Over EIZO Technologies GmbH

EIZO Technologies GmbH heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van monitor- en displayoplossingen voor industrieel gebruik, medische toepassingen, automotive en Air Traffic Control.

Het 90 medewerkers tellende team, met als standplaats Geretsried in het zuiden van München, heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van op maat gemaakte oplossingen op het hoogste niveau. Zowel complete oplossingen als OEM-componenten worden direct op locatie ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen SMD-lijn. Ook de eindassemblage en de functionaliteitstest om voor verzending te waarborgen dat alles 100% functioneert, geschiedt op deze locatie.

Door alles in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren, profiteren onze klanten van drie bijzondere voordelen en kunnen wij: individuele ideeën en suggesties uitvoeren die klanten zelf aandragen, zeer hoge productie- en kwaliteitsnormen realiseren en grote productduurzaamheid en langdurige technische ondersteuning waarborgen, waardoor implementatiekosten aan klantzijde geminimaliseerd kunnen worden. Om deze zelfopgelegde vereisten te benadrukken, heeft de EIZO Technologies GmbH zich laten certificeren volgens de kwaliteitsnorm DIN EN ISO 9001 en de milieubeheernorm DIN EN ISO 14001.


Bericht sturen

EIZO Technologies GmbH - Hoofdgebouw

EIZO Technologies GmbH
Benzweg 3
82538 Geretsried

Telefoon +49 8171 / 34 92 0
Fax: +49  8171 / 34 92 16
E-Mail: etg.info@eizo.com

Naar de website


Certificeringen

Als producent van duurzame en langdurig inzetbare producten, is hoogstaande kwaliteit een van onze basisprincipes. De toepassingsgebieden van onze producten en de daarmee samenhangende hoge eisen wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid, vormen de stimulans om onszelf continu te verbeteren. Kwaliteit omvat echter veel meer dan alleen productkwaliteit. Ook onze bedrijfsprocessen worden voortdurend op functionaliteit getoetst aan de hand van interne en externe audits, evenals onze apparatuur en onze machines. Een constant hoge kwaliteit, van de eerste aanvraag tot en met de levering en daarna - dat is de eis waaraan wij willen voldoen.

Naar de certificeringen