Het nieuwe verkooppartnerschap betekent een enorme stap vooruit voor de monitorfabrikant met de grootste groei van Groot-Brittannië. De doorlopende groei van het bedrijf wordt met deze stap nog verder gestimuleerd, doordat het partnerschap nieuwe branches ontsluit, het productportfolio op de Britse markt vergroot en het mogelijk maakt om nieuwe strategieën te implementeren.

Jenny Hamm, Sales Manager bij EIZO Limited: “We zijn ontzettend blij met dit nieuwe partnerschap.  De expertise van CI op gebieden als Defensie, luchtverkeersleiding, centraal beheer, reddingsdiensten en algemene veiligheid is een optimale aanvulling voor de nieuwe groeisegmenten van EIZO.  EIZO staat bekend om haar innovatiekracht, betrouwbaarheid en zorg voor het milieu. Het biedt een uitgebreide selectie aan monitoren en aanvullende visuele technologieën. CI Distribution op zijn beurt beschikt over veel ervaring en goede klantrelaties om de technologie van EIZO te leveren als individuele oplossing of als totaalpakket in combinatie met producten van derden.  Dit soort strategische partnerschappen voor de lange termijn zijn een belangrijke stap voor de continue groei van ons bedrijf.”

Jon Atherton, Director van CI Distribution, sluit zich hierbij aan: “We zijn er bijzonder tevreden over dat we door dit partnerschap met EIZO ons aanbod aan visuele oplossingen verder kunnen uitbreiden. Het is en blijft ons doel om onze klanten de meest optimale producten te bieden. EIZO levert een breed palet aan visuele producten, die bijzonder geschikt zijn voor onze klanten. Het zijn niet alleen de beste oplossingen op de markt, maar dit partnerschap ondersteunt ook onze langetermijnvisie. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe beide partijen in de toekomst zullen profiteren van dit geweldige partnerschap.”

EIZO, een Japanse IT-producent, ontwikkelt en maakt al meer dan 50 jaar oplossingen voor visuele technologie.  Sinds de oprichting geldt EIZO als een expert voor beeldweergave. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige en vooruitstrevende monitoroplossingen over de gehele wereld.

EIZO biedt geen standaardmonitoren voor de consumentenmarkt, maar heeft zich toegelegd op visuele oplossingen voor klanten die niet zonder een optimale weergave kunnen. EIZO Limited kan bouwen op gefundeerde ervaring en een sterk productportfolio voor backoffices, fotografen en designstudio's, gezondheidszorg, beveiligingsbranche, luchtverkeersleiding en nog veel meer. Met dit nieuwe partnerschap zal EIZO Limited haar bereik op nieuwe Britse markten goed kunnen uitbouwen.

Over CI Distribution

CI Distribution (CI D) is al meer dan 20 jaar actief als leverancier van technologie uit het hogere kwaliteitssegment. Het bedrijf is opgericht in 1993 en heeft zich wereldwijd gepositioneerd als gerenommeerd distributeur van een breed scala aan hardwareproducten. Sinds 2014 specialiseert CI D zich in apparaten voor veeleisende bedrijfsomgevingen.