EIZO MX315W

De EIZO RadiForce-MX serie voor de weergave van radiologische opnamen is uitgebreid met de RadiForce MX315W, de monitor heeft een 4K-resolutie en een schermdiagonaal van 31,1 inch in een slank, elegant design. Het is de eerste monitor in de RadiForce MX-serie met een resolutie van 4K.

Dankzij de resolutie van 4096 x 2160 pixels en de grote diagonaal kan veel informatie tegelijkertijd worden weergegeven. De monitor kan daardoor worden gebruikt met de meest uiteenlopende systemenvoor het beheer van elektronische patiëntgegevens en beelden, meerdere toepassingen en vensters kunnen naast elkaar worden weergegeven. Door het grotere schermoppervlak en de hoge resolutie van de MX315W kan de inhoud op veel verschillende manieren worden gerangschikt. Zo kan een radioloog bijvoorbeeld de opnamen van een CT-scan in een tegelweergave naast die van een MRI-scan weergeven. Ook oudere en nieuwere opnamen kunnen eenvoudig naast elkaar worden geplaatst voor een vergelijking, waardoor de efficiency fors stijgt.

Met 450 cd/m² biedt de MX315W bovendien de hoogste nominale helderheid van alle monitoren in de RadiForce MX-serie. Af fabriek zijn de grijstinten van de monitor gekalibreerd op DICOM GSDF met een helderheid (Lmax) van 270 cd/m2. Een geïntegreerde helderheidssensor houdt de helderheid van de monitor constant. Daarnaast ondersteunt de monitor kalibratie conform DICOM.

Het nieuwe, slanke design van de monitor zorgt voor overzicht en meer vrije ruimte op de werkplek. Met slechts 225 mm diepte en een gewicht van 11,7 kilo heeft de monitor minder ruimte nodig en is hij eenvoudig te installeren. De voedingsadapter is in de monitor geïntegreerd, waardoor de werkplek opgeruimt oogt.

Verkrijgbaarheid:
de RadiForce MX315W is vanaf juni 2017 verkrijgbaar.