Brendan de Clercq

Brendan de Clercq

Brendan de Clercq is een Ierse / Franse professionele portret- en fashion fotograaf en mixed media kunstenaar. Hij is HBO afgestudeerd fotograaf en vormgever.

Tevens is hij de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en is hij gespecialiseerd in Lightshaping. Er zijn 20 van deze trainers in de wereld. De Clercq deelt graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise via masterclasses en workshops. Het werk van Brendan de Clercq kenmerkt zich door krachtige beelden met duidelijke emotionele expressies en heeft een duidelijk herkenbare eigen stijl.

Ewald Verholt, General Manager van EIZO Europe vestiging Nederland: ‘We zijn heel blij deze samenwerking met Brendan aan te kunnen gaan. Hij kan als geen ander zijn enthiousiasme voor fotografie overbrengen en bovendien vanuit zijn ervaring het belang van colormanagement onderschrijven.’ Brendan de Clercq zal EIZO ondersteunen in de vorm van workshops en events, zoals bijvoorbeeld in het EIZO Academy programma als ook vanuit zijn eigen workshops en masterclasses.

EIZO ColorEdge - topmonitoren voor grafisch werk

EIZO richt zich met de monitoren met kleurenbeheer van de ColorEdge-serie zowel op professionals als op beginners in de creatieve sector. Om maximale kleurprecisie te bereiken, zijn de meeste monitoren van de ColorEdge-serie uitgerust met een geïntegreerd meetinstrument voor automatische kalibratie of automatische correctie en ondersteunen ze EIZO's eigen ColorNavigator 6-software.

EIZO: compromisloze kwaliteit

EIZO is het Japanse woord voor ‘beeld’. Het is ook de naam van een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-end monitoroplossingen. EIZO streeft ernaar de beste monitoren voor ieder toepassingsgebied te bouwen. In omgevingen waaruitstekende beeldkwaliteit gewenst of absoluut noodzakelijk is, vindt u daarom monitoren van EIZO. EIZO levert onder andere monitoren voor: backoffices, ziekenhuizen, luchtverkeersleidingen, ontwerp- en fotostudio’s, scheepsbruggen, architectenbureaus, beurzen en gamingtoernooien.

Kortom: wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. EIZO overtuigt al tientallen jaren met maximale betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie in al haar producten.