De serie DuraVision-monitoren van EIZO omvat speciale modellen die perfect geschikt zijn voor gebruik op de scheepsbrug of in de controlekamer – ook bij 24/7-gebruik. Deze monitoren werken storingsvrij en geven afhankelijk van gebruikslocatie en grootte de inhoud van verschillende toepassingen gelijktijdig weer. Zo bespaart u ruimte en profiteert u van de hoogst mogelijke flexibiliteit.

Uitstekende beeldkwaliteit

Uitstekende beeldkwaliteit

De DuraVision-modellen leveren een uitstekende beeldkwaliteit, dankzij de hoogwaardige componenten en innovatieve fabricagetechnieken. Dat betekent een betere zichtbaarheid en duurzaamheid bij extreem gebruik. Zo kunt u altijd vertrouwen op zeer nauwkeurige beelden en betrouwbare kleuren. Dankzij de toepassing van innovatieve panel-technologieën bieden de lcd's vanuit elke kijkhoek een heldere weergave van de inhoud. Het ontspiegelde oppervlak dat reflecties voorkomt, spaart bovendien merkbaar de ogen van de gebruiker.

Bekroonde kwaliteit

Bekroonde kwaliteit

De bijzondere kwaliteit en geschiktheid van de EIZO DuraVision-monitoren voor maritieme toepassingen wordt onderstreept door een serie voor deze branche verplichte certificaten: de monitoren zijn conform IEC 60945 geschikt voor de temperatuur-, vochtigheids- en schokomstandigheden op schepen en bovendien voor ECDIS- en radartoepassingen gecertificeerd.

Alleen een hoge kwaliteit garandeert zo laag mogelijke foutpercentages en hoge betrouwbaarheid. Het resultaat: lange levenscycli en lage Total Cost Of Ownership (TCO). EIZO DuraVision-monitoren zijn daarom vaak in controlekamers en op scheepsbruggen te vinden waar een hoge fail-safe, betrouwbaarheid en lange gebruiksduur de hoogste prioriteit hebben. De aankoopprijs mag dan hoger zijn, de investerings- en exploitatiekosten zijn daarentegen laag, omdat de aankoopcyclus veel langer is en er minder reparaties nodig zijn.

Optimale betrouwbaarheid

Optimale betrouwbaarheid

Bij EIZO stellen we niet alleen hoge eisen aan de fabricage en het materiaal, maar ook aan de kwaliteitsborging. Al tijdens de productie van een monitor vinden na elke afzonderlijke montagestap controles en indien nodig correcties plaats. In plaats van steekproeven uit te voeren, nemen wij elk apparaat voor de aflevering in bedrijf, passen we het aan en meten we het op. Ook bij 24-uursgebruik in controlekamers en op scheepsbruggen leveren de DuraVision-monitoren altijd uitstekende prestaties en overtuigen ze door de uitzonderlijke duurzaamheid.

Perfect voor jarenlang gebruik

De bijzonder lange beschikbaarheid en levensduur van de EIZO DuraVision-lcd's maakt ze uitermate geschikt voor gebruik op zee. Vertrouw op een absoluut probleemloos monitorgebruik – voor twee jaar en langer!

EIZO-monitoren voor de scheepvaart - de voordelen op een rijtje:

  1. Speciaal ontwikkeld voor gebruik op de scheepsbrug of in de controlekamer
  2. Grote helderheidsregelbereiken tot slechts 1 cd/qm
  3. Geschikt voor 24/7-gebruik
  4. Gecertificeerd voor maritieme toepassingen
  5. Lange levenscycli en lage Total Cost Of Ownership
  6. Hoge betrouwbaarheid en weinig uitval
  7. Toepassingsgebieden: Navigation (ECDIS, radar), Conning (controle), Monitoring & Control (automatisering)
Individuele oplossingen

Natuurlijk realiseren we ons dat de behoeften in de maritieme sector zeer uiteenlopend en individueel zijn. Daarom bieden we u graag individuele oplossingen aan, die precies op uw wensen zijn afgestemd.

Klantspecifieke oplossingen

Monitoren voor de maritieme sector

Naar de monitoren
»We hebben heel bewust gekozen voor een product van EIZO. De DuraVision FDS1904T heeft ons niet alleen overtuigd met zijn beeldkwaliteit [...].«

Brandweerfunctionaris Ronny Mönck, Brandweerboot Albert Wegener

Lees meer