Voor op kantoor en thuiskantoor

Office-monitoren van EIZO: working with the Best

Office Monitor EIZO

U geeft iedere dag het maximale en u weet waar het om draait – om het beste resultaat.

Zo denken wij bij EIZO ook. Of u nu werkt op kantoor of op een eigen werkplek thuis, wij zijn ervan overtuigd dat alleen met de beste beeldkwaliteit, de beste ergonomische eigenschappen en de beste features het best mogelijke resultaat bereikt kan worden. Daarom doen wij er alles aan om voor iedere toepassing altijd de beste monitor te produceren. Daarmee leggen wij de lat hoog, maar dat kunt u immers van ons verwachten. Welkom bij EIZO.

EIZO sustainability

Een investering die op de lange termijn echt loont

Met monitoren van EIZO profiteert u van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. Hierdoor is uw investering zeker en valt uw total cost of ownership lager uit. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten bij een monitor van EIZO namelijk lager.

Hoe dat precies zit? Daar gaan we hier uitgebreid op in

Overige goede redenen
Beeldkwaliteit

LCD-monitoren van EIZO onderscheiden zich dankzij haarscherpe beelden, een nauwkeurige kleur- en grijstintenweergave en de innovatieve paneeltechnologie.

De perfecte beeldkwaliteit voor iedere toepassing
Ergonomie

Unieke ergonomische eigenschappen zorgen voor een gezondere rug en verminderen vermoeidheid van de ogen.

Ergonomische eigenschappen in detail
Clean Desk

Of het nu gaat om docking-functies, oplossingen voor multi-monitoropstellingen, thin client-houders of handige kabelgeleiding: onze monitoren maken iedere werkplek opgeruimder en moderner.

5 jaar garantie

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen.

Meer weten
Naar het productoverzicht

Alle zakelijke monitoren op een rij
Monitoren voor op kantoor

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken