De EIZO RadiForce-monitoren bieden specialistische beeldschermen voor elke toepassing - als kleuren- of grijstintmonitor. De monitoren zijn zó ontworpen, dat ze de gebruiker ondanks complexe diagnosescenario's optimale overzichtelijkheid bieden – terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan alle wettelijke eisen en een optimale beeldkwaliteit wordt gerealiseerd. Dankzij de beeldschermgrootte kunnen hanging- en readingprotocollen overzichtelijk en afzonderlijk worden weergegeven, wat de werkprocessen eenvoudiger en efficiënter maakt.

Met behulp van de Digital Uniformity Equalizer-functie worden helderheids- en chrominantieverschillen in verschillende beeldschermgedeeltes opgeheven. Het schermframe bevat een geïntegreerde voorsensor (IFS, Integrated Front Sensor) die helderheid en grijstinten meet en de monitor zelfstandig kalibreert conform de DICOM-standaard. Dit garandeert een gelijkblijvende beeldkwaliteit.

RadiForce Multi Serie

Speciaal voor de multimodale weergave, oftewel de parallelle weergave van CT- of MRI-scans, echografieopnames, röntgenopnames of mammografieopnames, heeft EIZO diagnostische monitoren met hoge resoluties ontwikkeld. Deze monitoren vallen op door hun grote beeldschermdiagonalen, die het gelijktijdig bekijken van beelden van verschillende modaliteiten mogelijk maken, zonder storende frames.

De EIZO-voordelen in één oogopslag

  1. Betrouwbare beeldweergave met behulp van de DICOM GSDF-luminantiecurve
  2. Hoge kostenefficiëntie dankzij het aanbod van verschillende monitoren voor het uitvoeren van verschillende taken
  3. Duurzaamheid
  4. Op individuele behoeften afgestemde werkplekinrichting
  5. Toename van de efficiëntie
EIZO beveelt
Monitoren voor CT- of MRI-scans en teleradiologie

Monitoren weergeven
Praktische informatie: Monitoroplossingen voor teleradiologie

EIZO RadiForce-monitoren overtuigen bij gebruik in de teleradiologie niet alleen met hun beeldkwaliteit, maar maken dankzij geïntegreerde sensoren ook een automatische meettechnische constantheidstest mogelijk. In 'EIZO Praktische informatie' hebben we meer informatie over dit onderwerp bijeengebracht.

Meer informatie over medische monitoren in teleradiologie