Veel gamers houden ervan om na het werk of in de pauze een beschaving te creëren, een vliegtuig te besturen of een hele stad te bouwen. Er lijkt geen grens te zitten aan de verbeeldingskracht en inventiviteit van game-ontwikkelaars, zodat echt iedereen aan zijn of haar trekken komt. Sinds de begindagen van computergames zijn vluchtsimulaties de meest populaire games onder gamers. Door de steeds realistischere game graphics en de steeds grotere rekenkracht van grafische chips is het onderscheid tussen game en realiteit nauwelijks meer te maken, zodat zelfs ervaren gebruikers versteld staan.

EIZO Gaming Flight Simulator

Simulatie in perfectie – dankzij de 4K-UHD-resolutie

Voor iedere simulatie, ongeacht het gebied, heeft u een krachtige monitor nodig voor een realistische weergave. Dat is precies wat EIZO levert met de 27-inch monitor EV2785, een absoluut meesterwerk. Iedereen die ooit met de 4K-UHD-resolutie van de EV2785 een nieuwe wereld, stad of virtueel leven heeft gecreëerd, of een vliegtuig rondom de wereld heeft gevlogen, zal met tegenzin terug willen keren naar de werkelijkheid.

Het beeldscherm EV2785 van EIZO met een hoge resolutie biedt met 163 ppi de beste weergavekwaliteit om simulaties nog realistischer weer te geven. De monitor is daardoor uitermate geschikt als werk- en gaming monitor voor iedere grafisch ontwerper, tekstschrijver of beeldschermwerker die zich in de pauze graag in een vreemde wereld begeeft.

Vluchtsimulaties – beeldschermen van EIZO als grote cockpitramen

Als het gaat om werk, gaming of grafische toepassingen, staan de multifunctionele EIZO-monitoren garant voor haarscherpe beelden. Met de EV3285 bijvoorbeeld, een 32-inch beeldscherm met een 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 140 ppi, beleeft u een geheel nieuwe dimensie in de weergave van vluchtsimulaties. Dankzij het grote beeldschermoppervlak lijkt het uitzicht vanuit de cockpit gigantisch. Een extra tip: waarom niet drie van deze monitoren naast elkaar gebruiken om zo een panoramisch uitzicht te krijgen? Sluit geen compromissen meer op het werk of in het gamen: de monitoren van EIZO zijn uitermate geschikt voor alle voorkomende taken.

Een populair tijdverdrijf tijdens de pauze en het vrijetijdsavontuur waar veel gamers de voorkeur aan geven is nog steeds de vluchtsimulatie. Omdat de meesten van ons nu eenmaal geen piloot zijn, beleven mensen dit graag in de vorm van een computersimulatie. Dit is met een EIZO-monitor een waar genoegen, niet alleen voor frequent flyers.

Waarschijnlijk het bekendste spel op het gebied van social simulations van Ubisoft - The Settlers - biedt een verscheidenheid aan fascinerende details voor gamers.

Fascinerende details in The Settlers

Veel casual gamers zijn enthousiast over de mogelijkheid om een simulator te gebruiken om een pauze te nemen van hun dagelijkse werkroutine en de uitdagende taak aan te nemen om een vliegtuig te besturen.

Wanneer vluchtsimulaties echt worden
Beeldkwaliteit

Uitstekende beeldkwaliteit zonder compromissen dankzij innovatieve oplossingen is voor ons een must, zowel voor op het werk als voor het gamen tussendoor. EIZO garandeert topprestaties en zoekt de grenzen op van wat mogelijk is. Alleen de beste beschikbare materialen worden gebruikt voor onze apparatuur, omdat de kwaliteit van onze producten bij ons op de eerste plaats komt en de basis vormt voor de indrukwekkende prestaties van onze monitoren.

Meer informatie over de beeldkwaliteit van EIZO
Ergonomisch werken

Een ergonomische werkomgeving is de sleutel tot gezond werken en iedere computergebruiker wil zijn taken zo ontspannen mogelijk kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om professionele toepassingen of gaming, onze monitoren zijn ontworpen om de ogen en de nek van de gebruiker te ontzien. EIZO past haar monitoren aan de behoeften van de moderne werkomgeving aan, zodat er ergonomisch en dus ontspannen gewerkt kan worden.

Meer informatie over de ergonomie van de monitoren van EIZO
Langdurige topprestaties

Dankzij onze eigen ontwikkelingen, de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en een uitgebreide kwaliteitscontrole in de productie kunnen onze monitoren topprestaties leveren. Hun lange levensduur is het resultaat van de hoge kwaliteitseisen van EIZO. Daarom is het voor ons een logische stap om een garantie tot vijf jaar te geven.

Meer informatie over de langdurige efficiëntie van EIZO-producten

Aanbevolen monitoren voor werk en gaming

EV3285-BK EcoView-serie
Prijsverlaging
EV3285-BK FlexScan

Dankzij de viervoudige Full HD-resolutie is de EV3285 ideaal voor professioneel gebruik. Een USB-C-poort staat garant voor snelle dataoverdracht en kan worden gebruikt voor het opladen van apparaten zoals tablets en notebooks.

 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
1535,00 EUR
1547,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
EV2785-BK EcoView-serie
Prijsverlaging
EV2785-BK FlexScan

De EV2785 biedt dankzij een 4K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 163 ppi een uitmuntende beeldkwaliteit en haarscherpe afbeeldingen en teksten.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9
1041,00 EUR
1209,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD)
 • IPS
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
 • Formaat 16:9