Met versie 5 biedt RadiCS een intuïtievere gebruikersinterface voor een efficiëntere werkwijze en snellere prestaties. Constantheidstests worden nu 44% sneller uitgevoerd. Ook de work-and-flow-functies van EIZO kunnen intuïtiever en sneller worden bediend dan voorheen. Bovendien zijn er extra functies toegevoegd, zoals de automatische helderheidsomschakeling. Bij de weergave van diagnosebeelden kan de helderheid van de patiëntenlijst een storende factor zijn. Met de automatische helderheidsomschakeling wordt de monitor met de patiëntgegevens donkerder als de cursor van dit beeldscherm verdwijnt. Diagnosebeelden kunnen dan ongestoord worden bekeken.

RadiNET Pro versie 5 heeft ook een aantal nieuwe functies, zoals het automatische gebruik van groepsrichtlijnen. Als er in een ziekenhuis nieuwe monitoren worden geïnstalleerd, wordt de reeds toegepaste groepsrichtlijn ingesteld. Daardoor hoeft er voor een nieuwe monitor geen groepsrichtlijn te worden vastgelegd.

RadiCS
RadiCS Accessoires

De software RadiCS biedt een scala aan tests en automatische correcties, en garandeert daardoor een constante en consequente weergave op alle RadiForce-monitoren.

RadiNET Pro
RadiNET Pro Accessoires

EIZO-software voor netwerkondersteund kwaliteitsmanagement in grotere instellingen - met remote functies voor monitoren.


  • PDF
    Persbericht - RadiCS 5 and RadiNET Pro 5

    PDF | 241 KB