EIZO-monitoren voor virtuele realiteit en simulatie - de voordelen op een rijtje:

  1. ideaal voor ontwerpstudio's, constructiebureaus, simulatiesystemen, CAD-/CAM-ontwikkeling en toepassingen voor virtuele realiteit
  2. hoge 4K-resolutie
  3. betrouwbare kleurweergave

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

Monitoren met hoge resolutie voor VR

Om complexe simulaties en gerenderde beelden met de fijnste details te kunnen creëren en nauwkeurig te kunnen weergeven, hebt u een monitor nodig met een hoge resolutie en een nauwkeurige en stabiele weergavecapaciteit. Voor optimale bewerking neemt u dus alleen genoegen met de beeldschermen van de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde elektronica.

De beeldschermen van EIZO passen precies in dit plaatje door hun lcd-panels van topkwaliteit, die een bijzondere kleurgetrouwheid, rijke contrasten en consistente weergave tijdens het hele bewerkingsproces garanderen. De hoge 4K-resolutie ondersteunt u met een realistische detailweergave bij al uw zeer precieze werkzaamheden. Ook bij de meest kleurkritische toepassingen gooien EIZO ColorEdge-displays hoge ogen dankzij hun kleurgetrouwheid en kalibratie.

Grote beeldschermdiagonalen

Monitoren voor simulatie vanaf 27 inch

Of u nu in de constructietechniek werkt of de monitor gebruikt bij toepassingen voor virtuele realiteit: de monitor is het middelpunt van alle werkzaamheden en moet daarom een toereikend formaat en een hoge resolutie hebben, in het meest ideale geval in 4K. De EIZO-modellen zijn daarom ook in verschillende formaten en met verschillende resoluties beschikbaar.

Fail-safe-garantie

Fail-safe monitoren

Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit van alle componenten en de strenge controleprocedures tijdens de productie zijn de zakelijke LCD-monitoren van EIZO ongekend duurzaam. Bij alle EIZO-producten profiteert u van unieke 5-jarige garantie, inclusief on-site omruilservice, dus in het zeldzame geval dat uw monitor toch gebreken vertoont, wordt deze door ons snel en ongecompliceerd vervangen.

Ergonomie

Ergonomische monitoren voor VR en simulatie

Wanneer u vele uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, is ergonomische functionaliteit absoluut een vereiste om langere tijd geconcentreerd te kunnen werken zonder dat u vermoeide ogen krijgt.

EIZO CAD-monitoren zijn uitgerust met doordachte functionaliteit die u helpt om efficiënter te werken, zoals een ontspiegeld schermoppervlak, een flikkeringsvrije weergave en automatische helderheidsinstelling. En dit zijn nog maar drie van de diverse innovatieve ergonomische functies die uw werk comfortabeler maken. Alle functies zijn speciaal geïntegreerd om te zorgen dat u zich beter en langer kunt concentreren tijdens monitorwerk en dat uw ogen fit blijven.

Individuele oplossingen

Graag bieden we u een oplossing op maat aan, die exact bij uw wensen aansluit.

Klantspecifieke oplossingen

Naar het productoverzicht

Monitoren voor virtuele realiteit, simulatie en CGI
Alle grafische monitoren

Referenties

Alle best practices op een rij
Nu bekijken