EIZO Corporation, Japan

EIZO beschouwt zichzelf als drijvende kracht achter innovatie en is kwalitatief toonaangevend wat betreft monitortechnologie. De basis voor deze stelling wordt gevormd door het interne onderzoek en ontwikkeling in de fabriek in Japan. Hier zijn meer dan 600 ingenieurs en technici bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe monitoroplossingen en worden bestaande oplossingen voortdurend geoptimaliseerd. Want EIZO streeft ernaar om alle ontwikkeling en productie volledig in eigen beheer uit te voeren. Daardoor houden we controle over het gehele ontwikkelingsproces en alle fabricage en hebben we alles volledig in eigen hand.

En op die manier bouwen we een voorsprong op wat betreft kwaliteit en techniek. Deze voorsprong wordt ook dikwijls bevestigd in diverse testen die worden uitgevoerd door onafhankelijke vakpers. Meer dan eens komen de monitoren van EIZO als beste uit de test.

In de gebieden waarin wij werken met leveranciers, hechten wij veel waarde aan volledige onafhankelijkheid. Dat houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een leverancier, maar steeds zelf die leveranciers kunnen kiezen die de beste materialen kunnen leveren voor onze monitoren.

Ontwikkeling en productie in Europa

EIZO GmbH

Het is een van de toonaangevende fabrikanten van High-End monitoroplossingen voor beeldweergave in medische toepassingen, met meer dan 50 jaar ervaring in dit marktsegment.

Meer lezen
EIZO Technologies GmbH

EIZO Technologies GmbH heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van monitor- en displayoplossingen voor industrieel gebruik, medische toepassingen, automotive en Air Traffic Control.

Meer lezen