Een scherp beeld van het fotobestand is onmisbaar voor iedere creatieve professional. Alleen dan ziet het eindproduct er gegarandeerd precies zo uit als op de monitor. Daarom is het beursthema van EIZO dit jaar “See Reality”. Met nieuwe monitormodellen en een gevarieerd podiumprogramma nodigt EIZO de beursbezoekers uit om zich te laten inspireren op de stand in Hal 4.1.

Nieuwe 27 inch monitoren

Op de Photokina presenteert EIZO zijn volledige reeks ColorEdge-monitoren. De highlights voor de beurs zijn de nieuwe ColorEdge-monitoren CG2730 en CS2730. Deze twee nieuwe monitoren van 27 inch met hardwarekalibratie zijn volledig ontwikkeld voor de behoeften van creatieve professionals die werken met fotografie, grafisch design en video-editing.

Lees ook het aparte persbericht over de nieuwe modellen.

Gevarieerd podiumprogramma

Op alle beursdagen biedt het podium van de EIZO-stand de bezoekers een veelzijdig aanbod met interessante presentaties.

Talloze fotografen en creatieve grootheden zoals Calvin Hollywood en Uli Staiger en experts zoals de DOCMA-hoofdredacteur Christoph Künne vertellen over hun werk en geven waardevolle tips.

We zijn ook trots op onze ColorEdge-ambassadeurs Rahi Rezvani, Alexander Heinrichs, Radomir Jakubowski enBenny Rebel..

Daarnaast geeft Christian Ohlig, EIZO's expert op het gebied van kleurbeheer, een inleiding in de basisprincipes voor goed kleurbeheer.

EIZO is te vinden in hal 4.1, stand J11/K14.


Downloads

EIZO: compromisloze kwaliteit

EIZO is het Japanse woord voor "beeld". Het is ook de naam van een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-end monitoroplossingen. EIZO streeft ernaar de beste monitoren voor ieder toepassingsgebied te bouwen. In omgevingen waar uitstekende beeldkwaliteit gewenst of absoluut noodzakelijk is, vindt u daarom monitoren van EIZO. EIZO levert onder andere monitoren voor: backoffices, ziekenhuizen, luchtverkeersleidingen, ontwerp- en fotostudio's, scheepsbruggen, architectenbureaus, beurzen en gamingtoernooien.

Kortom: wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. EIZO overtuigt al tientallen jaren met maximale betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie in al haar producten.