Daisy-chain proces – dit is hoe moderne oplossingen met meerdere beeldschermen werken

De DisplayPort daisy-chain interface is de ingenieuze en effectieve oplossing voor het aansluiten van maximaal drie beeldschermen zonder de vervelende wirwar aan kabels en ingewikkelde instellingen. De drievoudige oplossing is niet alleen perfect voor gamers: grafisch vormgevers, ontwerpers, medewerkers van banken en verzekeringsmaatschappijen en talloze andere gebruikers zijn enthousiast over deze optie, waarmee ze grafieken, afbeeldingen en documenten naar wens over de schermen kunnen schuiven. Nooit meer dat vervelende minimaliseren en maximaliseren. Zo effectief en ontspannen kan werken zijn!

Soccer

Gebruik het hele speelveld – FIFA 20 in perfectie

De droom van het perfecte spel komt uit: alles in beeld hebben en spelen met snelle combinaties en inventief aanvallend spel, spelen als echte professionals – FIFA is nog nooit zo spannend geweest. Helaas kan niet iedereen het hele speelveld gebruiken, omdat de meeste gamers het veld niet helemaal kunnen zien. Maar met de drievoudige oplossing van EIZO kunt u volop genieten van een van de beste voetbalsimulaties. En de nieuwe, nauwkeurigere besturing van de spelers geeft een ongelooflijk realistische indruk in het display met een hoge resolutie. Als u dan FIFA op drie monitoren speelt, ervaart u maximaal gamingplezier.

FIFA 20 en drie keer EV2457 – wat het spel beslist

Wat gebeurt er op het middenveld als de gamer het doel van de tegenstander bestormt? Wie beweegt waar naartoe? Wie geeft er rugdekking? Met de drievoudige oplossing kunnen gamers echt het hele speelveld overzien: geen blinde passes meer naar voren en geen balverlies meer omdat de gamer het overzicht niet heeft. In plaats daarvan heeft hij, net als bij een echte voetbalwedstrijd, alles in beeld, kan hij lange passes maken en echt gebruik maken van de ruimte. De ideale monitor voor dit doel is de EIZO EV2457, een garantie voor de allerhoogste beeldkwaliteit. Met een resolutie van 1920 x 1200 pixels wordt iedere tekst, iedere graphic en iedere afbeelding haarscherp weergegeven. Het hoogwaardige IPS-paneel staat dus garant voor consistente kleuren en contrasten vanuit vrijwel iedere kijkhoek. Of het nu gaat om het vieren van een doelpunt, om Excel-tabellen, sliding tackles of PowerPoint, de EV2457 laat niets te wensen over.

FIFA-professional Timo 'TimoX' Siep van VfL Wolfsburg heeft zich verdiept in het spelen van FIFA-games met een set-up met 3 monitoren. Hier zijn verslag.

Soccer

Onze garantiebepalingen: resultaat van onze kwaliteitsnormen

Door de hoogwaardige afwerking van onze monitoren kunnen wij bij EIZO een prestatiegarantie van vijf jaar bieden voor onze producten. De kwaliteit van de te assembleren componenten wordt vooraf grondig getest, zodat bij de productie alleen uiterst hoogwaardige materialen worden gebruikt. Want onze klanten moeten jarenlang plezier kunnen hebben van onze producten en overtuigd zijn van hun prestaties. Onafhankelijke testrapporten bevestigen de hoge kwaliteit van onze monitoren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de duurzaamheid en de lange levensduur van onze producten.

Beeldkwaliteit

Uitstekende beeldkwaliteit zonder compromissen dankzij innovatieve oplossingen is voor ons een must, zowel voor op het werk als voor het gamen tussendoor. EIZO garandeert topprestaties en zoekt de grenzen op van wat mogelijk is. Alleen de beste beschikbare materialen worden gebruikt voor onze apparatuur, omdat de kwaliteit van onze producten bij ons op de eerste plaats komt en de basis vormt voor de indrukwekkende prestaties van onze monitoren.

Meer informatie over de beeldkwaliteit van EIZO
Ergonomisch werken

Een ergonomische werkomgeving is de sleutel tot gezond werken en iedere computergebruiker wil zijn taken zo ontspannen mogelijk kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om professionele toepassingen of gaming, onze monitoren zijn ontworpen om de ogen en de nek van de gebruiker te ontzien. EIZO past haar monitoren aan de behoeften van de moderne werkomgeving aan, zodat er ergonomisch en dus ontspannen gewerkt kan worden.

Meer informatie over de ergonomie van de monitoren van EIZO
Langdurige topprestaties

Dankzij onze eigen ontwikkelingen, de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en een uitgebreide kwaliteitscontrole in de productie kunnen onze monitoren topprestaties leveren. Hun lange levensduur is het resultaat van de hoge kwaliteitseisen van EIZO. Daarom is het voor ons een logische stap om een garantie tot vijf jaar te geven.

Meer informatie over de langdurige efficiëntie van EIZO-producten

Aanbevolen monitoren voor werk en gaming

EV2457 EcoView-serie
EV2457-BK FlexScan

De EV2457 is met zijn vrijwel randloze design uitermate geschikt voor opstellingen met meerdere beeldschermen. Via zijn DisplayPort-uitgang kunnen andere monitoren comfortabel worden aangesloten.

 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10
578,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10
EV2457 EcoView-serie
EV2457-WT FlexScan

De EV2457 is met zijn vrijwel randloze design uitermate geschikt voor opstellingen met meerdere beeldschermen. Via zijn DisplayPort-uitgang kunnen andere monitoren comfortabel worden aangesloten.

 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10
578,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 61 cm (24,1 Inch)
 • 1920 x 1200
 • IPS
 • DisplayPort, DVI-D, HDMI
 • Formaat 16:10