeven in full-screenmodus, met 1080p (progressive) of met 1080i (interlaced).

Game-modus

Game- en Cinemamodus: Als deze instelling is ingeschakeld, worden kleine kleurverschillen in de beeldweergave versterkt. Hierdoor wordt de zichtbaarheid bevorderd. Structuren en texturen zijn dan beter te herkennen. In Game-modus kunt u tegenstanders die zich verstoppen in de schaduw of donkere hoeken sneller waarnemen. Dit biedt als voordeel dat u sneller kunt reageren en meer kans hebt om het spel te winnen.