FDF4627W-IP

De DuraVision FDF4627W-IP is speciaal voor videobewaking en beveiligingsdoeleinden ontwikkeld. Er is een hardwaredecoder in de monitor geïntegreerd, waardoor het beeld zonder vertraging en natuurgetrouw wordt weergegeven. Er is geen losse decoder of computer nodig, hetgeen de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

Op de grote monitor van 46 inch kunnen maximaal 16 IPvideostreams tegelijkertijd worden getoond. Dankzij zijn afmetingen kunnen er meerdere camera beelden gelijktijdig haarscherp worden weergegeven. De gebruiker kan al naargelang zijn situatie uit vijf verschillende weergave-layouts kiezen. De monitor-layout en cameraopties kunnen met de meegeleverde afstandsbediening of via de gebruiksvriendelijke online webinterface worden ingesteld.

De API van de monitor ondersteunt integraties op maat, zoals bijvoorbeeld met het lokale videomanagementsysteem (VMS). Op deze manier is het mogelijk om automatische reacties op bepaalde gebeurtenissen te configureren. Een voorbeeld hierbij is dat de lay-out automatisch wordt aangepast als er iemand in het beeld van een IP-camera loopt. Ook kan de gebruiker op basis van een tijdsschemaverschillende monitoren camera layouts definieren.

De DuraVision FDF4627W-IP is voorzien van de “Smart Insight” beeldverbeteringstechnologie. Het systeem herkent daarbij automatisch donkere en slecht zichtbare delen op de monitor en maakt die delen vervolgens per pixel lichter. Het resultaat is perfect beeld met levensechte diepte doordat de donkere delen oplichten en bij de lichte delen de kleurechtheid wordt beschermd. Verder beschikt de monitor over Smart Resolution-technologie tegen motion blur, waardoor onscherp beeld wordt verscherpt zonder dat de ruis toeneemt. Dat levert haarscherpe beelden op. Bovendien wordt op deze manier de blokruis aangepakt, die ontstaat als gevolg van videocompressie.

De helderheid van de monitor bedraagt maar liefst 700 cd/m2 en de contrastverhouding 4000:1. Dat garandeert in diverse beveiligings- en bewakingsomgevingen uitstekende resultaten. En dankzij het grote dimbereik doet de monitor ook in omgevingen met weinig of dynamisch licht zijn werk uitstekend.

Dankzij de VESA-houder kan de monitor gemakkelijk aan de muur of console worden bevestigd. Bovendien werkt de monitor zonder computer, waardoor de installatie snel, goedkoop en zonder gedoe verloopt. Ook is het kabelbeheer een stuk eenvoudiger.

Overige eigenschappen

  • Compatibel met diverse camera's dankzij ONVIFondersteuning
  • Vooraf ingestelde dag- en nachtmodi zodat de beeldweergave gewaarborgd blijft bij wisselende omstandigheden
  • Ontspiegeld VA-paneel met brede kijkhoeken voor goede zichtbaarheid
  • LED-backlight met flikkervrije verstelbare helderheid
  • Geïntegreerde netvoeding die eenvoudig op netspanning kan worden aangesloten
  • Langdurige betrouwbaarheid