Wat privégebruikers en kleine ondernemingen nodig hebben:

  1. Eén monitor voor alle toepassingen
  2. De hoogste beeldkwaliteit
  3. Overtuigende onderhouds- en garantieservice
  4. Hoge productiekwaliteit en duurzaamheid
  5. Goede ergonomie
  6. Energiebesparende werking

Betrouwbare functionaliteit voor Home Office-werkzaamheden

Betrouwbare monitoren voor Home Office-werkzaamheden

Op de Office-monitoren van EIZO kunt u gegarandeerd vertrouwen. Dankzij de hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie kan EIZO een garantie bieden van maar liefst vijf jaar. Dit is duidelijk langer dan wat gebruikelijk is bij andere aanbieders. In het onwaarschijnlijke geval dat er zich toch onverhoopt problemen voordoen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen of uitval. Want bij EIZO profiteert u altijd van ongekende klantenservice, inclusief onze ongecompliceerde on-site omruilservice. En u profiteert tegelijkertijd van absolute investeringszekerheid.

Optimale beeldkwaliteit voor de meest veeleisende toepassingen

LCD-monitoren met de hoogste beeldkwaliteit

Niet alleen betrouwbaarheid speelt een grote rol. Minstens zo belangrijk bij een nieuwe monitor is natuurlijk de beeldkwaliteit. Een monitor dient wat dat betreft een echte allrounder te zijn, die altijd overtuigt met een haarscherpe weergave, of u nu teksten bewerkt, grafieken opstelt of video's afspeelt.

Office-monitoren van EIZO zijn uitgerust met geavanceerde elektronica en maken gebruik van innovatieve frametechnologieën waardoor ze een ongekend helder en duidelijk beeld kunnen weergeven, en daarmee geschikt zijn voor elke gewenste toepassing.

Ergonomische functionaliteit laat u onbelast werken

Ergonomisch instelbare beeldschermen

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit geen overbodige luxe. Door monitoren ergonomisch in te stellen kunt u oog- en nekblessures voorkomen en voldoet u, ook als kleine ondernemer, meteen aan alle wettelijke vereisten die gelden voor werkplekken met beeldschermen.

De monitormodellen van EIZO zijn voorzien van slimme technologie waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken tijdens het werk. Dankzij het ontspiegelde schermoppervlak, de flikkeringsvrije weergave en de speciale functie waardoor de helderheid van het scherm automatisch wordt aangepast, is het bijzonder aangenaam werken achter deze monitor. De flexibel instelbare voet biedt talrijke mogelijkheden en u kunt de hoogte, de kijkhoek en de rotatie naar wens instellen. Daardoor kunt u de monitor zo positioneren dat deze de ideale stand heeft voor uw nek en ogen.

Kostenefficiëntie die zich uitbetaalt

Kostenefficiënte Office-LCD's

Een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op het kiezen van een passende monitor voor privé- of zakelijk gebruik, is natuurlijk het kostenplaatje. Daarbij wordt met name gelet op de totale eigendomskosten, de TCO. Door bij de aanschaf van nieuwe apparatuur rekening te houden met die totale eigendomskosten kan immers veel geld worden bespaard.

Office-monitoren voor kleine ondernemingen en privégebruikers

Office-monitoren weergeven