De kerncompetenties van EIZO

EIZO is het Japanse woord voor „Beeld“ en tevens de naam van een toonaangevende fabrikant van High-End monitoroplossingen. EIZO streeft ernaar om de best mogelijke beeldschermen te bouwen voor elke toepassing. Monitoren van EIZO worden dan ook steevast gebruikt op plekken waar een hoogstaande beeldkwaliteit gewenst of zelfs absoluut noodzakelijk is. Hiertoe behoren onder meer: Backoffices, ziekenhuizen, Air Traffic Control-centers, ontwerp- en fotostudio's, scheepsbruggen, architectenbureaus, handelsbeurzen en gaming-toernooien. 

Kortom: wie het heeft over EIZO, heeft het over hoogstaande kwaliteit zonder compromissen. Want alle producten van EIZO worden gekenmerkt door een ongekende betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie. EIZO – The Visual Technology Company

Opgericht in Japan

EIZO Corporation is in 1968 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Hakusan/Ishikawa, Japan. De onderneming is beursgenoteerd in Tokio. EIZO wordt vertegenwoordigd door haar dochterondernemingen en exclusieve verkooppartners in meer dan 70 landen overal ter wereld. Dit hechte distributienetwerk zorgt ervoor dat producten van EIZO altijd goed toegankelijk zijn voor klanten en maakt snelle levering van High-End monitoroplossingen mogelijk met een brede servicedekking. Wereldwijd heeft EIZO meer dan 1700 medewerkers.

De resultaten en verslagen van EIZO Corporation kunnen hier worden ingezien.

Verkoop en marketing in Europa

EIZO Europe GmbH

Alle verkoop- en marketingactiviteiten in Europa vallen onder de verantwoordelijkheid van EIZO Europe GmbH. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland en daarnaast bevinden zich nog diverse vestigingen in België, Italië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechië.