Dit is een vertaling uit het Japans van een artikel in ITmedia d.d. 18 maart 2016. Copyright 2016 ITmedia Inc. Alle rechten voorbehouden.

Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 is vooral gemaakt voor gebruik op pc's

Op 29 juli 2015 lanceerde Microsoft zijn meest recente besturingssysteem: Windows 10. Als gebruikers al werkten met Windows 7 of Windows 8.1, konden ze een jaar lang gratis overstappen op Windows 10. Hierdoor verloopt de migratie naar Windows 10 veel sneller dan bij eerdere lanceringen van Windows-versies. Zelfs zakelijke gebruikers die meer hechten aan stabiliteit dan aan innovatie, zullen vanaf 2020 steeds meer gebruik gaan maken van Windows 10, omdat Windows 7 dan niet meer ondersteund wordt.

Als u Windows 10 gebruikt op uw laptop of pc, ziet u direct één grote verandering: de bureaubladinterface is weer terug. Er werd niet onverdeeld positief gereageerd op het verdwijnen van het menu Start in Windows 8/8.1 (dat tot en met Windows 7 in gebruik was). Daarom heeft Microsoft de vertrouwde interface weer teruggebracht. De nieuwste interface is veel gebruiksvriendelijker. De moderne “tegels” zijn geïntegreerd in een virtuele bureaubladfunctie, wat de werkbaarheid vergroot en multitasken vereenvoudigt.

Met deze nieuwe focus op de bureaubladinterface heeft Windows 10 natuurlijk ook de weergave-instellingen verbeterd. Zo is de functie “Meerdere schermen” voor multi-monitoropstellingen sterk verbeterd. Dit artikel belicht enkele functies voor meerdere schermen in Windows 10 voor laptops en pc's, die veel mensen verrassend genoeg niet kennen.

FlexScan EV2455, aangesloten op een 13,3" 2-in-1-notebook
Voorbeeld: EIZO LCD-monitor FlexScan EV2455, aangesloten op een 13,3" 2-in-1-notebook (VAIO Z). Door de inhoud van het notebook-scherm van 13,3 inch weer te geven op een monitor van 24,1 inch WUXGA (1920 x 1200 pixels), kan de gebruiker veel efficiënter werken.
The expanded display of two EIZO FlexScan EV2455 monitors connected to a desktop PC

Uitleg van de weergave-instellingen voor Windows 10

Het opzetten van een multi-monitoropstelling in Windows 10 werkt ongelooflijk eenvoudig. Als u een tweede monitor aansluit op uw pc, herkent Windows deze automatisch en geeft het de bureaubladinterface weer.
In dit geval hebben we de functie voor meerdere schermen geopend vanuit de bureaubladinterface, via het menu “Project”. Klik in de taakbalk op het Actiecentrum (rechtsonder in uw scherm) en selecteer “Project”. De toetsencombinatie voor sneltoetsen is Windows-toets + P. Het menu “Project” verschijnt. U kunt kiezen uit vier verschillende weergavemethoden. Als u de inhoud van uw bureaublad wilt verdelen over twee schermen, kiest u “Uitbreiden”.

 • Alleen computerscherm: weergave alleen op het oorspronkelijke scherm – het extra scherm blijft leeg
 • Dupliceren: hetzelfde beeld wordt weergegeven op beide schermen
 • Uitbreiden: uw bureaublad wordt over twee schermen verdeeld, alsof u een groter computerscherm heeft
 • Alleen tweede scherm: weergave alleen op het tweede scherm – het oorspronkelijke scherm blijft leeg
Ga naar het Actiecentrum rechtsonder in de taakbalk en klik op “Project”
Ga naar het Actiecentrum rechtsonder in de taakbalk en klik op “Project”
In het menu “Project” kiest u welke van de vier weergaven u wilt toepassen
In het menu “Project” kiest u welke van de vier weergaven u wilt toepassen

Als u kiest voor een uitgebreid scherm, kunt u dit nog verder aanpassen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer “Beeldscherminstellingen” om het menu “Project” van het systeem te openen.

Hier kunt u verschillende instellingen wijzigen: de onderlinge relatieve positie van de schermen, weergavegrootte (vergroting), staand/liggend beeld, welk scherm uw hoofdscherm is, of u kunt teruggaan naar de instellingen voor de weergavemethode. Als u uw aangesloten scherm niet kunt zien, klik dan op “detecteren”. Sluit de kabels opnieuw aan en/of start uw computer opnieuw op, als dit niet werkt.

In de grijze vlakken [1] en [2] wordt de relatieve positie van de twee schermen ten opzichte van elkaar weergegeven. U kunt deze vlakken het beste simpelweg verslepen, zodat ze overeenstemmen met de daadwerkelijke posities.

Tegenwoordig zijn er meer en meer laptops op de markt met bijzonder scherpe weergaven van pixeldichtheden boven high definition. Als hierop een externe monitor aangesloten wordt, kunnen weergavekarakter en pictogramgrootten op de twee schermen significant van elkaar afwijken. Dat maakt de opstelling lastig om mee te werken. Gebruik in dit geval de schuifbalk “De grootte wijzigen van apps, tekst en andere items op het beeldscherm” om de weergavegrootten van de schermen op elkaar aan te passen.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer “Beeldscherminstellingen”.
Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer “Beeldscherminstellingen”.
Display set-ups
Onder “Systeem > Scherm” kunt u de volgende instellingen wijzigen: schermpositie, weergavegrootte (vergrotingsfactor), staand/liggend scherm, weergavemethode en welk scherm uw hoofdscherm is.

Onder aan het menu “Beeldscherm” bevindt zich een koppeling naar “Uitgebreide beeldscherminstellingen”. Als u hierop klikt, kunt u de resoluties van uw monitors instellen. Daarnaast kunt u onder “Tekstgrootte en andere items afzonderlijk aanpassen” de instellingen op detailniveau aanpassen.

“Advanced display settings” menu
In het menu “Uitgebreide beeldscherminstellingen” kunt u de schermresolutie instellen

Windows 10 heeft een nieuwe toepassing voor instellingen (zie hierboven). Wij raden het gebruik hiervan aan. U kunt echter ook het Configuratiescherm gebruiken, net als in Windows 8 en eerdere versies. Als u dus gewend bent aan het Configuratiescherm, vindt u ook hier de diverse instellingen voor uw beeldschermweergave.

De indeling van Windows 10 is nog gebruiksvriendelijker

Met de verbeterde functie “Snap Assist” in Windows 10 kunt u een venster aan de rand van het scherm vastzetten. Als u een venster naar de linker- of rechterhelft van het scherm sleept, wordt de weergave zo aangepast dat één schermhelft gevuld wordt met het venster. Dit is ook mogelijk in de weergave met uitgebreid bureaublad, waar op iedere afzonderlijke monitorhelft een venster kan worden geplaatst, voor vier parallel geopende vensters in totaal. Hiervoor kunt u ook een sneltoets gebruiken: Windows + pijl naar links/rechts.

Nadat u met Snap Assist het venster links of rechts hebt geplaatst, wordt in de lege ruimte naast het venster weergegeven welke andere vensters u voor die ruimte kunt selecteren. Ook dat is een nieuwe mogelijkheid in Windows 10.

window split
Nadat u met Snap Assist het venster links of rechts hebt geplaatst, wordt in Windows 10 in de lege ruimte naast het venster met miniaturen weergegeven welke andere vensters u voor die ruimte kunt selecteren. Kies één van deze vensters om hiermee de lege schermhelft te vullen.

Een andere mogelijkheid in Windows 10: als u een venster naar een van de hoeken van een scherm verplaatst, wordt het op 1/4 schermgrootte weergegeven, zodat er per scherm plaats is voor vier vensters. Als u met meerdere schermen werkt en u het overzicht verliest doordat er veel vensters tegelijk open zijn, kunt u het venster dat u wilt zien, slepen en snel schudden. Alle andere vensters worden nu geminimaliseerd. Hiervoor is ook een sneltoets beschikbaar: Windows + Home.

1/4 Snap-functie
Met de 1/4 Snap-functie kunt u uw vensters zo weergeven, zonder rand.

Meerdere schermen: nog eenvoudiger met de taakbalk

De taakbalk kan worden gebruikt om nog efficiënter te werken met de functie voor meerdere schermen. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer “Instellingen” voor het menu “Instellingen > Taakbalk”. Hier bevinden zich verschillende instellingen voor opstellingen met meerdere schermen. Als u de taakbalk ook op uw tweede scherm wilt weergeven, schakelt u deze functie in met “Taakbalk weergeven op alle beeldschermen”.

“Settings > Taskbar” menu
Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en selecteer “Instellingen” (afbeelding links). Scroll in het menu “Instellingen > Taakbalk” omlaag naar “Meerdere schermen” en kies hoe de taakbalk op ieder scherm wordt weergegeven.

Er zijn drie opties voor de weergave van de taakbalk. De optie “Alle taakbalken” laat de taakbalk identiek zien op beide schermen, met alle pictogrammen van actieve programma's in beide weergegeven taakbalken. Met “Hoofdtaakbalk en taakbalk met open venster” worden alle pictogrammen van actieve programma's weergegeven op de taakbalk van het primaire scherm. Ook worden in de taakbalk van het secundaire scherm de pictogrammen weergegeven van programma's die daar draaien. Met de optie “Taakbalk met geopend venster” hebben beide schermen een taakbalk, maar de pictogrammen van actieve programma's worden alleen weergegeven op het scherm waar het programma draait.

taskbar
In de afbeelding hierboven ziet u het verschil tussen de instellingen “Alle taakbalken”, “Hoofdtaakbalk en taakbalk met open venster” en “Taakbalk met geopend venster”. Het pictogram van Cortana, de spraakgestuurde assistent in Windows 10 en de tijdsweergave worden altijd weergegeven op het primaire scherm.

Laptop beperkt? Niet met een tweede scherm

Als u een tweede scherm aansluit op uw laptop, kunt u aanzienlijk efficiënter werken dankzij het grotere weergaveoppervlak met hoge resolutie. Tegenwoordig zijn er steeds meer laptops op de markt met bijzonder scherpe weergaven van pixeldichtheden boven high definition. Als het 13”- of 14”-scherm van een notebook op een externe Hi-res monitor aangesloten wordt, is de weergave vaak zo klein dat de tekst onleesbaar wordt. Dan is weer een vergroting nodig van 150 of zelfs 200%. Resolutie is dus niet gelijk aan werkruimte. De werkruimte wordt beperkt door de schermgrootte.

Maar een externe monitor met een gangbaar scherm van 23 – 24" full HD (1920 x 1080 pixels) of WUXGA (1920 x 1200 pixels), die wordt aangesloten op een laptop, geeft de scherminhoud weer op vergelijkbare grootte als het laptopscherm. Dit is prettig voor de gebruiker en biedt veel werkruimte.

Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere internetpagina's tegelijk vergelijken, een diagram genereren uit een spreadsheet en dit in een presentatie plakken, terwijl u tegelijkertijd een pdf-bestand leest, op één scherm werken en op het andere scherm uw social media volgen of video streamen, op één scherm gamen volgens de walkthrough op het tweede scherm, of een externe monitor met kleurbeheer gebruiken om uw DTP-werk drukklaar te maken. Als u een externe monitor aansluit op uw laptop is dit allemaal mogelijk, zonder dat u tussen vensters hoeft te schakelen.

Voorbeeld: Een EIZO 24,1 inch WUXGA monitor (FlexScan EV2455), aangesloten op een high-spec 2-in-1-VAIO Z notebook (de hierna volgende voorbeelden zijn allemaal in deze opstelling). Het VAIO Z notebook-scherm heeft een HD-resolutie van 2560 x 1440 pixels, maar omdat het scherm voor de draagbaarheid slechts 13,3 inch is, wordt het in Windows 200% uitvergroot. In combinatie met de 24,1 inch van de FlexScan EV2455-monitor met 1920 x 1200 pixels zorgt dit voor riant veel werkruimte. Omdat de FlexScan EV2455 een groot scherm heeft en 1920 x 1200 pixels, kan het laptopscherm op 100% worden weergegeven zonder dat vergroting nodig is. Zo kunt u comfortabel meerdere pagina's online bekijken.

EIZO 24.1 inch WUXGA display (FlexScan EV2455) connected to a high-spec 2in1 VAIO Z notebook PC

Youtube

Voorbeeld: op een groot extern scherm kunt u online video streamen, terwijl u op uw laptop naar relevante informatie zoekt. Natuurlijk kunt u alles gebruiken om te surfen, maar om van video te genieten is het grote externe scherm perfect.


Als u een externe monitor hebt met uitstekende kleurweergave, kunt u de grafische software op uw laptop gebruiken, terwijl u het beeld weergeeft op de monitor. Zo ziet u kleurgetrouwe beelden. In het voorbeeld hierboven wordt met “Fresh Paint” gewerkt.

mirroring

Ons advies bij het uitzoeken van een monitor om deze te combineren met een laptop voor een werkomgeving met twee schermen: met twee dezelfde taakbalken onderin de schermen werkt u het eenvoudigste. De hoogte van een laptop kan echter niet worden aangepast, dus het is aan te raden om een verstelbare externe monitor te kiezen. Omdat het scherm van een notebook relatief laag staat, is het beter om een externe monitor te kiezen die u op tafelhoogte kunt plaatsen.

Een andere mogelijkheid is een externe monitor die u relatief hoog kunt plaatsen. Deze kunt u dan boven het scherm van uw laptop zetten, zodat u ook op een klein bureau kunt profiteren van meer werkruimte. Als u een externe monitor kiest die u verticaal in (staande) stand kunt draaien, kunt u het lange scherm gebruiken voor websites, social media en het lezen van documenten.

FlexScan EV2455
Als een LCD-monitor veel ruimte biedt voor hoogteverstelling, kunt u een verticale opstelling met meerdere schermen realiseren. Zo kunt u ook werkruimte creëren op smallere bureaus. In het voorbeeld ziet u een VAIO Z met de FlexScan EV2455, maar als u het scherm van de VAIO Z kantelt, is er geen overlap meer met de FlexScan EV2455, zoals op deze foto.
vertical position
Als u de externe monitor verticaal draait, kunt u deze gebruiken voor foto's in de staande stand of voor lange lijsten met gegevens. De laptop kan niet verticaal worden gebruikt.

In deze voorbeelden hebben we gekozen voor de EIZO 24,1 inch WUXGA-monitor FlexScan EV2455, vanwege de ruime hoogteverstelling van 131 mm en de mogelijkheid om het scherm te draaien. Hierdoor is de monitor ideaal voor aansluiting op een laptop. Daarnaast zorgt het slanke, frameloze design met de zwarte schermrand ervoor dat uw blikveld zo min mogelijk verstoord wordt. Zo is het duidelijk minder vermoeiend voor uw ogen om tussen de schermen heen en weer te gaan. Het is ook een geschikte monitor voor fotobewerking en creatief werk, omdat de gehele sRGB-kleurruimte correct wordt weergegeven.

Let erop dat in Windows 10 de “tabletmodus” niet kan worden gebruikt in een opstelling met meerdere schermen. In Windows 8/8.1 kon een laptop de moderne interface met startscherm weergeven, terwijl een externe monitor de bureaubladinterface liet zien. In Windows 10 kunt u in een opstelling met meerdere monitors alleen werken met de bureaubladinterface. Dit is een van de functies die het meest gewaardeerd werd in Windows 7 en die nu dus is teruggekeerd.

Werken met een desktop en meerdere schermen

Notebooks hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, maar desktops blijven geliefd bij gebruikers die krachtige of efficiënt werkende computers nodig hebben. Voor deze gebruikers raden wij een opstelling met meerdere schermen aan, omdat ze dan nog beter gebruik kunnen maken van hun krachtige computers en productiever kunnen werken. Met meerdere grote hi-res-monitors hebt u een enorm voordeel.

Omdat u geen last hebt van de beperkingen qua schermgrootte of resolutie, zoals bij een laptop, kunt u voor een opstelling met meerdere schermen, aangesloten op een desktop, flexibel schermgroottes en resoluties combineren, afhankelijk van uw werkplek, budget of het soort werk dat u wilt doen. Met 3 van de eerder genoemde EIZO-monitors kunt u een resolutie van 5760 x 1080 pixels creëren, of zelfs 5760 x 2160 pixels met 6 monitors. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zelfs als uw werkomgeving geen extreem hoge eisen stelt, kunt u uw productiviteit verhogen door twee standaardschermen (23 – 24 inch, Full HD met 1920 x 1080 pixels of WUXGA met 1920 x 1200 pixels) te gebruiken in plaats van één.

Een voorbeeld van een zakelijke toepassing van een opstelling met meerdere monitors. Op het linkerscherm kunnen tabellen, berekeningen en statistieken worden weergegeven en vergeleken, die in het document op het rechterscherm worden samengevat. Met één monitor zou de gebruiker steeds tussen de verschillende vensters moeten schakelen; met twee monitors zijn alle gegevens zonder omschakelen direct te zien, zodat de gebruiker efficiënter en minder foutgevoelig kan werken.

An example of how a multi-display environment can be used in the business scene.

Dit voorbeeld laat zien hoe kaartgegevens kunnen worden gebruikt. Met één scherm kan niet veel van een landkaart worden weergegeven. Met twee schermen kan een plattegrond tegelijkertijd gecombineerd worden met een luchtfoto, informatie of foto's van de locatie. Zo kunt u profiteren van de realistische weergave op het grote scherm, bijvoorbeeld voor een virtuele, toeristische rondleiding.

An example of how map-based services can be used.

Hier ziet u hoe de opstelling met meerdere monitors wordt gebruikt voor fotobewerking. Door één monitor in staande stand te draaien, wordt het eenvoudiger om staande foto's te bewerken. Ook het werken met lange documenten en websites wordt eenvoudiger. Als u gebruik wilt maken van een staand beeld, kies dan een monitor die in de staande stand gedraaid kan worden of koop een losse, draaiende voet, die compatibel is met uw monitor.

An example of how the multi-display environment can help with photo re-touching.

Als mensen een opstelling met meerdere schermen willen, beginnen ze meestal met één scherm en voegen er dan later een tweede aan toe. Het is echter ideaal om direct meerdere monitors van hetzelfde model aan te schaffen. Zo zijn niet alleen de schermgrootte en de resolutie gelijk, maar de kleur en het design sluiten ook op elkaar aan. Het grootste voordeel: omdat de monitors even oud zijn, worden eventuele afwijkingen of defecten direct zichtbaar, omdat u ze onderling kunt vergelijken.

Nog een belangrijk punt om op te letten als u met meerdere schermen wilt werken: hoe meer monitors u gebruikt, des te groter moet de kijkhoek van iedere monitor zijn. Om iedere monitor goed te kunnen zien zonder te hoeven bewegen, hebt u een scherm nodig met een grote kijkhoek. Ook goed om te weten: hoe meer schermen u hebt, des te lastiger wordt het om te voorkomen dat ze licht reflecteren, wat vermoeiend is voor uw ogen. Om dit te voorkomen raden wij aan om monitors met weerspiegelingsreductie te kiezen (Engels: anti glare), zodat de schermen beter zichtbaar zijn en uw ogen worden ontzien. Tot slot raden wij aan om erop te letten dat uw monitors dunne en zwarte schermranden hebben: dit bespaart ruimte en verhoogt de leesbaarheid.

De 24,1” WUXGA-monitor die wij hebben gebruikt, de FlexScan EV2455, heeft een IPS-LCD-scherm met brede kijkhoeken en een weerspiegelingsreductie. Het design is smal, met een schermrand van slechts 1 mm en een zwart behuizingframe van 5,2 mm – dus slechts 6,2 mm in totaal. Als u dan twee monitors naast elkaar plaatst, is er slechts 12,4 mm ruimte tussen de vensters, zodat uw opstelling vrijwel storingsvrij werkt. Deze FlexScan is bovendien voorzien van een automatische dimfunctie (Auto EcoView), die zowel uw elektriciteitsrekening als uw ogen ontziet.

Het design van de FlexScan EV2455 is smal
Het design van de FlexScan EV2455 is smal, met een schermrand van slechts 1 mm en een zwart behuizingframe van 5,2 mm – dus slechts 6,2 mm in totaal. Als u twee monitors naast elkaar zet, zit er dus slechts 12,4 mm tussen de vensters, zodat de schermrand niet in de weg zit.

Meerder vensters: welke producten bieden het meeste waar voor uw geld?

Aan het begin van dit artikel zijn de instellingen voor het werken met meerdere schermen in Windows 10 besproken. Ook hebben we concrete voorbeelden van mogelijke toepassingen gegeven. Of u nu een laptop gebruikt of een desktop, het werken met meerdere schermen is een effectieve manier om efficiënter te werken met Windows 10.

Waar u op moet letten als u uw monitor(s) kiest: natuurlijk de beeldkwaliteit, maar ook de kijkhoek (groter is beter), de anti-glare-behandeling tegen reflecties, een smalle schermrand waar u gemakkelijk langs kijkt, een monitorvoet met verschillende instelmogelijkheden, functies die vermoeidheid van uw ogen verminderen en functies voor energiebesparing.

Zelfs in vergelijking met een computer is een monitor een investering voor de lange termijn. Wij raden aan om hier geen compromissen te sluiten over de kwaliteit. Op de middellange tot lange termijn bespaart u met een kwaliteitsproduct waarschijnlijk op diverse manieren, door een hogere productiviteit, betere ergonomie, lager energieverbruik, en door de hogere beeldkwaliteit. Voor dit eisenpakket is de FlexScan EV2455 van EIZO, uit hun productreeks FlexScan EV, een van de beste keuzes voor een opstelling met meerdere schermen: het voldoet aan alle eisen en biedt een lange garantie van 5 jaar.

Onze aanbeveling voor een opstelling met meerdere schermen

EV2785-BK EcoView-serie
EV2785-BK FlexScan

De EV2785 biedt dankzij een 4K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 163 ppi een uitmuntende beeldkwaliteit en haarscherpe afbeeldingen en teksten.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
1209,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
EV3285-BK EcoView-serie
EV3285-BK FlexScan

Dankzij de viervoudige Full HD-resolutie is de EV3285 ideaal voor professioneel gebruik. Een USB-C-poort staat garant voor snelle dataoverdracht en kan worden gebruikt voor het opladen van apparaten zoals tablets en notebooks.

 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
1547,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB Type-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
EV2457 EcoView-serie
EV2457-BK FlexScan

De EV2457 is met zijn vrijwel randloze design uitermate geschikt voor opstellingen met meerdere beeldschermen. Via zijn DisplayPort-uitgang kunnen andere monitoren comfortabel worden aangesloten.

 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10
578,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10
EV2460-BK EcoView-serie
Nieuw
EV2460-BK FlexScan

Energiebesparend, ergonomisch en betrouwbaar: dat is de EV2460. Met signaalingangen voor DisplayPort, HDMI, DVI-D en DSub in combinatie met vier USB-downstreampoorten biedt de EV2460 talloze aansluitmogelijkheden.

 • 60,5 cm (23,8 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI, Dsub
 • Formaat 16:9
334,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 60,5 cm (23,8 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI, Dsub
 • Formaat 16:9
EV2760-BK EcoView-serie
Nieuw
EV2760-BK FlexScan

De sterke punten van de EV2760 zijn de hoge resolutie, het ontspiegelde oppervlak en de professionele weergave zonder flikkeringen. Met signaalingangen voor HDMI, DVI-D en twee DisplayPort-aansluitingen in combinatie met vier USB-downstreampoorten biedt de monitor talloze aansluitmogelijkheden.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440
 • IPS
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
 • Formaat 16:9
628,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440
 • IPS
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
 • Formaat 16:9
EV2360-BK EcoView-serie
EV2360-BK FlexScan

Met een beelddiagonaal van 22,5 inch in een verhouding van 16:10 levert de EV2360 een haarscherpe resolutie van 1920 x 1200 pixels. Deze monitor is de perfecte alleskunner voor ieder kantoor. 

 • 57,2 cm (22,5 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, HDMI, Dsub
 • Formaat 16:10
294,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 57,2 cm (22,5 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, HDMI, Dsub
 • Formaat 16:10