EIZO RadiForce RX350

De resolutie van 3 megapixels en de hoge helderheid van de RadiForce RX350 zijn ideaal voor een nauwkeurige weergave van radiologische opnames. De hoge beeldkwaliteit biedt grote voordelen bij beelden in grijstinten, met name thorax en fijne structuren, alsook kleurenbeelden bestaande uit 3D-reconstructies en de combinatie van verschillende medische beeldvormingsmethoden.

Op het gebied van de beeldscherpte overtuigt de RX350 met een nieuwe functie voorhet herstellen van verloren informatie in contouren. LCD-monitoren met een hoge helderheid vertonen een afname van de scherpte van het oorspronkelijke beeld doordat de openingsverhouding van pixels groter wordt. EIZO biedt daarom een unieke technologie in de monitor genaamd Scharpness Recovery. Hierdoor zijn gedetailleerde contouren, die door de ontspiegeling en beeldhelderheid worden beperkt, weer beter te zien. De beeldweergave is daardoor optimaal.

De smalle, zwarte schermranden aan de voorzijde zijn ideaal voor het gebruik in een donkere omgeving. Hierdoor kan de gebruiker zich makkelijker concentreren op de beelden. De witterand aan de zijkant van de monitor zorgt op zijn beurt voor een frisse, strakke vormgeving en bevordert een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Een probleemloze kwaliteitsborging van de RX350 is gewaarborgd door een nauwkeurige kalibratie van witpunten en kleurtooncurven door middel van de geïntegreerde sensor. In ruststand bevindt de sensor zich in de behuizing. Bij metingen klapt de de sensor uit naar het beeldschermoppervlak. . De beeldweergave wordt hierdoor niet verstoord. Voor de kalibratie kan de geïntegreerde sensor in combinatie met RadiCS worden gebruikt. Met de geïntegreerde sensor kunnen tevens volledig onafhankelijke en automatische kalibraties worden uitgevoerd. Hierdoor worden tijd en kosten bespaard.

Eenvoudig aansluiten van meerdere monitoren: omdat de monitor een DisplayPort in- en uitgang heeft kunnen meerdere RX350’s via daisy chain worden aangesloten. Dit stelt de gebruiker in staat een multi- monitor opstelling te configureren zonder de ingewikkelde hoeveelheid bekabeling.

Design en technologie bieden zowel ergonomisch comfort alsook een unieke beeldweergave voor de inzet in de moderne radiologie. De beeldeigenschappen, met name helderheid en contrast, maken beeldweergave volgens DIN V 6868-157 mogelijk. EIZO biedt 5-jaar onsite garantie en de RadiForce RX350 is vanaf nu verkrijgbaar in Europa.


Downloads