EIZO Europe GmbH, vestiging Nederland, en Copaco kondigen een samenwerking aan voor de Nederlandse markt. Copaco gaat de distributie verzorgen van de EIZO monitoren die speciaal zijn ontworpen voor intensief gebruik binnen de kantooromgeving. Het hardware portfolio bestaat uit diverse oplossingen zoals monitoren voor kantoor toepassingen, grafische toepassingen en touch monitoren.
Met Copaco als partner verbreedt EIZO het bestaande reseller kanaal, zowel op het gebied van B2B als B2C. Ook brengt het veel voordelen voor de bestaande EIZO resellers: de EIZO voorraad wordt inzichtelijk door middel van online koppelingen, er kan geprofiteerd worden van inkoop-combinatie-voordelen en lagere verzendkosten. Deze voordelen spelen een grote rol bij het vergroten en verbreden van de zichtbaarheid van het merk EIZO.

Ewald Verholt, General Manager EIZO Nederland

“Wij zijn zeer verheugd over de aanstaande samenwerking met Copaco. De Nederlandse markt is erg belangrijk voor EIZO, en Copaco had, vanwege de specialisatie in de Value solutions en de sterke positie op de Benelux markt, direct onze voorkeur. Copaco gaat voor EIZO de hele Nederlandse markt bedienen met het productgamma van EIZO FlexScan en EIZO ColorEdge. Overige specifieke oplossingen zullen in de vorm van projecten case by case ondersteund worden. Met de producten en oplossingen van EIZO en de solide distributie van Copaco, kunnen partners hun retail en B2B porfolio versterken met onze onderscheidende producten. EIZO en Copaco zullen nauw gaan samenwerken om de gezamenlijke doelstellingen voor de Nederlandse markt te realiseren.”

Huub Aerts, Business Director bij Copaco:

“EIZO is een internationaal groeiend merk dat innovatief design en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We zijn dan ook erg trots dat we dit merk aan ons portfolio toevoegen. Het biedt onze partners die zoeken naar onderscheidend vermogen een uitstekende optie. Daarnaast verbreedt het ons assortiment voor specifieke oplossingen in onze Value tak. EIZO heeft Nederland aangewezen als focusmarkt vanwege de groeipotentie. Ze gaan daarom de komende tijd flink investeren in eindgebruikersmarketing om zo de bekendheid van het merk en de vraag naar de producten te vergroten. Voor Copaco en haar partners liggen er dus kansen om bij te dragen aan het succes van dit internationaal groeiende merk.”