Product video

24-inch monitor voor thuis en kantoor: EIZO EV2480 met USB-C-poort

Zijn grote voordeel? Dankzij de dockingfunctie en een breed scala aan aansluitingen behoort een wirwar aan kabels tot het verleden!

Hierdoor is het niet alleen een echte allrounder voor op kantoor, maar biedt het ook meer comfort & flexibiliteit in het thuiskantoor.Met de geïntegreerde USB-C poort is de overdracht van video & data mogelijk met slechts één kabel. En een extra kabel voor de stroomvoorziening van notebooks en kleinere computers is dankzij USB-C niet meer nodig. 

Het ultraslanke ontwerp maakt indruk met zijn 1 mm smalle behuizing.

FlexScan Unboxing & Setup


Onze korte serie "EIZO FlexScan Unboxing & Setup" vindt u veel tips voor de juiste monitorinstallatie van een kantoormonitor van EIZO.


het eerste deel de nadruk ligt op het opstellen, instellen, aansluiten en afstellen van de monitor om enerzijds het apparaat optimaal te benutten en anderzijds echt ergonomisch te werken.

Het tweede deel beschrijft de eenvoudige opbouw van een multi-monitor werkplek met twee of zelfs drie monitoren. De weg naar een multi-monitor opstelling wordt beschreven in eenvoudig te volgen stappen.

In het derde deel maken we kennis met EIZO Screen InStyle. Screen Instyle is een software die het beheer van de EIZO FlexScan monitoren vergemakkelijkt en daarmee zorgt voor efficiënter werken en meer ergonomie. Met deze tool kunnen vele functies en instellingen, zoals kleur en helderheid, via een eenvoudige gebruikersinterface worden geregeld en beheerd.