Cushman & Wakefield gebruikt EV2416’s en EV2736’s voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden waaronder applicaties voor beeldmateriaal zoals foto´s en video´s, tekeningen en branche-specifieke applicaties.

Cushman & Wakefield adviseert en vertegenwoordigt cliënten in alle aspecten van huisvesting en investeringen. Het bedrijf is opgericht in 1917 en heeft 256 kantoren in 60 landen waar meer dan 16.000 professionals werkzaam zijn. Cushman & Wakefield heeft recent gekozen voor de monitoren van EIZO. Deze worden voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden gebruikt waaronder applicaties voor beeldmateriaal zoals foto´s en video´s, tekeningen en branche-specifieke applicaties.

Voor deze toepassingen stelt Cushman & Wakefield specifieke eisen aan monitors:

  1. Een goede kleurweergave
  2. Verschillende aansluitingen vanwege diverse hardware (VGA, HDMI, DisplayPort)
  3. De verschillenden standen waarin de monitor ingesteld kan worden zoals de hoogte
  4. Verschillende mogelijkheden binnen de product range
  5. Een lange garantie periode van 3 of 5 jaar.

Cushman & Wakefield heeft een aantal merken en types met elkaar vergeleken op een aantal criteria zijnde: de kleurweergave in verhouding tot ons printerpark en tot de werkelijke kleuren, de garantie die wordt verleend, de looptijd hiervan en de grootte van het beeldscherm. Ook de bijgeleverde software waarmee medewerkers een eigen indeling op het scherm kunnen maken speelde een grote rol in de selectie. De EIZO monitoren kunnen tot 4 applicaties tegelijk open zetten en zijn met een simpele muisklik te activeren. De software onthoudt de gemaakte instelling.

Gerekend over de 5 jaar onsite garantie die EIZO biedt, bleek na rekenwerk de TCO met EIZO lagere te zijn dan met andere merken.

Cushman & Wakefield heeft gekozen voor de FlexScan EV2416 voor alle afdelingen met uitzondering van de Finance afdeling die werkt met de FlexScan EV2736. Dit omdat dit scherm net dat beetje extra ruimte geeft om met twee Excel-bestanden naast elkaar te werken. In totaal zijn er ongeveer 130 EIZO monitoren in gebruik.

"Onze voordelen met de EIZO monitoren? Een lagere TCO, goede ergonomie en kwaliteit, een lange garantie periode en geen gedoe als er een keer iets defect is. Snelle en duidelijke communicatie en de monitor is bij defect binnen enkele werkdagen omgeruild."

www.cushmanwakefield.nl