De onderneming

EIZO is het Japanse woord voor „Beeld“ en tevens de naam van een toonaangevende fabrikant van High-End monitoroplossingen.

Meer weten over de onderneming EIZO
Ontwikkeling en productie in eigen beheer

EIZO beschouwt zichzelf als drijvende kracht achter innovatie en is kwalitatief toonaangevend wat betreft monitortechnologie. De basis voor deze stelling wordt gevormd door het interne onderzoek en ontwikkeling in de fabrieken in Japan en Duitsland.

Meer lezen over ontwikkeling en productie
Onze kwaliteitsbelofte

Kwaliteit is zichtbaar, zeker wanneer men met een High-End monitor van EIZO. Work Better is de kwaliteitsbelofte van EIZO.

Meer informatie over de kwaliteitsbelofte
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als wereldwijd opererend bedrijf nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ten opzichte van onze stakeholders (klanten, zakenpartners, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap) en het milieu bijzonder serieus.

Lees verder over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid
Ecologische duurzaamheid

Van ontwikkeling tot productie, en recycling van gebruikte apparaten: wij hechten veel belang aan milieuduurzaamheid en implementeren internationale bepalingen inzake milieubescherming.

Meer weten over ecologische duurzaamheid
Carrière

Bent u op zoek naar een stageplek of een nieuwe baan? Bekijk hier alle actuele vacatures.

Meer lezen
EIZO Video – Three Colours to Create a Whole World
Referenties

Bedrijven, zelfstandigen en particulieren maken succesvol gebruik van monitoren van EIZO. Lees verhalen uit verschillende branches en toepassingsgebieden.

Overzicht van referenties