EIZO is toonaangevend op het gebied van professionele monitoroplossingen en produceert apparatuur voor mensen die hoge eisen stellen aan de beeld- en productkwaliteit en daar ook oog voor hebben. Onze monitoren zijn echte werkpaarden, die professionele toepassingen ondersteunen en gemakkelijk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zowel op kantoor als thuis.

Role playing games hebben als gamegenre de afgelopen jaren een ongelooflijk succes gekend. Steeds meer mensen raken in de ban van steeds realistischere graphics, enorme spelwerelden en spannende uitdagingen.

Informatie en monitoren voor fans van role playing games

Fabrikanten als Ubisoft verwerken in een game als The Settlers duizenden kleine en fantasierijke details, die hun werelden ongelooflijk realistisch maken. Het zou dus echt jammer zijn als de monitor deze details niet in de juiste kwaliteit zou kunnen weergeven!

Informatie en monitoren voor fans van simulatorgames

EIZO voor werk en ontspanning

De modellen uit de FlexScan-serie zijn echte allrounders en voldoen ruimschoots aan de eisen van de hedendaagse multimediale computerwereld. EIZO heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van displayoplossingen. Daarbij is een enorme knowhow en expertise opgebouwd over de meest uiteenlopende gebruikers en toepassingsgebieden, zoals de bedrijfs- en kantoorwereld, grafisch ontwerpers en mediavormgevers. Bij het ontwerp van onze producten is rekening gehouden met alle mogelijke wensen van de gebruiker en de bijbehorende vereisten. Het resultaat spreekt voor zich. Al onze monitormodellen hebben uitstekende eigenschappen en bieden de gebruiker een geheel nieuwe dimensie als het gaat om ergonomisch comfort en productkwaliteit.

Het ultieme spelplezier verdeeld over drie monitoren: voetbalgames zijn leuker dan ooit tevoren! Dankzij de geavanceerde EIZO-monitorkwaliteit is de installatie eenvoudig en het display briljant.

Informatie en monitoren voor voetbalsimulaties

U loopt door de fascinerende werelden van Warcraft 3, de populairste multiplayer roleplaying- en strategiegame van Blizzard Entertainment, maar u moet zo snel mogelijk weer aan het werk? Geen probleem: EIZO-monitoren overtuigen op alle vlakken.

Meer informatie en monitoren voor role playing games en strategiegames

Welke monitor is de juiste?

Welke monitor is echt aan te bevelen? Is er een oplossing voor zowel de professionele eisen van het werk als voor een potje gamen in een fantasiewereld? Hoe combineer ik spreadsheets en grafische toepassingen met RPG's of indrukwekkende vliegsimulaties? Wat is de beste monitor voor werk en ontspanning? Welke beeldschermdiagonaal wordt aanbevolen? Welke resolutie is vereist?

Der richtige Monitor für Arbeit und Spiel

De lijst met vragen is vaak lang. Maar een ding is zeker: kwaliteit is doorslaggevend! In geen geval zouden gebruikers op een toepassing moeten inleveren, niet in hun dagelijks werk en ook niet bij het gamen. De volgende monitorfuncties zijn belangrijk voor zowel professioneel gebruik als voor briljante gamingervaringen:

De volgende kenmerken zijn belangrijk voor zowel professioneel gebruik op kantoor als voor briljante gamingervaringen in uw vrije tijd:

 1. briljante beeldkwaliteit voor op kantoor en voor gaming
 2. de hoogste verwerkingskwaliteit
 3. een geavanceerd ontwerp
 4. flikkervrij en aangenaam voor uw ogen, zelfs na meer dan acht uur gebruik van het scherm
 5. uitgebreide ergonomische instelmogelijkheden voor optimale aanpassing aan de gebruiker of aan de situatie
 6. een heldere en gedetailleerde weergave
 7. een ontspiegeld schermoppervlak
 8. een weergave zonder verblindingseffect met optimale helderheid
 9. talloze aansluitingen en signaalflexibiliteit
 10. langdurige betrouwbaarheid en lange levensduur
 11. duurzaamheid van de grondstoffen, de productie en de volledige levenscyclus van het product
 12. overtuigende garantiebepalingen

Naast hun moderne vormgeving kenmerken de EIZO-monitoren zich vooral door uitstekende weergavekwaliteit en duurzaamheid. Niet alleen worden het onderzoek en de ontwikkeling in Japan gedaan, ook worden de displays in onze eigen Japanse fabrieken geproduceerd, van de printplaten tot en met de verpakking. EIZO is niet exclusief gebonden aan een paneelfabrikant en kan daarom de beste panelen voor de verschillende productseries selecteren en vervolgens de eigen besturingselektronica optimaliseren. De gebruikte componenten worden uitvoerig getest en tijdens de productie worden voortdurend kwaliteitscontroleprocessen toegepast (details over onze productie vindt u op de volgende pagina). Uiteindelijk kan een topniveau van beeld- en productkwaliteit worden bereikt dat uniek is op de markt.

Indrukwekkende prestatiewaarden, een ongelooflijke beeldkwaliteit voor alle mogelijke toepassingen, eigenschappen waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken, ingenieuze beeldkenmerken en een robuuste en hoogwaardige afwerking maken het succesvolle totaalpakket af.

Als u uw computer gebruikt op het werk en om in uw vrije tijd te gamen, wilt u niet telkens van computer te hoeven wisselen of een andere monitor te hoeven gebruiken. Het bekende merk EIZO begrijpt deze behoefte en heeft optimale oplossingen gecreëerd. Met onze apparaten hoeft u geen compromissen te sluiten: niet op het werk en ook niet bij het gamen!

Voordelen van Office-monitoren van EIZO

Optimale ergonomie voor perfecte resultaten

Onze Office-monitoren zijn uitgerust met innovatieve ergonomische eigenschappen, die ruimschoots voldoen aan de eisen die u stelt aan een moderne werkplek. Want wie het beste uit zijn werk wil halen, moet zich goed voelen. Profiteer onder andere van een flexibel instelbare voet, een ontspiegeld schermoppervlak en onze unieke Auto-EcoView-functie. Eigenschappen die allemaal helpen om zowel rug- als oogklachten te voorkomen.

Meer informatie over de ergonomie van de monitoren van EIZO

De perfecte beeldkwaliteit voor elke toepassing op kantoor

Uitstekende beeldkwaliteit zonder compromissen is voor ons een must, zowel voor op het werk als voor het gamen tussendoor. Met een Office-monitor van EIZO kunt u te allen tijde vertrouwen op een uitstekende beeldweergave, met haarscherpe beelden, precieze kleur- en grijstinten en een uitstekende kijkhoekstabiliteit. Daarvoor ontwikkelen we onze monitortechnologie continu verder, maken we uitsluitend gebruik van high-end-materialen en vertrouwen we op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor.

Lees meer over de beeldkwaliteiten van onze beeldschermen

Een investering die loont op de lange termijn

Met monitoren van EIZO profiteert u van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. Hierdoor is uw investering veilig en valt uw total cost of ownership (TCO) lager uit. Zelfs bij een hogere aankoopprijs zijn de investerings- en exploitatiekosten bij een monitor van EIZO namelijk lager.

Iets dat lang meegaat, hoeft niet snel te worden vervangen. En zo draagt de duurzaamheid van onze beeldschermen ook bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Dankzij diverse sensoren en slimme functies houden onze monitoren het stroomverbruik bovendien extreem laag. Een investering in kwaliteit is dus een uitstekende beslissing – voor u en voor het milieu.

Waarom onze Office-monitoren buitengewoon rendabel zijn

Een monitor als dockingstation

EIZO wil dat u zich ook in de toekomst volledig kunt concentreren op uw projecten, om iedere dag weer het beste te presteren. Daarom hebben we moderne oplossingen ontwikkeld, die uw professionele leven eenvoudiger maken. De uitgebreide aansluitingsmogelijkheden van de FlexScan-monitoren van EIZO en de resulterende opties voor een “clean desk” zorgen voor een opgeruimde, flexibele en toekomstbestendige werkplek.

Met doordachte technologie zorgt EIZO voor een opgeruimd bureau: monitoren met een dockingfunctie, oplossingen voor opstellingen met meerdere monitoren, Thin Client-houders en praktisch kabelbeheer. Alles is ontworpen voor meer efficiency en moderne werkroutines. Kortom: working with the best.

Meer over uw monitor als dockingstation

De feature waar we bijzonder trots op zijn: Responsibility

Wij voeren onze vooruitstrevende milieuverbintenis door in zowel onze producten als onze bedrijfsactiviteiten.

De monitoroplossingen van EIZO zijn voorzien van doordachte energiebesparende features en worden volgens de internationale milieuvoorschriften geproduceerd en sparen dankzij hun lange levensduur natuurlijke hulpbronnen.

Duurzaam ontwikkeld: van productie tot exploitatie tot recycling

Lang leve uw monitor

Onze garantie is gebaseerd op een eenvoudig succesprincipe: innovatieve monitortechniek vervaardigd uit eersteklas materialen. We werken continu aan onderzoek en ontwikkeling, gebruiken high-end-materialen, produceren onze monitoren volledig in eigen beheer en onderwerpen ze aan de strengst mogelijke kwaliteitscontroles. En daarom geven we ook met alle vertrouwen vijf jaar garantie, inclusief on-site omruilservice als dat nodig is. Dat is tot drie jaar meer dan gebruikelijk.

Zo heeft u de eerste vijf jaar gegarandeerd geen reparatie- en vervolgkosten. 5 jaar garantie – compleet zonder zorgen.

Naar het garantie-overzicht

Aanbevolen monitoren voor werk en gaming

EV3895-BK EcoView-serie
EV3895-BK FlexScan

Het ultrawide curved monitordisplay met een schermdiagonaal van bijna één meter biedt vrijwel onbegrensde ruimte. Met 3840 x 1600 pixels is de resolutie bijna drie keer zo groot als die van een Full HD-monitor.

 • 95,3 cm (37,5 Inch)
 • 3840 x 1600, 24:10 (Ultrawide) Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4)
1874,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 95,3 cm (37,5 Inch)
 • 3840 x 1600, 24:10 (Ultrawide) Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4)
EV3285-BK EcoView-serie
Actie
EV3285-BK FlexScan

Dankzij de viervoudige Full HD-resolutie is de EV3285 ideaal voor professioneel gebruik. Een USB-C-poort staat garant voor snelle dataoverdracht en kan worden gebruikt voor het opladen van apparaten zoals tablets en notebooks.

 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
De actie is geldig van 15.03. - 30.06.2023.
1063,00 EUR
1585,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 80 cm (31,5 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2785-BK EcoView-serie
Actie
EV2785-BK FlexScan

De EV2785 biedt dankzij een 4K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160 pixels en een pixeldichtheid van 163 ppi een uitmuntende beeldkwaliteit en haarscherpe afbeeldingen en teksten.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
De actie is geldig van 15.03. - 30.06.2023.
785,00 EUR
1079,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 3840 x 2160 (4K UHD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), 2x HDMI (HDCP 2.2/1.4; 4K @ 60Hz)
EV2795-BK EcoView-serie
EV2795-BK FlexScan

Ideaal voor de moderne werkplek: dankzij de USB-C-poort en de USB-C-daisy-chain-functie worden veel kabels voor de EV2795 overbodig. En ook het vrijwel bezelloze design maakt een strakke indruk.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
881,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • LAN/RJ-45, KVM switch
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4)
EV2760-BK EcoView-serie
EV2760-BK FlexScan

De sterke punten van de EV2760 zijn de hoge resolutie, het ontspiegelde oppervlak en de professionele weergave zonder flikkeringen. Met signaalingangen voor HDMI, DVI-D en twee DisplayPort-aansluitingen in combinatie met vier USB-downstreampoorten biedt de monitor talloze aansluitmogelijkheden.

 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
666,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 68,5 cm (27 Inch)
 • 2560 x 1440, 16:9 Formaat
 • 2x DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (HDCP 1.4), DVI-D (HDCP 1.4)
EV2480-BK EcoView-serie
EV2480-BK FlexScan

Met de USB-C-interface werkt de EV2480 als dockingstation voor laptops en tablets. Stroom, data, beeldsignaal, audio, toetsenbord en muis worden aangesloten met één enkele kabel tussen de monitor en de computer.

 • 60,5 cm (23,8 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4)
430,00 EUR
Adviesprijs incl. 21 % BTW.
 • 60,5 cm (23,8 Inch)
 • 1920 x 1080 (Full HD), 16:9 Formaat
 • USB-C (DisplayPort Alt Mode, HDCP 1.3), DisplayPort (HDCP 1.3), HDMI (Deep Color, HDCP 1.4)