Levendig gamen dankzij IPS-panel

De nieuwe dimensie van beeldkwaliteit: het IPS-panel met led-achtergrondverlichting. De IPS-lcd-module maakt indruk met levendige kleuren en oogstrelende, heldere beelden. Je geniet van games met realistische kleuren en ziet snel en duidelijk wat de gamesituatie is, zelfs in de meest complexe scènes. Nog een highlight: De contrasten en kleuren blijven vanuit elke kijkhoek stabiel, of je het beeldscherm nu vanuit het midden of de randen bekijkt. Daardoor kunnen ook je medespelers de game op het scherm van hun buurman/vrouw probleemloos volgen. Zo hebben jullie een belangrijk tactisch voordeel.

Monitor met en zonder IPS-panel vooraanzicht
Met IPS-panel
Zonder IPS-panel
Monitor met en zonder IPS-panel zijaanzicht
Met IPS-panel
Zonder IPS-panel

Grootte en resolutie
Grootte en resolutie

De gamingmonitor FS2735 staat perfect op elk bureau, zelfs als de monitor uit staat. Maar natuurlijk is deze monitor niet alleen qua uiterlijk een stijlicoon. De FS2735 overtuigt dankzij de voortreffelijke beeldweergave ook qua innerlijke kwaliteiten. Met de beelddiameter van 27 inch en de hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels biedt het display van de FS2735 voldoende ruimte om je flexibel en krachtig in de wereld van de games onder te dompelen.


Bewegingsonscherpte is verleden tijd

De FS2735 beschikt over verschillende functies voor het vloeiend en helder weergeven van bewegende beelden. Via AMD FreeSync worden frame rates tussen grafische kaarten en beeldscherm gesynchroniseerd bij 35 tot 144 Hz. Dit elimineert effectief bewegingsonscherptes en beeldschermartefacten die door tearing kunnen ontstaan. Bij de functie Blure Reduction gebruikt de FS2735 het LED-backlight om door snel oplichten de impulsachtige weergave van een beeldbuis perfect na te bootsen. Het resultaat: constant scherpe contouren, ook bij zeer snelle bewegingen in de game.

Bewegingsonscherpte is verleden tijd
60 Hz
144 Hz
Bewegingsonscherpte is verleden tijd
FreeSync UIT
FreeSync AAN

Gamingplezier met extreem weinig vertraging

De input lag is de vertraging waarmee een commando-invoer via toetsenbord, muis of controller op het beeldscherm verschijnt, en kan doorslaggevend zijn voor het raken of missen van een target. De door EIZO ontwikkelde microprocessor garandeert dat commando's met een maximale vertraging van slechts 0,05 frames op het beeldscherm worden weergegeven. Het voordeel is duidelijk: Je kansen in de game nemen sterk toe.G-Ignition Software

Dankzij de meegeleverde G-Ignition-software (voor MS Windows) kan aan elke toepassing een modus, bijvoorbeeld Game (Dark scene) of Game (Light scene) worden toegewezen. Ook alle monitorfuncties zijn via G-Ignition te beheren.

G Ignition Software
G Ignition software 2

G-Ignition Mobile

De op iOS en Android draaiende toepassing communiceert via Bluetooth Smart met de FORIS FS2735. Zo kunnen de kleurinstelling en andere instellingen van de monitor comfortabel vanaf een smartphone worden ingesteld.

G Ignition Mobile (Bluetooth)
G Ignition Mobile Bluethooth

g ignition mobile notification
G-Ignition Notification

Gamers kunnen via G-Ignition Mobile bovendien in een hoek van het beeldscherm een melding laten weergeven als hun smartphone een oproep of bericht ontvangt.


G-Ignition Drive

De FS2735 biedt verschillende beeldinstellingen voor een optimaal beeld. Elke game kan afzonderlijk worden ingesteld. Optimale gameprofielen kunnen via een clouddienst van EIZO worden uitgewisseld.

G ignition drive

Smart Insight Demolition

Bepaalt de kleur en helderheid van elke scène en optimaliseert deze zo, dat de scènes op het display beter en helderder te zien zijn, zonder dat daarbij de gammacurve wordt gewijzigd. Met de FORIS FS2735 heeft EIZO deze functie verder opgewaardeerd. Deze functie corrigeert nu ook gedeeltes die te licht zijn geworden, om zo een sterker contrast tussen de figuren/acteurs en de achtergrond te realiseren.

Smart Resolution-beelden worden onderzocht op onscherpte, bewegingsartefacten en kleur, en indien nodig gecorrigeerd. Beelden worden scherp en helder. Ze krijgen een realistische en levendige uitstraling.

Smart Insight
Smart Insight UIT
Smart Insight AAN
Bewegingsonscherpte is verleden tijd
Smart Insight UIT
Smart Insight AAN

Verblindingsvrij in elke omgeving: Auto-EcoView

Waar en wanneer je ook speelt, Auto-EcoView past de helderheid van de monitor aan de lichtomstandigheden van de omgeving aan. Volledig automatisch met behulp van een sensor. Dat biedt je meerdere voordelen: Storende verblindingen bij veel lichtinval worden tegengegaan, omdat de beeldschermhelderheid dan automatisch wordt verhoogd, waardoor zelfs donkere details zichtbaar blijven. Bovendien wordt de beeldschermhelderheid verlaagd als het in de loop van de dag of tijdens het gamingevent donkerder wordt. Zo worden je ogen bij lange battles minder snel moe, herken je gamesituaties sneller en ga je volledig geconcentreerd op weg naar de finale. Vanzelfsprekend kun je de monitor ook handmatig instellen en de maximale en minimale beeldhelderheid zelf kiezen.


Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De FS2735 heeft een optimaal ontspiegeld oppervlak. Doordat spiegelingen door de strooiing van het gereflecteerde licht worden geminimaliseerd, voorkomt de ontspiegeling in de praktijk dat de ogen teveel worden ingespannen. De ogen worden minder snel moe en bovendien kan men comfortabel voor het scherm zitten, zonder “dwangpositie” om spiegelingen te vermijden.


Flikkervrij

De monitor is bij elke helderheidsinstelling vrij van flikkeringen. Dit wordt gerealiseerd door een door EIZO ontwikkelde hybridetechnologie voor het beheer van de achtergrondverlichting. Hierin komen de voordelen van de gebruikelijke PWM (pulse-width modulation)- en de DC (direct current)-aansturing samen. Het voordeel: Uw ogen worden niet zo snel moe. U kunt lang achter elkaar beeldschermwerk doen.


Aansluitingen voor alle consoles en computers

Het maakt niet uit welke gamingconsole, pc of multimediatoepassing je wilt aansluiten, de monitor beschikt altijd over de passende interface.


Eenvoudig mee te nemen: ergonomisch ontwerp

De FORIS FS2735 is niet alleen ergonomisch, maar ook qua beeldprestaties een koploper. Je kunt de voet 60 mm in hoogte verstellen, 344° draaien en 25° kantelen. Zo bereik je zeer snel de voor jou ideale zitpositie voor lange gamingsessies. Een stijve rug en nek zijn verleden tijd. Het ontspiegelde displayoppervlak dat storende lichtreflecties vermindert, zorgt voor extra gamingplezier. Praktisch voor gamerevents: Een draaggreep op de achterzijde maakt het transport zeer eenvoudig. Het cinnaberrode frame en het EIZO-logo met witte achtergrondverlichting zorgen voor bijzondere designaccenten op de achterzijde.

Ergonomisch ontwerp

Vijf jaar garantie
Wat vaststaat: 5 jaar garantie

Met EIZO weet je dat je goed zit: met 5 jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Je profiteert daarmee van een duidelijk hogere garantieduur dan bij traditionele gamingmonitoren, waar de garantie meestal slechts twee jaar bedraagt. Dat de monitor voldoet aan belangrijke standaarden, waaronder Energy Star en TÜV Ergonomics, zorgt bovendien voor optimale gamingomstandigheden.

Meer veelgestelde vragen over je product vind je in ons gedeelte Veelgestelde vragen.

Naar Veelgestelde vragen

Vraagt ​​frequent
Welke voordelen biedt Eco View-Sense?

Als energiebesparing prioriteit heeft, scoort de functie EcoView-Sense. Deze functie zorgt ervoor dat het beeldscherm automatisch in- of uitschakelt wanneer gebruikers zich voor het scherm bevinden of juist afwezig zijn. Ook detecteert EcoView-Sense direct wanneer een gebruiker weer plaatsneemt en wordt het scherm al geactiveerd voordat hij of zij de muis of het toetsenbord heeft aangeraakt. Het scherm is dus altijd actief wanneer werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en schakelt uit wanneer de gebruiker weg is, zodat energie wordt bespaard.

Waarvoor dient de functie Smart Resolution?

Smart Resolution is een door EIZO gepatenteerde technologie waarmee de scherminhoud kan worden gecontroleerd op ruis en onscherpte. Smart Resolution zorgt ervoor dat dergelijk ruisen niet versterkt wordt en corrigeert onscherpte waardoor het beeld scherper wordt. Bij het spelen van games kan Smart Resolution de beeldweergave nog scherper maken waardoor de weergave levendiger wordt. Bij andere inhoud, zoals foto's en websites, kan Smart Resolution onderscheid maken tussen huidskleuren en de weergave daarvan verbeteren.

Wat wordt bedoeld met de term Overdrive?

Met deze functie kunnen pixels van tevoren worden berekend en opzettelijk worden versneld met behulp van een intelligente overmodulatie, waardoor de wisseling tussen zwart en wit, maar ook wijzigingen in kleurnuances zeer snel uitgevoerd kunnen worden. Afbeeldingsovergangen in snelle videosequenties, 3D CAD-animaties en games draaien hierdoor zonder dat ghosting optreedt.

Wat wordt bedoeld met de term Kijkhoek?

De term 'kijkhoek' verwijst naar de hoek waarbij het contrast bij zicht op het scherm beter is dan 10:1. Over het algemeen is dit bij waarden tussen 160° en 178°. Deze waarden geven echter geen informatie over de enorme verschillen die kunnen optreden binnen elke kijkhoek. Voor gebruikers geldt dat het contrast niet aanzienlijk mag veranderen wanneer loodrecht en licht zijdelings naar het scherm gekeken wordt. Er mag ook geen verschil waarneembaar zijn wanneer gebruikers naar de weergave in het midden van het scherm of op de buitenrand van het scherm kijken. De contraststabiliteit kan door de verschillende LCD-technologieën best uiteenlopen en dit kan het beste worden vastgesteld met behulp van een meetdiagram of bij een directe visuele vergelijking. Des te stabieler de contrasten binnen het blikveld van de kijker zijn, des te beter is de beeldweergave.