Levendig gamen dankzij IPS-panel

De nieuwe dimensie van beeldkwaliteit: het IPS-panel met led-achtergrondverlichting. De IPS-lcd-module maakt indruk met levendige kleuren en oogstrelende, heldere beelden. Je geniet van games met realistische kleuren en ziet snel en duidelijk wat de gamesituatie is, zelfs in de meest complexe scènes. Nog een highlight: De contrasten en kleuren blijven vanuit elke kijkhoek stabiel, of je het beeldscherm nu vanuit het midden of de randen bekijkt. Daardoor kunnen ook je medespelers de game op het scherm van hun buurman/vrouw probleemloos volgen. Zo hebben jullie een belangrijk tactisch voordeel.

Monitor met en zonder IPS-panel vooraanzicht
Met IPS-panel
Zonder IPS-panel
Monitor met en zonder IPS-panel zijaanzicht
Met IPS-panel
Zonder IPS-panel
Smart Gaming

Slimmer gamen

De Smart-Detection: herkennen en verbeteren

Smart Detection herkent automatisch waar op je beeldscherm zich een venster met games of video's bevindt. De Visability-Booster Smart Insight2 en Smart Resolution worden dan meteen geactiveerd. Dit heeft geen invloed op alle andere vensters op je beeldscherm.

Smart_Detection

Smart Insight: verstoppen kan niet

Smart Insight scherpt je blik en maakt een einde aan donkere hoeken. Hoe? In kritieke situaties worden de helderheid en kleurverzadiging automatisch verhoogd. Daarvoor wordt niet eenvoudigweg de gammacurve aangepast, maar het schaduwgedeelte intelligent lichter gemaakt. 5 geselecteerde standaardinstellingen bieden je de ideale gamingomgeving voor strategie- of shootergames. Zo kunnen zelfs goed verstopte tegenstanders je niet meer zo eenvoudig verrassen.

Smart Insight Verstecken unmöglich

Smart Resolution: een scherp staaltje

De gepatenteerde EIZO-technologie verbetert de scherpte van games en video's in lage resolutie. Hoe? Beelden worden onderzocht op onscherpte, bewegingsartefacten en kleur, en indien nodig automatisch gecorrigeerd. Je ziet altijd een extreem realistisch en levendig beeld. Indien gewenst kun je de Text Enhancer en Skin Tone Enhancer activeren. In totaal heb je de beschikking over vijf selecteerbare standaardinstellingen.

Smart Resolution: eine scharfe Sache

Gamingplezier met extreem weinig vertraging

De input lag is de vertraging waarmee een commando-invoer via toetsenbord, muis of controller op het beeldscherm verschijnt, en kan doorslaggevend zijn voor het raken of missen van een target. De door EIZO ontwikkelde microprocessor garandeert dat commando's met een maximale vertraging van slechts 0,05 frames op het beeldscherm worden weergegeven. Het voordeel is duidelijk: Je kansen in de game nemen sterk toe.

G-Ignition-software en afstandsbediening FS2434

Finetuning wordt kinderspel

G-Ignition

Altijd de beste kleurinstellingen, bij donkere of lichte games, video's, foto's of internetten: De meegeleverde software G-Ignition maakt het kinderlijk eenvoudig. Je kunt elke toepassing en elk type game aan een eigen modus toewijzen. Ook praktisch: Alle monitorinstellingen beheer je via G-Ignition.

Kleurprofielen van professionals

Je wilt de kleurprofielen van professionele gamers gebruiken? Dat kan. Op gaming.eizo.com vind je de instellingen van CS:GO-gamers, onder wie Patrik "f0rest" Lindberg. Je kunt ze heel eenvoudig via de EIZO-software G-Ignition downloaden (opvolger van ScreenManager Pro for Gaming) en naar je eigen instellingen exporteren.

Afstandsbediening

De afstandsbediening maakt finetuning vanuit je luie stoel mogelijk. Alle belangrijke functies zijn direct beschikbaar.

G-Ignition-afstandsbediening

Overdrive: gamen zonder vertraging

Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het omschakelen van pixels zodanig, dat tonaliteitsovergangen gemiddeld in slechts 4,9 ms plaatsvinden. Zonder bewegingsonscherpte en zonder vertraging game je met een optimale weergavekwaliteit, een kwaliteit die traditionele TN-lcd's bij lange na niet kunnen bieden.


Verblindingsvrij in elke omgeving: Auto-EcoView

Waar en wanneer je ook speelt, Auto-EcoView past de helderheid van de monitor aan de lichtomstandigheden van de omgeving aan. Volledig automatisch met behulp van een sensor. Dat biedt je meerdere voordelen: Storende verblindingen bij veel lichtinval worden tegengegaan, omdat de beeldschermhelderheid dan automatisch wordt verhoogd, waardoor zelfs donkere details zichtbaar blijven. Bovendien wordt de beeldschermhelderheid verlaagd als het in de loop van de dag of tijdens het gamingevent donkerder wordt. Zo worden je ogen bij lange battles minder snel moe, herken je gamesituaties sneller en ga je volledig geconcentreerd op weg naar de finale. Vanzelfsprekend kun je de monitor ook handmatig instellen en de maximale en minimale beeldhelderheid zelf kiezen.


Aansluitingen voor alle consoles en computers

Het maakt niet uit welke gamingconsole, pc of multimediatoepassing je wilt aansluiten, de monitor beschikt altijd over de passende interface.


Design voor rug, ogen en gamingplezier

Zo blijft urenlang gamen leuk: Je kunt de voet 60 mm in hoogte verstellen, 344° draaien en 25° kantelen. Een stijve rug en nek zijn verleden tijd. Net als vermoeide ogen. Want onafhankelijk van de helderheidsgraad geeft de monitor continu flikkervrije beelden weer en spaart daarmee je ogen. Het ontspiegelde displayoppervlak dat storende lichtreflecties vermindert en het smalle zijframe van slechts 6 mm zorgen voor extra gamingplezier. Gamers en clans die op meerdere monitoren spelen, genieten van een bijna randloos beeldvlak, voor een adembenemende gamingervaring. Ook praktisch: Dankzij een geïntegreerde greep op de achterzijde kun je de monitor probleemloos naar gamerevents meenemen.

In hoogte verstelbaar
In hoogte verstelbaar
Kanteling
Kanteling
Draaiing
Draaiing
Special Features
Special Features

Vijf jaar garantie
Wat vaststaat: 5 jaar garantie

Met EIZO weet je dat je goed zit: met 5 jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Je profiteert daarmee van een duidelijk hogere garantieduur dan bij traditionele gamingmonitoren, waar de garantie meestal slechts twee jaar bedraagt. Dat de monitor voldoet aan belangrijke standaarden, waaronder Energy Star en TÜV Ergonomics, zorgt bovendien voor optimale gamingomstandigheden.

Veelgestelde vragen
Welke voordelen biedt Eco View-Sense?

Als energiebesparing prioriteit heeft, scoort de functie EcoView-Sense. Deze functie zorgt ervoor dat het beeldscherm automatisch in- of uitschakelt wanneer gebruikers zich voor het scherm bevinden of juist afwezig zijn. Ook detecteert EcoView-Sense direct wanneer een gebruiker weer plaatsneemt en wordt het scherm al geactiveerd voordat hij of zij de muis of het toetsenbord heeft aangeraakt. Het scherm is dus altijd actief wanneer werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en schakelt uit wanneer de gebruiker weg is, zodat energie wordt bespaard.

Waarvoor dient de functie Smart Resolution?

Smart Resolution is een door EIZO gepatenteerde technologie waarmee de scherminhoud kan worden gecontroleerd op ruis en onscherpte. Smart Resolution zorgt ervoor dat dergelijk ruisen niet versterkt wordt en corrigeert onscherpte waardoor het beeld scherper wordt. Bij het spelen van games kan Smart Resolution de beeldweergave nog scherper maken waardoor de weergave levendiger wordt. Bij andere inhoud, zoals foto's en websites, kan Smart Resolution onderscheid maken tussen huidskleuren en de weergave daarvan verbeteren.

Wat wordt bedoeld met de term Overdrive?

Met deze functie kunnen pixels van tevoren worden berekend en opzettelijk worden versneld met behulp van een intelligente overmodulatie, waardoor de wisseling tussen zwart en wit, maar ook wijzigingen in kleurnuances zeer snel uitgevoerd kunnen worden. Afbeeldingsovergangen in snelle videosequenties, 3D CAD-animaties en games draaien hierdoor zonder dat ghosting optreedt.

Wat wordt bedoeld met de term Kijkhoek?

De term 'kijkhoek' verwijst naar de hoek waarbij het contrast bij zicht op het scherm beter is dan 10:1. Over het algemeen is dit bij waarden tussen 160° en 178°. Deze waarden geven echter geen informatie over de enorme verschillen die kunnen optreden binnen elke kijkhoek. Voor gebruikers geldt dat het contrast niet aanzienlijk mag veranderen wanneer loodrecht en licht zijdelings naar het scherm gekeken wordt. Er mag ook geen verschil waarneembaar zijn wanneer gebruikers naar de weergave in het midden van het scherm of op de buitenrand van het scherm kijken. De contraststabiliteit kan door de verschillende LCD-technologieën best uiteenlopen en dit kan het beste worden vastgesteld met behulp van een meetdiagram of bij een directe visuele vergelijking. Des te stabieler de contrasten binnen het blikveld van de kijker zijn, des te beter is de beeldweergave.

Meer veelgestelde vragen over je product vind je in ons gedeelte Veelgestelde vragen.

Naar Veelgestelde vragen