EIZO RadiForce RX250

De hoogwaardige beeldkwaliteit van de RX250 biedt grote voordelen bij het tonen van conventionele röntgenbeelden, computertomografie, 3D-reconstructies en de combinatie van opnames van verschillende medische beeldvormingsmethoden. De resolutie van 2 megapixel met een beelddiagonaal van 21,3 inch staat voor een nauwkeurige weergave van deze beelden.

Op het gebied van de beeldscherpte overtuigt de RX250 met een speciale functie voor blur reduction. Hierdoor is het weergeven van gedetailleerde contouren mogelijk die anders door de ontspiegeling en helderheid worden beperkt. De beeldweergave is daardoor optimaal.

De smalle, zwarte schermranden aan de voorzijde zijn ideaal voor het gebruik in een donkere omgeving. Hierdoor kan de gebruiker zich gemakkelijker concentreren op de beelden. De witte schermrand aan de zijkant van de monitor zorgt op zijn beurt voor een frisse en strakke vormgeving. Design en technologie bieden zowel ergonomisch comfort alsook een unieke beeldweergave voor de inzet in de moderne radiologie.

De kleurweergave wordt geregeld via een 12-bits Look-Up Table (LUT). De beeldeigenschappen, met name helderheid en contrast, maken beeldweergaven volgens DIN V 6868-157 mogelijk die in overeenstemming zijn met toepassingsklasse II tot VIII.

Via de DisplayPort-in- en uitgang kunnen meerdere RX250's via daisy chain worden aangesloten. Hierdoor zijn opstellingen met meerdere monitoren mogelijk zonder ingewikkelde hoeveelheid bekabeling.

  1. 2-megapixel-kleurenmonitor met betrouwbaar hoge en blijvende stabiele helderheid
  2. Duidelijke weergave van beelden dankzij blur reduction
  3. Automatische regeling van de helderheidsverdeling (Digital Uniformity Equalizer)
  4. Geschikt voor kalibratie, acceptatietesten en testen voor de constantheid conform DIN V 6868-157 en QS-RL
  5. Efficiënte kwaliteitswaarborging en een geïntegreerde kalibratiesensor
  6. Laag stroomverbruik en geringe warmteafgifte
  7. Lichtsensor voor het meten van het omgevingslicht rond het diagnostische station
  8. Aanwezigheidssensor voor automatisch in- en uitschakelen van de monitor
  9. Ergonomisch design en strakke vormgeving
  10. Compacte afmetingen en smalle schermrand